orenilker
Üye
hayirdir hocam :dbir sn. Makarna suyunu koyup cevap yazacağım. :d
hayirdir hocam :dbir sn. Makarna suyunu koyup cevap yazacağım. :d
makarna suyu derken??![]()

XPERİA S önermişler sana ama biri çıkıp gene ekra problemli demiş. Kullanmadan konuşmayın lütfen. Her telefonda yok kardeşim. Öyle bir söylüyorlar ki zannedersin bütün telefonlar hatalı. İlk partinin nerden bakarsan %40'ı hatalıydı bu doğru. Ama sony ikinci ve üçüncü partilerin dağıtımına başladığında(kidayım 2. Parti malını aldı Teknosa'ya sorarak) öyle bir problem yoktu. Geçen gün Vatan ve Teknosa'ya gittim. Tamamiyle sorununyok olduğunu söylediler. Hem kullanan hem de soran birisi olarak diyorum ki o sorun artık kalmadı. Ha aldın diyelim, öyle bir problem oldu. Direk tüketici heyetine başvurursun sana yeni bir tane veirler. Sanmaki aynı olay Galaxy SII'de de olmuyor. Ondada aynı sorun var ama Xperia S'e göre daha az. %10 gibi bir ihtimal. Şöyle bir bakarsak, İşlemci olarak Xperia S önde(1.5 Ghz). Ekran olarakta önde(1280x768 - 342 ppi). İnterneti daha hızlı(benchmark testine göre. Ki bu test ilk çıktığında yapılmıştı. Şimdi bir sürü iyileştirmeşer yapıldı cihazda). Zaten forumda benchmark'ları görebilirsin. Xperia S'in Jelly Bean/beam güncellemesi alması olasılığıda var. Sony desteği kesmiyor allahtan. Karar yine senindir tabi. Kamerası kötü demiş birisi. Doğru Iphone 4S'ten kötü ama N8'den değil.Youtube karşılaştırmalarını izleyebilirsin. Açamayacağı oyun hiç yok. Ama bu ics güncellemesi alınca değişti çünkü bazı oyunlar ics ile uyumlu değil ama bu tek xperia S te yok. Diğer bütün ics güncellemesi alan cihazlardada var. Oyunlarda kesinlikle kasma yok. Aşırı ısınma yok. Anormal bazı cihazlarda olabilir. Bende yoktu. Al sana bütün çıplaklığı ile Xperia S.
Xperia hankkında soruların bana ve diğer Xperia S kullanıcılarına olsun. Kimsenin sana söylediği kulaktan bilgilerle dolduruşa gelme.
İyi forumlar.![]()

Ki ben ilk aldığımda güncellemeden sonra çoğu şeyin hızlandığımı gördüm imtermet tarayıcısı başta olmak üzere.

Iphone 4 demek istedin sanırım 4s ler 1.900-1.800 TL arası değişiyor o fiyata alınabilecek en iyi cep telefonu Samsung Galaxy SII'dir bence hTC Sensation XL kullandım sense arayüzü yüzünden çok kasıyor bunların içlerinde en iyi telefon Galaxy S2 dir paranın sonuna kadar hakkını verir aynı şey Iphone 4 içinde geçerli fakat ekranı ufak işte bu yüzden çoğu kişinin iphone'unu satıp s2 aldığını biliyorum...
S2 de işinizi görür iphone 4 te fakat çevrenizde en çok hangi telefondan varsa ondan almanızı öneririm çünkü iphone'lar sadece iphone'lar ile bluetooth veri alışverişi yapabiliyor...
IOS'un sizi kısıtlaması problem değilse Iphone Fakat Ben Telefonumu İstediğim Gibi Özelleştiricem Diyorsanız SII
Samsung Galaxy SII ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(1450-1600 TL arasında fiyatları değişiyor,Goldda indirime girmiş)
Iphone 4 8GB ;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
evet bu iki cihazda çok güzel eğer bunlardan birisini alırsan One X'in beyazını S3'ün çakıl mavisini almanı öneririm![]()
1-Parmakların büyükse sorun oluyor. Tuşun dokunmatik kısmı toplu iğne ucukadar çünkü.
2- Şöyle söylemek isterimki Sony ekran konusunda devrimcidir. S-LCD ekran var vu telefonda ve çok dayanıklı. Şahsen böyle bir telefona koruma kılıfı alıp güzelliğin saklanmasını istemem ve bu yüzden yere düşürmemeye dikkat ederim. Fakat düştüğü oluyor. Ama ben yüz üstü düştüğünde bile bir çizik görmedim. Birkez ufak bir çizik oldu. Parmağımla silince geçti oda.
3-Youtube'daki bütün oyun incelemerini izleyebilirsin. Nova 3 mutlaka test etmişlerdir. Ben indirmedim benlik bir şey değil diye.
4- Nexus'un internetini sollayan bir cihaz görmedim. Htc one x belki zorluyordu bilemiyorum onu. Ama SII'den iyi olduğunu bil yeter.Ki ben ilk aldığımda güncellemeden sonra çoğu şeyin hızlandığımı gördüm imtermet tarayıcısı başta olmak üzere.
İşlemciye gelirsek. SII'den iyi dedim çünkü. 1.5 Ghz, cortexleri geçiyor 1.2 lik olanları. Ama eğer ikisice 1.2 olsaydı cortex daha iyidir tabiki.
- - - Eklendi - - -
Öğrenci evi.![]()
hocam eline sağlık tekrardan
ama o ekran konusunda sony hala s-lcd kulalnıyo yani biraz geri kafalı
performans konusunda tereddütlerim olmasa alıcam,yok hocam nexusu one x zorlayamaz one x tıraş bir telefon yeni güncelleme çıkarıcaklar o gelince performans artışı olucak diyolar, ama şuan tıraşş yani 
Ben de bugün bir telefon alacak olsam bunlardan birini alırdımvalla bütçen de daha yukarı çıkarsan kardeşim s3 one x iphone4s hiç biri seni pişman etmez.. ama çıkamam dersen galaxy s2 al paranın bi kısmı da cebinde kalsın
hacım işte sorun orda öğrenciyiz babama söyleyince öle bi bakıyo bende yok lan o kadar pahalı telefon gibisinden :d
- - - Eklendi - - -
hangi oyunları oynadın mesela hacım
- - - Eklendi - - -
aynen moruk çok pahalı
Ben de bugün bir telefon alacak olsam bunlardan birini alırdım

En agir oyun olan infinty blade 2 ye kadar herseyi oynadim25-26 hd oyun vardi oyunlarda gta 3 disinda kasma 0 di
![]()
yapma hocam dokunmasıyla girmesi bir oluyo çok hızlı canavar gibi fakat tip yok ve işlemci power sgxNexus derken galaxy nexus un internet hizi mis2 den bile yavas ya onun hizi
![]()

Nexus derken galaxy nexus un internet hizi mis2 den bile yavas ya onun hizi
![]()
aynen öyle hocamBenchmark'larde internet tarayıcı hızından en yüksek puanı alan oydu yanlış hatırlamıyorsam. :O
hocam sen şimdi xperia s mi diyosunyapma hocam dokunmasıyla girmesi bir oluyo çok hızlı canavar gibi fakat tip yok ve işlemci power sgx![]()
hocam eline sağlık tekrardan
ama o ekran konusunda sony hala s-lcd kulalnıyo yani biraz geri kafalı
performans konusunda tereddütlerim olmasa alıcam,yok hocam nexusu one x zorlayamaz one x tıraş bir telefon yeni güncelleme çıkarıcaklar o gelince performans artışı olucak diyolar, ama şuan tıraşş yani
![]()
S-LCD devri kapandı ama artık Sony'de. Oled'e geçiş yapıyor. S-LCD şu yanı güzel. Ekran kapalı iken gri değil simsiyah gözküyor. Ekran old. Belli olmuyor. 
aynen öyle hocamhocam sen şimdi xperia s mi diyosun
hocam baba parası işte babamda böle teknolojiyi sever ama yani her ne kadar da olsa bu telefonların fiyatı az değil ama s3 aldırabilirim gibime geliyo
- - - Eklendi - - -
xperia s demi :O