arkadaşlar yardım edim yoksa kafayı yicem... :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edim yoksa kafayı yicem... :(
arkadaşlar telefonun n97 ama 5800ı kullanırkende aynı sorun vardı. sorun telefon kendi kendine netemi bişeye bağlanıo herseferinde 50 krşm gidio ne yaptıysam bulamadım..işlem kaydına bakıorm 19 saniye 1 kb alınan yazıo .müşiteri hizmetlerini aradım navigasyondan dedi navigasyona girip kapatıım çevrim dışı falan yine oluo anlamadm gitti.. :vur

sado_27

sado_27

Üye
kardes telke bı hard format at hafıza kartınıda bıcımlendır en son yukledıgın program veya uygulamaları takıp ederek yukle kesın sorun cozulecektırr benden bu kadar

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
kardes telke bı hard format at hafıza kartınıda bıcımlendır en son yukledıgın program veya uygulamaları takıp ederek yukle kesın sorun cozulecektırr benden bu kadar

adaşım mehmet valla hafıza kartı yok telefonda 32gb nereye yedekliyimki okadar şeyi format atmaktansa valla telefona tl yüklemeden kullanırım daha mantıklı ama yinede teşekkürler.. en son bunu denerim.. ::):ağlarım:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
sen sadece orjinal telefon ayarlarına dön bide konumlama ayarlarından konumlama sunucusu kullan kapalı olsun bi dene

sado_27

sado_27

Üye
babacan tel hafızası 32 gb ama sorunlu 32gb olduktan sonra vede kafan agrıdıktan sonra isterse 10000 gb olsun baska caren yok tl yuklemeyyıp kullanıp kullanmaman hakkınada yorumumm yok ama %100 yukledıgın bı uygulama veya programdan kaynaklanıyor

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ayarlar > telefon >uygulama ayarları > konumlama > konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik açık kalsın konumlama sunucusunuda kapat 5800 da böyle çok farklı değildir n97 de

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
:vur
babacan tel hafızası 32 gb ama sorunlu 32gb olduktan sonra vede kafan agrıdıktan sonra isterse 10000 gb olsun baska caren yok tl yuklemeyyıp kullanıp kullanmaman hakkınada yorumumm yok ama %100 yukledıgın bı uygulama veya programdan kaynaklanıyor
inan yüklediğim program lara bakıyorum hiç biri öyle kendi kendine güncelleme özelliğine sahip değil dedim ya 5800 kullanırkende oluodu. başka bişe bu yani ne anlamadım.daha mobil guarda bakıorm net kullanan programları gösterio onlar benim girdğim programlar nimbuzz wep opera başka yok.

sado_27

sado_27

Üye
vallaha 5800 kullanıyorum daha once hıc boyle bır sorunla karsılasmadım ama bıldıklerım bukadar yanlız arkadas yardımcı olmus tsk edıyorum ona bıde kafa ttakılan sorun şuu telefonu orjınal ayarlarına cevırdıgın zaman hafıza kartındakı uygulamaları tekrar yuklemem gererk dolayısıyla pgogramlar calısmaz el elden ustunduır saygılarr

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar > telefon >uygulama ayarları > konumlama > konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik açık kalsın konumlama sunucusunuda kapat 5800 da böyle çok farklı değildir n97 de

tamam yaptım dediklerini aynen. işe yarara benzio teşekkürler. umarım gene olmaz. yalnız şöyle bişe de var şimdi navigasyona giriorum bir kere 50 g,krş gdio. snra o gün içinde kaç kere grip kullnırsanda daha gitmio. şimdi kendi kendine tl yedikten sonra giriorm navigasyone yine tl gidio. yani navigasyondan olsa gitmes di anlata bildim umarım.. :bilmm

--------------- Ekleme ---------------

vallaha 5800 kullanıyorum daha once hıc boyle bır sorunla karsılasmadım ama bıldıklerım bukadar yanlız arkadas yardımcı olmus tsk edıyorum ona bıde kafa ttakılan sorun şuu telefonu orjınal ayarlarına cevırdıgın zaman hafıza kartındakı uygulamaları tekrar yuklemem gererk dolayısıyla pgogramlar calısmaz el elden ustunduır saygılarr
teşekkürler mehmet. yinede format atmak gerekirse atarım. napalım artık..

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
anladım 50 kr dan sora bedava ztn şuanda sorun devam ediyosa eminsen uygulamadan falan olmadığına bilgisayara bağlayıp (pc den bi virüs programı ie) veya telefona bi virüs programı kurararak bi tarama yap bende bazı sorunlarda bilgisayardan avast la tarıodum düzeliodu ama bilemem

byesho

byesho

Üye
arkadaşım masa üstünde widget kullanıyorsan çevrimdışı mod yap internete bağlanmıycaktır.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım masa üstünde widget kullanıyorsan çevrimdışı mod yap internete bağlanmıycaktır.
yok ne t kullncak vidget yokki. telefonun vingetlreri.bunlar

anladım 50 kr dan sora bedava ztn şuanda sorun devam ediyosa eminsen uygulamadan falan olmadığına bilgisayara bağlayıp (pc den bi virüs programı ie) veya telefona bi virüs programı kurararak bi tarama yap bende bazı sorunlarda bilgisayardan avast la tarıodum düzeliodu ama bilemem
şu an devam ediyormu bilmiyorum kim ne zamn yaptığınıda bilmiyorum kafasına göre oluo yarın ,yada bu akşam bakrım esedle tarıyorum . bişe yok. valla hafızayı.telefon içinde virüs programı öyle kaliteli ne varki netqin var bi bide ,yine netkinin mobile guard var. onlarda bişe bulamıo.. yarını beklicem artıkç:hmmm

telefonu kapatım açtım yine oldu kullanım miktarı 15.31 kb tutar.0 yazıo . ozamn navigasyon abi de peki nasıl kullanıo anlamıorm.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
iyide navigasyon otomatik başlatılan bir uygulama değilki durup dururken girmesi ilginç sen e-posta uygulaması falan kullanıomusun o kendini güncellerken internete bağlanır çevrimdışı yap varsa

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
galiba buldum mobile guarttan web yönetisinden baktım ovi maps wi-fi network positioning yazıo ya bu yada z\syn\bin\epossuplgateway yazıo yada bu yada z\syn\bin\ncdserver.yada bu bunların 3 ü net kullanmış değişik kb larda..

iyide navigasyon otomatik başlatılan bir uygulama değilki durup dururken girmesi ilginç sen e-posta uygulaması falan kullanıomusun o kendini güncellerken internete bağlanır çevrimdışı yap varsa
yok alperen ya e.posta kullanmıorm. m. hzmetlerindeki teknik servis elemanıda dedi.ama e-posta

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
galiba buldum mobile guarttan web yönetisinden baktım ovi maps wi-fi network positioning yazıo ya bu yada z\syn\bin\epossuplgateway yazıo yada bu yada z\syn\bin\ncdserver.yada bu bunların 3 ü net kullanmış değişik kb larda..

mehmet abi bu konuda bi bilgim yok z\syn\bin\epossuplgateway ve z\syn\bin\ncdserver bunlar nedir neye yarar bilmiyorum ovi mapsın internete bağlanmasıda çok saçma geldi :allalla:durup dururken şimdi format at dicem ama bende nefret ediyorum nası bi duygu bilirim format :) o söylediklerinin çalışmasını engelliyebiliyorsan bi şekilde programla falan kapatabilirsen sorun yok ama olmuyosa sürekli nete bağlanması can sıkıcı olur.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
mehmet abi bu konuda bi bilgim yok z\syn\bin\epossuplgateway ve z\syn\bin\ncdserver bunlar nedir neye yarar bilmiyorum ovi mapsın internete bağlanmasıda çok saçma geldi :allalla:durup dururken şimdi format at dicem ama bende nefret ediyorum nası bi duygu bilirim format :) o söylediklerinin çalışmasını engelliyebiliyorsan bi şekilde programla falan kapatabilirsen sorun yok ama olmuyosa sürekli nete bağlanması can sıkıcı olur.
valla alperen ben anlamam :D erzincana getirme beni :) şaka biyana bende uyuz oluorm şu format işine yeniden yükle bilmem ne şeytan dio git bitane dandik telefon al kulln işinde olmasın ama bu seferde uğraşcak bişe olmayınca telde daralıo insan :) nyse çözüm bulursam sana derim şimdilik beklim yarın bakarım artık .ya hani n97 deolsa nysede 5800 kullnırkende aynı sorun vardı bendemi bişey var acaba :D:aha:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
:D abi ne biliyim napıyon sen telefona :D rehberi falan yedekle uygulamalarınında setupuvarsa ki vardır mutlaka autoinstaller kur onunla setuplarını at kendisi yüklesin :D format atmadan diosan ara deki internet hizmetimi kapattırmak istiorum net kullanma hiç :D :D :ehe

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
:D abi ne biliyim napıyon sen telefona :D rehberi falan yedekle uygulamalarınında setupuvarsa ki vardır mutlaka autoinstaller kur onunla setuplarını at kendisi yüklesin :D format atmadan diosan ara deki internet hizmetimi kapattırmak istiorum net kullanma hiç :D :D :ehe
ya kadında dedi kapatalım yada internet paketi al dedim vodafonun 8 tl ye sınırsızı varken sizden netmi alırım :D ama bazen facee falan giriorm işime yarıo yani : :) nyse bi çare bulcam format atarsam telefonu gider satarım valla dokunmatikten sıkıldım ice ya kapaklı yada kzıaklı bişe alcam.ama film falan izlemek bunda daha ii yani bilmiorm sıkıldım tlfndan .:D :evet:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ayarlar > bağlantı > hedefler > internet > tukcell internet (yada herneyse) en altta erişim noktası kullan onaydan sonra olsun eğer otomatikseonaydan sonra yap ama zaten öyleyse başka çözüm yolu arıyacaz abi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt