KABLOSUZ ŞARJ ve KILIF İSTEYENLER BUYRUN..

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
KABLOSUZ ŞARJ ve KILIF İSTEYENLER BUYRUN..
Sevgili MAXICEP Üyeleri;

Türk, Avrupa ve ABD sitelerinden yüksek ücret verip malzeme almayın. Aksesuarcılara gidip paranızı çarçur etmeyin. Çözüm burada :):):)

' a giriyorsunuz.. üye olup alışverişinizi yapıyorsunuz.. 200 $ ın altına vergi vermiyorsunuz.. kargo ücreti vermiyorsunuz... Burda 60 tl olan cüzdanlı kılıfı 8 dolara alıyorsunuz :)

Tek sıkıntı 21 günde filan geliyor. size ptt getiriyor. Site güvenli ben yıllardır alışveriş yapıyorum en son lumia kılıf aldım 8 dolara burada sordum 60 tl, 50 ye gelişi var dediler.. 45 e kaç tane istin amca dedim :):):):)

YUMULUN ARKADAŞLAR HEM UCUZ HEM KALİTELİ ; şarj aleti, data kablo, kılıf, kapak, ekran koruyucu vs vs vs :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca, site Çin'in en büyük alışveriş sitesidir. Bana yaptığım 100 alışverişte sadece bir yanlış ürün geldi o da renk siyah dedim koyu kahve geldi. msj attım paramı iade ettiler kılıfı da hediye ettiler. Kesinlikle korkmayın güvenli bir site. Reklam yapar gibi oldu biraz ama İSTEDİM Kİ BÜTÜN MAXICEP ÜYESİ ARKADAŞLAR FAYDALANSIN PARAMIZ CEBİMİZE KALSIN ..

akula

akula

Üye
ben mi yanlış anladım acaba bi sorayım dedim 200 dolar altında alış verişe vergi ve kargo vermiyoruz yoksa üstüne mi?

runoonur

runoonur

Üye
Kardeşim ben sitede araştırdım ama lumia 920 için kablosuz şarj cihazını bulamadım, sana zahmet eğer bulduysan link atar mısın?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
ya biraz baktım ama şarjlı kılıf bulamadım sitede,bana bu lazım :(

acoustic

acoustic

Üye
Bende bulamadım acaba htc için şarjlı kılıf var mıdır.

dedereis123

dedereis123

Üye
Kılıfları bilmiyorum ucuz mu ama oyun mouse fln bakıyım dedim trden farkı yok , Logitech G700 tr fiyatı 200-250 arası bunlar 130 dolara satıyor . Birde bekleme süresi riski fln derken çok ucuz bir site değil ya da kılıflara özel bir ucuzluk var

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
şimdi lumia 920 charger yazarsan 29- 35 $ arası dunya kadar kablosuz şarj cihazı çıkar

- - - Eklendi - - -

alışverişin 200 $ ın altında olduğu sürece herhangi bir vergi yok. ben max 175 $lık yaptım hiç bir vergi almadı.. ha şuna dikkat et ürünü sepete ekleyip alacağın zaman; ürün fiyatı kargo fiyatı alışveriş fiyatı yazıyor. genelde kargo ve alışveriş extra fiyatı olmuyor ama yinede dikkat etmek lazım

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim sayfadan istediğini beğen.

- - - Eklendi - - -

ideal bi şarj aleti;

- - - Eklendi - - -

şarjlı kılıf bu olsa gerek :)

- - - Eklendi - - -

kardeş ben tr de 150 tl lik trençkotu 18 $'a, araç çakmaklığına takılıp çalışan pompayı 3 $'a, pantolonu 7,5 $a alıyorum daha saymadığım dünya malzeme var. bazı malzemelerde toptan fiyat yazıyor o yuzden artıyor. tek alabileceğin malzemelere bakacaksın. ürün tr ye girdiği an ptt yurtdışı kargo sorgulamadan ürününü takip edebiliyorsun.

- - - Eklendi - - -

serinaga

serinaga

Üye
Paylaşım için teşekkürler, bir bakalım hakikatten SÜPER şeyler var burada :good:

riveryilmaz

riveryilmaz

Üye
kargo seçilirken bi chine, bi de hongkong var, hangisini seçelim , ikiside bedava

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
China seçerseniz daha iyi ama hiç Hong Kong denemedim en iyi yol bildiğin yol dedim :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

alical33

alical33

Üye
evet bu siteyi biliyordum ama henüz alışveriş yapmadım çoğunda kargo bedava vede ucuz

MrFinito

MrFinito

Üye
Htc sensation xe için var mıdır acaba?

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle var hocam. Google chrome dan açarsanız daha sağlıklı otomatik Türkçe yapıyor sayfayı yalnız aramalarınızı İngilizce yapın.

riveryilmaz

riveryilmaz

Üye
Kesinlikle var hocam. Google chrome dan açarsanız daha sağlıklı otomatik Türkçe yapıyor sayfayı yalnız aramalarınızı İngilizce yapın.

Bir şey soracam kusura bakmayın :) İlk kez alışveriş yapacam buradan.KArgo bedava ürün aldım, Kargo Türkiye ye girdikten sonra PTT dağıtım yapıyor dediniz, peki PTT ayriyeten kargo ücreti alıyor mu ?

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Hayır kesinlikle bir ücret yok. Getirip bırakıp gidiyor.

remzi33

remzi33

Üye
arkadaşlar herhangi birşey satın alan oldu mu? normal kılıflar güzel de batarya kılıflar aşırı kalın ya. ayrıca bişy farkettim. arama yapınca çıkan listede mesela ürünün yanında US $ 30 yazıyor linke tıklayıp ürüne özel sayfaya girince çoook uçuk fiyatlar yazıyor. bi tanesinde batarya kılıf için US$ 2.050.000 yazıyordu. hatta altta vergiyle $2.300.000 küsür yazıyordu :dry:

Üst Alt