Yardım Uzakdoğu'dan Tablet Bilgisayar Eve Kadar Teslim!

Sponsorlu Bağlantılar

ekspert

Üye
    Konu Sahibi
Uzakdoğu'dan Tablet Bilgisayar Eve Kadar Teslim!
Benim de tabetimi alamamda aklımı çelen ve tüm gereken bilgileri bir arada tutan bu rehber sayesinde, sizlerin de tablet seçimlerinizde işe yarayacağını düşündüğüm aşağıdaki incelemeyi paylaşıyorum. Bir teşekkür yeter ;)


Yurtdışından Tablet alış verişi ile ilgilenebileceğinizi düşünerek konu hakkında biraz daha detay ve püf noktası vereyim. Biraz uzun olacak ama baştan sonra dikkatlice okunduğunda; en hızlı, en ucuz ve en akıllı seçimi yapacağınızdan emin olabilirsiniz. Fiyat/Performans modellerine değineceğim gibi mevcut güncel indirim seçeneklerinden de bahsedeceğim.

Yoğun bir mesaj trafiğim var; bir çok yerde yurt dışı alış veriş ile ilgili paylaşımlarda bulunuyorum, bu sebeple sorularınıza vaktinde cevap veremeyecek olursam, lütfen kusuruma bakmayınız.

Fikir vermesi açısından bir kaç fiyat/performans ürünü ile başlıyorum. Devir 4 Çekirdek ve IPS/Retina ekran devri, bütçeniz imkan veriyorsa eski modellere artık bakmayın derim ve madem ki uzak doğudan tablet getirteceğiz daha akıllıca bir seçim için giriş modellerini de baştan eleyelim diyorum:

Hyundai T7S 7":

Aionol Ax1 3G 7":

Ainol Novo 9 Spark 9.7":

Pipo Max M9 10.1":

Pipo Max M6 9.7":

Cube u30gt2 10.1":

Dilerseniz yine Cube markasının bütçenize uyacak şekilde; u30gt 7" ya da u9gt 9.7" modellerine de göz atabilirsiniz.

ya da ucuz olsun iş görsün derseniz şu an mükemmel bir fiyata efsane model Ainol Flame 7" önerebilirim:



Eğer önceden aklınızda bir model yer etmişse (Ramos, Onda, Momo, Pipo, Hyundai, Lenovo, Teclast, Sanei gibi) yine sitede arama yapmanız yeterli. Üyelik indirimi ile birlikte yine en makul fiyatlarla siparişinizi verebilirsiniz.

Siparişinizle birlikte unutmamanız gereken ve mutlaka lazım olacak aksesuarlara da değinelim:



*Bu dönüştürücüden mutlaka edinilmeli, çünkü kutu içerisinden çıkan adaptör ülkemiz prizlerine uyumlu olmayacak.

Ayrıca Custom Rom ve Android programlarını yüklemek için de illa ki bir hafıza kartı (8-16 GB tavsiye ederim) ve kart okuyucuya da ihtiyaç duyacaksınız. Dilerseniz stylus kalem, orj. kılıf ya da klavyeli deri kılıf, hdmi kablo, masa standı ya da araç tutucu, parmak stick ve çok çeşitli aksesuarları da bir kaç dolar seviyelerindeki makul fiyatlarla temin edebilmeniz mümkün.

Neden Buyincoins.com?... Çünkü;

Güvenilir!

Siteden alış veriş için PayPal üyeliği şart. Zaten kredi kartınız varsa 1 dakikada ücretsizüyelik açabiliyorsunuz:
Tek yapmanız gereken PayPal'e kredi kartı bilgilerinizi eklemek, zaten site tamamen Türkçe. PayPal tüm dünyanın kullandığı en güvenilir ödeme yolu olmakla birlikte alış verişlerinizi ve paranızı %100 güvence altına alan ve milyonlarca kullanıcısı olanuluslararası bir kurumdur. Ben şahsen PayPal kullanmayan sitelerden hem aldığım ürün hem de kart güvenliğim için alış veriş yapmıyorum.

Hızlı!

Ürünleriniz tedarik ve kargoda geçen zamana bağlı olarak genellikle 2 ile 3 hafta, engeç 1 ayda kapınıza kadar ücretsiz ve 30 dolar üzeri siparişleriniz takip kodu ile gönderiliyor. Bu şekilde postada kayıp ve çalıntının önüne geçildiği gibi, ürününüzün ne zaman elinizde olacağını da takip edebiliyorsunuz. adresini takip için kullanabilirsiniz.

Gümrüksüz!

Gümrük ile ilgili çok sayıda yanlış bilgi dolaşıyor, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup da atıp tutanlar var. Bu siteden yapacağınız alış verişlerde içiniz rahat olsun. 10'larca alış verişim oldu, her hafta yeni bir sipariş veriyorum, daha teki ile ilgili bir sıkıntıyaşamadım. Rahat olun, arkanıza yaslanıp kargonuzu bekleyin ;)

Hem Ucuz, Hem de indirimli!

Zaten sitede genel olarak tabletler büyük indirimler ile satılıyor ancak bunun üzerine alacağınız ek üyelk indirimi seçeneğiniz de mevcut. Siteden tek seferde yapacağınız ve tüm ürünlerde geçerli olacak indirim sepetinize otomatik olarak tanımlanıyor.

Yeni hesap açmak için link:

Son olarak indirim ve askesuarları atlamayın ve ilk yurt dışı alışverişiniz ise bütün endişelerinizi bir kenara bırakın diyorum 100'lerce kişiyi ilk kez yurt dışı alış veriş ile tanıştırdım ve bir o kadarını da tablet sahibi yaptım. Karşılaştırın; en uygun, güvenilirve ucuz seçeneğe siz karar verin. Aklın yolu bir, en azından şimdiye kadar benim karşıma daha iyisi çıkmadı ;) Yurt dışı alış verişlerinizle ilgili aklınıza takılan yine her konuda danışabilirsiniz.


[Alıntıdır]

 


kestal

kestal

Üye
Bana göre tableti yurt dışından getirtmek çokta akıllıca bi şey değil gerek yok her ye kadar 3i li olanlar fahiş fiyata satılsa da normal wifi olanlar ise çok ta pahalı bir fiyata satılmıyor
 

favorik

Üye
Telefon özelliği olan bir tablet alsam uzak doğudan, kaydı filan nasıl olacak, problem olur mu?
 
franklinda

franklinda

Üye
Yaptırmanız sorun oluşturacaktır iyi düşünün size ürün sadece tablet adı altında fatura edilip geldiği an imei no da içermiyorsa ne yapılabilir merak ediyorum zira iletişim aygıtları (telefonlar) IMEI üzerinden kayıt altına alınıyor tablet bu özelliğe sahip ise imei no istenecektir muhtemelen :)
 


Üst Alt