arkadaslar yardımcı olun dolandrıldım ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
geçmiş olsun 10 kuruşun hesabını yapar olduk senin başına bi de böyle bişey gelmiş

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: SHS
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Böyle şerefsizler çoğalmaya başladı o yüzden çoğu zaman borca girip sıfır alıyoruz. Ne diyelim olan olmuş geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap ve -Börteçine-
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende alalimsatalim sitesinden iki yıl önce cihaz aldım ada para yatırdık 500 tl cihazı yollacam diyordu 1 hafta geçiştirdi sonra dalga geçti göndermedi . Bence elden başka çare yok .

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
Böyle şerefsizler çoğalmaya başladı o yüzden çoğu zaman borca girip sıfır alıyoruz. Ne diyelim olan olmuş geçmiş olsun.

saolasın kardeşim aynen olan olmuş ..
Bende alalimsatalim sitesinden iki yıl önce cihaz aldım ada para yatırdık 500 tl cihazı yollacam diyordu 1 hafta geçiştirdi sonra dalga geçti göndermedi . Bence elden başka çare yok .

aynen en saglıklısı elden veya borçla direk sıfırnı almak nyse miktar fazla değildi Allahtan tesellim bu ..

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ayni uye yeniden konu acmis yine,bu kezde tutmus iphone 5 satiyor,ben acigini soyleyince zoruna gitti kufur falan soyledi

maktama

maktama

Üye
Adamın ilan başlığı ben incelerken hooooop diye (sanırım) adminler tarafından kaldırıldı:)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yuzsu herifmis baya dmi emir ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt