arkadaşlar 2.defa açıyorum ama lütfen yardım edin kafayı yicem :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunus1452

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 2.defa açıyorum ama lütfen yardım edin kafayı yicem :(
benim bir tane samsung jet im var fransadan geldi unlockluydu yeniden versiyon atıldı 1 ay filan düzgün kullandım sonra telefon sürekli açılıp kapanmaya başladı açılıyo 5 10 saniye açık kalıyo sonra tekrar reset atıyo defalarca versiyon atıldı ama düzelmedi sorun donanımsal olabilirmi acaba lütfen yardım edinn :vur:vur :sos:agla2::ağlarım:

celibar

celibar

Üye
son günlerde böyle sorunlara java veya symbian telefonlar olsun sık rastlamaya başladım.sorun donanımsal olabilir ama yazılımsal da olabilir.telefonun kendi programları arasında çakışma yaşanıyordur belki.bataryası zayıflamış olabilir veya batarya uc kısımlarında oksitlenme, temassızlık olabilir.

yunus1452

Üye
    Konu Sahibi
bataryada sorun yok hem başka batarya ile de denedim olmuyor birde içine hiçç prog atmadım ve 5 6 kere yendien yazılım atıldı düzelmedi telfoncu anakartta sorun var galiba diyo oda 300 tl imiş

yunus1452

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek yok mu acaba ? :S:ağlarım:

celibar

celibar

Üye
başka telefonculara da göster bence.

ege970

ege970

Üye
yazılımında hata var.. bendede oldu bi telefoncuya gidiceksin yazılımına format atıcaklar

yunus1452

Üye
    Konu Sahibi
3 4 tane farklı telefoncuya götürdüm yeniden yüklendi yazılımı olmadı yarın başarı teknik servise götüreceğim ne olcak bakalım birde ekran çözünürlüğü yüksek diye biliyorum ama resimlerinde ve menüde bi kaitesizlik var mesale siyahtan beyaza doğru arada kırmızı yeşil renkler var ufak ufak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...