arkadaşlar yazdğım telefonlardan hangsi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

HANGİ TELEFON DAHA İYİ SİZCE

• NOKIA N8

Kullanılan: 9 45.0%
  • NOKIA C7

Kullanılan: 0 0.0%
  • SAMSUNG B7222

• SONY ERICSSON XPERIA X10

Kullanılan: 1 5.0%
  • NOKIA 97

• SAMSUNG MONTE

Kullanılan: 4 20.0%
  • MOTOROLA MILESTONE

• SAMSUNG S8530 WAVE II

Kullanılan: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yazdğım telefonlardan hangsi daha iyi
arkadaşlar bu telefonlardan hangileri daha iyi neden peki

rapman

rapman

Üye
Nokia N8 :
>Yenilenmiş işletim sistemi ile yepyeni bir arayüz
>Hassas dokunmatik
>Şık Tasarım
>Nokia güvencesi
>HDMI kablosuyla görüntüleri HD televizyona kusursuzca aktarabilme
>USB ON THE GO teknolojisiyle usb bellek, harici hard disk vs bağlayabilme
>12 Megapixel Kamera ile mükemmel fotoğraflar
>HD Video Kaydı
>Mükemmel bir hoparlör
>Dolby Digital 5.1 Ses desteği
>Kendinden Divx okuyabilme
>Ovi Store ile binlerce ücretsiz uygulama
> Asphalt 5, Avatar, GT Racing, Hero of Sparta, Spiderman HD, Angry Birds vs kaliteli oyunlar :oke:

ekremozo

ekremozo

Üye
SENINKI BİRAZ HACI MURAT İLE mersedesi kıyaslamaya benzemiş.

gky05

gky05

Üye
Hepsi berbat Sakın NOKİA alma git samsung al en azından paranın hakkını alırsın. Eğer bi kaç ayda bir telefon değiştirmek senin için sorun değilse N8 al derim millete hava atarsın ama anca o kadar... uzun süreli hiçbir işe yaramaz.. tavsiyem galaxi flan al yada o tarzda bi telefon

One907

One907

Üye
wave 2

wave 2 nin özellikleri

Ekran: 3.7" inç büyüklüğünde 16M-renk Super Clear LCD dokunmatik ekran, WVGA (480 x 800 piksel), çoklu dokunmatik girişi, çizilmeye dayanıklı cam yüzey.
Tasarım: Ince ve sağlam metal gövde.
İşletim Sistemi: Samsung Uygulamaları ile Bada OS 1.2.
İşlemci: ARM Cortex A8 1GHz işlemci tabanlı
Şebeke: Çift bant ile Quad-band GSM desteği, HSPA.
Kablosuz Ağ: WPS desteği ile Wi-Fi 802.11 b / g bağlantısı, Wi-Fi tethering.
Yol Haritası: Dahili A-GPS desteği, dijital pusula ile GPS alıcısı, Samsung LBS ROUTE 66 tarafından desteklenmektedir.
Kamera: 5 MP otomatik odaklı kamera, dokunmatik odaklama ve LED flaşlı, geotagging, yüz, gülümseme ve göz kırpma algılama.
Video: 30fps'de 720p video kaydı.
Hafıza: 2GB dahili bellek, microSD kart yuvası.
Bağlantı Girişleri: Standart microUSB portu ve A2DP destekli Bluetooth v3.0.
Girişler: Standart 3.5mm kulaklık girişi, TV çıkışı.
Radyo: RDS ile Stereo FM radyo, FM kayıt.
İnternet Tarayıcısı: Flash ile Webkit tabanlı Samsung Dolphin Browser 2.0 desteği.
Sosyal Ağlar: YouTube istemcisi, Facebook ve Twitter entegrasyonu.
Oynatıcı: DivX / XviD video oynatma desteği.
Hoparlörler: Iyi ses kalitesi.

bunlar da eksikleri ve dejavantajları

Bada'nın mevcut uygulamaların sınırlı sayıda.
Super Clear LCD, SuperAMOLED ile aynı kalitede değil.
MicroSD yuvası pilin altında.
Kamera Lensi koruması yok.
Satnav yazılımı sadece 30 günlük deneme sürümü.
Ortam ışığına göre ekran parlaklığını ayarlamak için sensör yok.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saolun beyler ama n8 neyi varki acaba

ANiill

Üye
Wave 2 grçekten muhteşem görsellik olarak hem dış hem iç olarak muhteşem media markt da kullanma fırsatım oldu geçen gün müzik çaları falan inanılmaz görsellikte böyle sensörü var müzik çalar da yan tutunca CDler geliyor onları parmağınla kaydırıyosun falan ben bayıldım ona şahsen :D. kamerası da çok hoş video çektik falan o kadar net görüntü sağlamak gerçekten muhteşem bişey benim çok hoşuma gitti ama tabi "Nokiacılar" illa ki N8 derler ha onada kötü demiyorum ama kanım kaynamadı hiç :D ama Wave 2 öyle değil bir bir bir.. noktaları doldurun işte.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saolun beyler dqaha yorumlarınza ihtiyacım var

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar başka yorum yokmu n8 veya wave 2 kullanan varmı

ata11111

Üye
.Ancak sözüm bundan sonra samsung alacaklara ve özellikle wave düşünenelere.Bu telefonu bir seneye yakın oldu alalı. samsunga güvenip 980 liraya yakın fiyatla wave aldım telefonu aldıktan sonrajava diye alt programın yeni versiyonlarının yüklenmediğini öğrendik ama internette alt versiyonnla filim bile seğredemezmişim onuda sayelerinde öğrendim.aranızda bazı arkadaşlar dailymotiondan izle diyen arkadaşlar vardır belki ama bilinki internet gibi bir denizde sizi küçük bir adaya mahkum ediyorlar.ayrıca orada istediğiniz filimleride bulamazsınız.ekran çözünürlüğü iyi ya filim seğredecez ya hikaye...hacı murata (124) arabaya FERRARİ motoru takmak gibi bir şey , kullanamıyorsunuz.Ekrandan bahsetmişken hani o HD filim çektiğiniz telefonumuz varya görüntüyü çekerken filmin içinde devamlı birşeyler uçuşuyor.Programsal bir hata olması lazım ama yaklaşık bir senedir çözülemedi özellikle akşamları veya mekan içi çekimlerde devamlı etrafınızda ışıklar uçuşuyor.:angry:Açıklayıcı olması açısından bazı arkadaşlar yeni versiyon yüklet düzelir derlerse(kimdir onlar anlamıyorum:bilmm))telefonumda enson SÜRÜM OLAN GT 8500 YAZILIM SÜRÜMÜ BADA 1,2----1103101719LISS8500JVKC1 var.Bu olaylarla ilgili telefon mümessili ile görüşmelerimde hep bir muhatap buldum ama bana verdiği yanıt bu yazılımların geleceği konusunda kibarca telkinde bulunmak oldu insanların cebinizden parayı aldıktan sonra kibar kibar sizi nasıl kazıkladık demelerinden hoşlanan arkadaşlar için tatmin edici olabilir ama telefonda vaadedilen işlemler düzgün olmayıp birde çalışmazsa hiçbir anlamı yok benim için.O YÜZDEN ARKADAŞLAR SAMSUNG MANTALİTESİNİ SİZE ANLATMAYA ÇALIŞTIM DİLİM DÖNDÜĞÜNCE.SAMSUNG ALIRKEN ÇOK DÜŞÜNÜN , ÖZELLİKLERİNİ KARŞILAŞTIRMAKLA UĞRAŞMAYIN ÇÜNKÜ DÜZGÜN ÇALIŞMIYORLAR.İMKANINIZ VARSA ARKADAŞINIZDAN BİR SÜRELİĞİNE ALIN VE DENEYİN SONRA ( EĞER MEMNUN KALIRSANIZ:kotu:) PARA VERİP KENDİNİZE ALIN.BİZİM AMACIMIZ BU ÖZELLİKLERİ KULLANABİLECEĞİMİZ BİR CİHAZ ALMAK GÖRÜNTÜ ALMAK VE HAVA ATMAK DEĞİL DİYENLER BU YALANLARA KANMAYIN.KEŞKE BİRİSİDE BENİ UYARSAYDI ŞİMDİ BİRAZ DAHA BEKLEYİP ŞU ANDA ** I PHONE 4 ** ALIRDIM GERÇEK 5 MP KAMERA VE İNTERNETTEN FİLİM İZLEME ŞANSI OLURDU.AKLIMA GELMİŞKEN FACE GİRİYORSUNUZ YA ORADADADA AYNI PROBLEM VAR FİLİMLERİ İZLİYEMEZSİNİZ.YANİ DİKKAT EDİN PARALARIMIZI HAKSIZCA GASP EDİYORLAR.HERKESE SELAMLAR:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt