arkadaşlar yardım edim yoksa kafayı yicem... :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar > bağlantı > hedefler > internet > tukcell internet (yada herneyse) en altta erişim noktası kullan onaydan sonra olsun eğer otomatikseonaydan sonra yap ama zaten öyleyse başka çözüm yolu arıyacaz abi :)
onaydan sonra valla korkutma beni :D başka yol olmalı ilk benim başımamı gelio ya :Dvalla :vur :evet:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Nokia Messaging kuruluysa onu kaldır araştırıyorum o bağlanıomuşnete var mı abi sende yüklümü böyle bişi :D

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Messaging kuruluysa onu kaldır araştırıyorum o bağlanıomuşnete var mı abi sende yüklümü böyle bişi :D
yok uygulama güncellede var güncellemedim mail falanda var güncellemedim :D ya bende googleden bakıorm yok böyle bişe telefona 3 harfli bişemi girdfi naptı :D:aha:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
:allalla: valla başka bişe gelmio aklıma :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

aslında başlık bu olmalıydı telefona 3 harfli mi ne girdi :D

:D :D evet başlık süper olurdu :kop::ehe abi sen böyle giderse telefona format atmak zorunda kalıcan :ah o zaman 3 harfliyi görcen sen işte :d:

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
:D :D evet başlık süper olurdu :kop::ehe abi sen böyle giderse telefona format atmak zorunda kalıcan :ah o zaman 3 harfliyi görcen sen işte :d:
daha korkutma beni cideden formatlığa kadar gelirse :) ya knt yüklemem yada telefonu değişirim :D:oke:

ya film izlemesem gidip n86 alcam sürgülü :D para vermeden anca onla takas yapabiliorm:bye2:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
abi n86 alsan içinde bişi olmıcak yine yüklemelerle uğraşıcan format daha iyi :D

maktama

maktama

Üye
daha korkutma beni cideden formatlığa kadar gelirse :) ya knt yüklemem yada telefonu değişirim :D:oke:

ya film izlemesem gidip n86 alcam sürgülü :D para vermeden anca onla takas yapabiliorm:bye2:
Telefondaki turkcell internet ayarlarını değiştirseniz, böylece şebekeden internee girmek istese bile giremez. İstediğiniz zaman(ki arada bir face için kullanıyorum demişsiniz) orjinal haline getirip girersiniz internete. Turkcell int paketiniz yoksa ilk 1kilobyte ile 1MB arası 2.5 TL alıyor bildiğim kadarıyla, bana öyle 2-3 aydan beri 2.5 2.5 geçiriyor telefonu değiştirdiğimiçin.
İnternet ayarlarından internet bağlantı ismini "internet" ten "internet1" haline getirin, ya da bağlantı şifresi kısmına birşeyler yazın(orjinalde şifre yoktur). İşiniz olunca sondaki 1'i(ya da koyduğunuz şifreyi) silersiniz ve girersiniz internete.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
abi n86 alsan içinde bişi olmıcak yine yüklemelerle uğraşıcan format daha iyi :D
ya sorun yüklemek değil acaip dokunmatikten sıkıldım :) ve sürgülü kullnmak gelio içimden bide sangi telefon dökülecekmiş gibi gelio her an bi sorun çıkacakmış gibi emanet gbi duruo :D n97 teknik sorunlardan sıkıldım donmalar res atmalar takılmalar. usb görmemeler.. gittikçe uçuo :D:islik

Telefondaki turkcell internet ayarlarını değiştirseniz, böylece şebekeden internee girmek istese bile giremez. İstediğiniz zaman(ki arada bir face için kullanıyorum demişsiniz) orjinal haline getirip girersiniz internete. Turkcell int paketiniz yoksa ilk 1kilobyte ile 1MB arası 2.5 TL alıyor bildiğim kadarıyla, bana öyle 2-3 aydan beri 2.5 2.5 geçiriyor telefonu değiştirdiğimiçin.
İnternet ayarlarından internet bağlantı ismini "internet" ten "internet1" haline getirin, ya da bağlantı kodu kısmına birşeyler yazın(orjinalde şifre yoktur). İşiniz olunca sondaki 1'i(ya da koyduğunuz şifreyi) silersiniz ve girersiniz internete.
anladım buda mantıklı tmm :D :hmmmda 2.5. tl gidiosa bnden nden 50 krş gidio ozamn öylyse sorun kesin navigasyon yada ovi.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
abi sen kaldır şu ovi navigasyonu onun yerine navigasyon programı yükle ndrive yada garmin yükle ya :D şimdi onlar ne deme garmin kurmak uğraştırabilir ndriveyi bilmiorum kullanmadım hiç araştır bulursun xD

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
abi sen kaldır şu ovi navigasyonu onun yerine navigasyon programı yükle ndrive yada garmin yükle ya :D şimdi onlar ne deme garmin kurmak uğraştırabilir ndriveyi bilmiorum kullanmadım hiç araştır bulursun xD
ya garmin falan midem bulandı :D :aha:

maktama

maktama

Üye
ayarları doğru yapmazsa garmin ndrive ne yüklerse yüklesin yine para gider navigasyonda, çünkü ayarı programda değil telefonda yaptığınız için(eğer sorun nav ayarlarındaysa).
Bu arada sertifikanız varsa ya da telefonunuz hackli ise Ndrive 10 öneririm. Sadece sertifikalayıp kurmanız yeterli. Sertifikanız yoksa ndrive 9.3.14 kurun... Her halukarda Garmin kurmuyorum ben, deli ediyor hem kurarken hem de kullanmaya çalışırken.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bilene garmin süper en ince detayına kadar gösteriyo kurulumu zahmetli kullanışı çok rahat ama yinede ndrive daha iyi olabilir abi ugrasma garmin falan kafan karışmasın

fatsaligenc

fatsaligenc

Üye
Benim bi ara böle bi sıkıntım oldu. Bende nokia messaging vardı kaldırdım bitti. Ayrıca hedeflerden bu bağlantıyı silip kullanman gerektiği zaman erişim noktası ekleden tekrar eklersin..

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu bulamadım ama çözümü buldum türkcell internete girip ayarlarından kullanıcı adı şifreye şifre belirledim artık bağlanması gerekende şifrei soruo :D

adem35www

Üye
Telefona format at format tüm seyimbiyanlar için formatkodu *#7370#
not kodu yazmadan önce telefonun hafızasini hafıza kartla birleştir böylece bilgilerin de silinmemiş olur kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt