Arkadaşlar telefon alacagim 1500 1600 arasi ne almaliyim ?? (acil yardim lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
Benchmark'larde internet tarayıcı hızından en yüksek puanı alan oydu yanlış hatırlamıyorsam. :O

bu bağlantıyı bir ziyaret edin,nexus'u google kendi geliştirmiş sanırım ama s2 bence daha iyi...

klongs

klongs

Üye
galaxy nexusu samsung üretiyor ama googleın adına üretiyor

avcitalip

avcitalip

Üye
ha bu arada nexus'un neden pahalı olduğunu bilen varmı ? anlam veremiyorumda

- - - Eklendi - - -

galaxy nexusu samsung üretiyor ama googleın adına üretiyor

yani öyle birşeyler evet

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
androidde en iyi tarayıcı s3 te sonra s2 de browsermaka göre
oo klongs da gelmiş :) tanıyorum seni çeşitli forumlarda yorumlarını okudum :) hacım s2 nin touchwizz ve artık yeni telefonlarla birlikte popülerliği düşücek ve artık güncelleme almıcak diye korkuyorum

- - - Eklendi - - -

bu bağlantıyı bir ziyaret edin,nexus'u google kendi geliştirmiş sanırım ama s2 bence daha iyi...
nexus bence s2 yi net taraycısında ezer gçer

Matador03

Matador03

Üye
Ben s3 romu kullaniyorum suan bir sorun yok s2 de gayet hzli :) merak etme destek kesilse bile xda var :ehe

- - - Eklendi - - -

oo klongs da gelmiş :) tanıyorum seni çeşitli forumlarda yorumlarını okudum :) hacım s2 nin touchwizz ve artık yeni telefonlarla birlikte popülerliği düşücek ve artık güncelleme almıcak diye korkuyorum

- - - Eklendi - - -

Kardes sana test yaptim diyorum anlatamadim sanirim

sataer

Üye

- - - Eklendi - - -

tam da öyle olacak kardeşim. Güncelleme ics aldı jely bean i kesinlikle almaz. Fakat senin fiyat aralığında alabileceğin en iyi cihaz s2.. Lakin 1700 veririm dersen htc one s derim. Hem daha yeni destek görür hem de sense arayüzü var.

CorbyW

CorbyW

Üye
İşlemcisi 3 yıllık olabilir. Kasıyor mu kasmıyor mu ona bakacaksın? ;)

klongs

klongs

Üye
güncelleme geliyor da noluyor güncellemeyi tam yapamıyorlar sonra yeni güncelleme çok kötü diyorlar

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
Ben s3 romu kullaniyorum suan bir sorun yok s2 de gayet hzli :) merak etme destek kesilse bile xda var :ehe
bilemicem hocam öle diyosan öledir :)
yani bende baktım da begendm yani net performansını nexsus un
- - - Eklendi - - -

Kardes sana test yaptim diyorum anlatamadim sanirim

bilemicem hocam öle diyosan öledir :)
yani bende baktım da begendm yani net performansını nexsus un
-

- - - Eklendi - - -

güncelleme geliyor da noluyor güncellemeyi tam yapamıyorlar sonra yeni güncelleme çok kötü diyorlar
olsun hocam adam tribe girer kaç para veriyosun telefona herkez jean alıyo sen android 4 de takıl ne garibanlık olur

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
tam da öyle olacak kardeşim. Güncelleme ics aldı jely bean i kesinlikle almaz. Fakat senin fiyat aralığında alabileceğin en iyi cihaz s2.. Lakin 1700 veririm dersen htc one s derim. Hem daha yeni destek görür hem de sense arayüzü var.
kardeş onun türkiyedeki işelmcisi s4 değil s3 çipsetini kullanıyo xperia s le aynı işlemci o yüzden oda alınmaz 1.7 ghz çift çekirdek snapdragon s3 işlemci

sataer

Üye

temiz kurulum yapmıyorlar direk yüklüyorlar rom uyuşmazlığı oluşuyor

aslında suç kullanıcı da değil ki güncellemeyi dağıtan çözmeli bunu o zaman daha kolay olmaz mı? Saçma bence biraz

- - - Eklendi - - -

kardeş onun türkiyedeki işelmcisi s4 değil s3 çipsetini kullanıyo xperia s le aynı işlemci o yüzden oda alınmaz 1.7 ghz çift çekirdek snapdragon s3 işlemci

s3 o kadar da kötü bi işlemci değil.. Kusura bakma da kardeşim ya bazı şeylerden feragat edicen ya da 500 tl daha verip s3 alıcaksın.

klongs

klongs

Üye
windows vistadan 7 yi yükledikten sonra format atmıyormusun buda onun gibi bir şey

orenilker

Üye
    Konu Sahibi

sataer

Üye
windows vistadan 7 yi yükledikten sonra format atmıyormusun buda onun gibi bir şey

Ben direk formatla kuruyorum yükseltmiyorum ki vista kullanmak gibi bi hata hiç yapmadım :ehe

klongs

klongs

Üye
seninde aldığın laptop vistalı olsaydı görürdüm seni :D

sataer

Üye
ben öyle bi hataya düşmedim :ehe pc win7 li geldi netbook da öyle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...