CorbyW
Üye
seninde aldığın laptop vistalı olsaydı görürdüm seni![]()
Allah göstermesin. Sinirkrizine girip ağlamıştım. Çaktım ekrana yumruğu. Bilgisayar pert.

seninde aldığın laptop vistalı olsaydı görürdüm seni![]()

kesinlikle s2 al paranda kalsın cebine öğrenciymişsin.
,neden s2 kardeşims2 candır biraz daha para biriktirip s3de alabilirsin tabi
kardeş s3 pahalı ya s2 olurda onnda modası geçti artık güncelleme vermezler onaHalla halla, versiyonu güncel değildir belkide. Baksana;valla xperia s shadowgun da takılmalar yaşıyo nova3 de paket olur o telefon
öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler kardeş,neden s2 kardeşim
- - - Eklendi - - -
sanada teşekkürler cevap verdiğin için kardeşkardeş s3 pahalı ya s2 olurda onnda modası geçti artık güncelleme vermezler ona
Pişman olmazsın. Bana kalsa hiç samsung a bulaşma derim
ama alacaksan s2 alöncelikle cevap verdiğin için teşekkürler kardeş,neden s2 kardeşim
- - - Eklendi - - -
sanada teşekkürler cevap verdiğin için kardeşkardeş s3 pahalı ya s2 olurda onnda modası geçti artık güncelleme vermezler ona

s2 değilde..ben olsam galaxy note alırdım

hocam s2 yerine başka önerin varsa açıgım yaniÇünkü S serisini öne çıkaran telefondur s2Pişman olmazsın. Bana kalsa hiç samsung a bulaşma derim
ama alacaksan s2 al
note iyide büyük az küçük olsa yanni tek el kullanacak kadar yeterdinote'da çok büyük hocam ben daha s2 yi nasıl taşıyacağımı çözemedim![]()

MODA DERKEN HACIM ANDROİD JEAN ALICAK MI O YANİ KASITmoda düşkünüysen iphone al![]()
Halla halla, versiyonu güncel değildir belkide. Baksana;
http://www.youtube.com/watch?v=SDnWxkj_Q1o
Xperia Play bile(1 Ghz , 512 mb ram) çalıştırıyor iyi..
o nasıl bişe bea 
çok büyük moruks2 değilde..ben olsam galaxy note alırdım

hocam bir link atma şansın varmı acabaİz[Mir]Kan;4883918' Alıntı:iphone 4s kipada 1600 e kadar düştü.One s e bakabilirsin