arkadaşlar bir yardım edin kafayı yicem şimdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alicamdal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir yardım edin kafayı yicem şimdi
arkadaşlar nokmote proğramını uzun ugrasların sonunda sertifikalandırdım.. ilk önce beta3 hiç çalışmadı daha sonra nokmotebeta2 yükledim active etmeye çalıştığımda kallem işareti ve c tusuna basınca nokmote activation cancaled! die uyarı alıyorum telefonum n95 v31.0.017 sürüm sizce nedir sorun ???

Perfect!

Üye
buldum galiba

bi dene bunu

--------------- Ekleme ---------------

çalışır inşallah

alicamdal

Üye
    Konu Sahibi
kardeş denicem ALLAH razı olsun

Perfect!

Üye
Çalışırsa söle herkes e yardımcı olur.

alicamdal

Üye
    Konu Sahibi
şimdide yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor ama iki kez sertifikalandırdım.. neden böyle diyor

dinccine

Üye
Tele format fln at opda dan serfitika al belki o zman olur

fatih82

fatih82

Üye
bende n95 kullanırken aynı sorun oluyordu programı yükledikten sonra teli kapat aç programı aç önce c tuşuna sonrada kalem tuşuna bas pro çalışmaya başlar bende öyle çalışıyordu

alicamdal

Üye
    Konu Sahibi
telefonu açtım kapadım ama olmadı dün yüklemiştim beta3 şimdi yüklenmiyor halil arkadaşım senin gönderdiin linktekide beta3 ama farklımı acaba birde hata veriyor sertifika tarafından kısıtlanıyor diye ama sertifikalandırmıştım birde optadan denicem

arkadaşlar sertifikalandırmadamı bir yanlışlık var acaba symbian signed sitesinden 3 sefer yaptım hala aynı uyarıyı veriyor benim için bu proğramı imei versem sertifikalandırabilirmisiniz lütfen ..

yardım edecek kimse yokmu oof offf

Perfect!

Üye
Ben yapamam şuanda telefondan giriyorum siteye sen daha önce bulduğun versiyonları sertifikalamaya çalış belki olur.

alicamdal

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor önceki sürümleride denedim

arkadaşlar birde nokmote yi n95 v31.0.017 sürümünde çalıştırabilen varmı acaba ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt