Arkadaşlar telefon alacagim 1500 1600 arasi ne almaliyim ?? (acil yardim lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon alacagim 1500 1600 arasi ne almaliyim ?? (acil yardim lütfen)
Hepinize Merhaba Arkadaşlarım,

telefon alacagım,uzun süredir araştırmalar yapıyorum fakat sizinde bildiğiniz gibi günümüz teknolojisinde karar vermek epey zorlaştı.Bende size Danışmak istedim yani yeni bir telefon alacagım ne almalıyım 1500 1600 tl arasında cevaplarsanız çok mutlu olurum

benim için önemli olanlar,performans yani hız stabillik,oyunlarda sorun yaşamamak,sağlamlık,akıcı hızlı bir internet tarayıcısı,ve güzel bir görünüş :) isteklerim bunlar uygun modeli ve markayı sölerseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden ellerinize sağlık iyi forumlar...

sataer

Üye
valla bütçen de daha yukarı çıkarsan kardeşim s3 one x iphone4s hiç biri seni pişman etmez.. ama çıkamam dersen galaxy s2 al paranın bi kısmı da cebinde kalsın

___kaptan___

___kaptan___

Üye
''Sataer'' arkadaş haklı walla S3 veya HTC One X tavsiyemdir kardeş :)

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
valla bütçen de daha yukarı çıkarsan kardeşim s3 one x iphone4s hiç biri seni pişman etmez.. ama çıkamam dersen galaxy s2 al paranın bi kısmı da cebinde kalsın
kardeş s2 güzel telefon fakat touchwizz arayüzü sanki senseye göre kötü ama tabi pek kullanmadım s2 yi ,nasıl güzelmi ?

- - - Eklendi - - -

:) kardeşim haklısınız onlar güzel de işte bizde öğrenci adamıyız babamızın eline bakıyoruz :) oda cüzdanına bakıyor :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Iphone 4 demek istedin sanırım 4s ler 1.900-1.800 TL arası değişiyor o fiyata alınabilecek en iyi cep telefonu Samsung Galaxy SII'dir bence hTC Sensation XL kullandım sense arayüzü yüzünden çok kasıyor bunların içlerinde en iyi telefon Galaxy S2 dir paranın sonuna kadar hakkını verir aynı şey Iphone 4 içinde geçerli fakat ekranı ufak işte bu yüzden çoğu kişinin iphone'unu satıp s2 aldığını biliyorum...

S2 de işinizi görür iphone 4 te fakat çevrenizde en çok hangi telefondan varsa ondan almanızı öneririm çünkü iphone'lar sadece iphone'lar ile bluetooth veri alışverişi yapabiliyor...

IOS'un sizi kısıtlaması problem değilse Iphone Fakat Ben Telefonumu İstediğim Gibi Özelleştiricem Diyorsanız SII:oke:

Samsung Galaxy SII ; (1450-1600 TL arasında fiyatları değişiyor,Goldda indirime girmiş)

Iphone 4 8GB ;

- - - Eklendi - - -

evet bu iki cihazda çok güzel eğer bunlardan birisini alırsan One X'in beyazını S3'ün çakıl mavisini almanı öneririm:oke:

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim güzel açıklama yapmışssın eline sağlık allah razı olsun :) sanırım bende s2 ye doğru kayıyorum yavaş yavaş :) aslında görünüş iyi olsa muazzam telefon da :) bakalım , ıphone bek düşünmmüyorum kardeş şarj konusunsunda sıkıntıları var :) ben xe düşünüyodum ama s2 ye doğru yöneliyorum :) ama samsung a karşı hep bi korkum vardır hep acaba derim :) s3 düşünüyorum da babam işte

Matador03

Matador03

Üye
Bana kalirsa ya S2 al ya da iPhone 4 . Destek uzun olsun dersen iPhone 4 en az iki sene daha destek alir

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalirsa ya S2 al ya da iPhone 4 . Destek uzun olsun dersen iPhone 4 en az iki sene daha destek alir
heh işte orası sorun kardeşim tam yerine deyindin s2 2011 in telefonu desteği keserler yakında android 4 ü aldı fakat bir sonraki andorid i alırmı ?? bu sorular kafamı kemiriyor,ıphone 4 performans açısından korkutuyo beni

cardanadam

cardanadam

Üye
o paraya sony xperia s var kamera senin için önemli değilse öneririm benim hoşuma gitmişti fakat kamerası kötü dediler vaz geçtim şimdilik beklemedeyi

avcitalip

avcitalip

Üye
heh işte orası sorun kardeşim tam yerine deyindin s2 2011 in telefonu desteği keserler yakında android 4 ü aldı fakat bir sonraki andorid i alırmı ?? bu sorular kafamı kemiriyor,ıphone 4 performans açısından korkutuyo beni

Android4.0.3 Ten Sonrasını S2 almayacak fakat custom romlarla siz kendiniz yükleyebileceksiniz (bkz.Gio'da Android 4.0.3 var,Custom ROM) Cihazın Gücü Yettiğince Cihazınızı yükseltirsiniz bence s2 nin en az 2-3 yıl daha ömrü var...

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
o paraya sony xperia s var kamera senin için önemli değilse öneririm benim hoşuma gitmişti fakat kamerası kötü dediler vaz geçtim şimdilik beklemedeyi

öncellikle yazdıgın için teşekkürler kardeşim,kardeşim onun performans nasıl dır

avcitalip

avcitalip

Üye

S2 nin xperia s ten aşağı kalır bir yanı yok xperia s lerin ekranları problemli oluyormuş MrCommandTR Söylemişti Bana...

S2 nin kamerası bence süper birşey one x kadar iyimi bilemiyorum ama gerçekten çok güzel bundan iyisi can sağlığı:oke:

- - - Eklendi - - -

öncellikle yazdıgın için teşekkürler kardeşim,kardeşim onun performans nasıl dır

sony'lerin tasarımı çok iyi oluyor nedense diğer firmalar bukadar tasarımın üzerine düşmüyorlar sadece biraz samsung düşüyor gibi

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
Android4.0.3 Ten Sonrasını S2 almayacak fakat custom romlarla siz kendiniz yükleyebileceksiniz (bkz.Gio'da Android 4.0.3 var,Custom ROM) Cihazın Gücü Yettiğince Cihazınızı yükseltirsiniz bence s2 nin en az 2-3 yıl daha ömrü var...

kardeşim ölede ben pek bulaşmak istemiyorum custom romlara ,yani zor bi seçim olucak

cardanadam

cardanadam

Üye

orenilker

Üye
    Konu Sahibi
pek iyi demiyolar bu tlefon için

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim ölede ben pek bulaşmak istemiyorum custom romlara ,yani zor bi seçim olucak

bende aslında arada kalmıştım ama iphone desteğini çekmiyor iyi sistem yapıyor ama çok fazla kısıtlama yapıyor mesela zil sesini bile değiştiremiyormuşsun sanırım...

android i istediğin gibi yönetirsin...

Matador03

Matador03

Üye
Krkutmasin ben kullandim guzel cihaz ;) s2 bir sonraki yazilimi almayacak buyuk ihtimalle

- - - Eklendi - - -

bende aslında arada kalmıştım ama iphone desteğini çekmiyor iyi sistem yapıyor ama çok fazla kısıtlama yapıyor mesela zil sesini bile değiştiremiyormuşsun sanırım...

android i istediğin gibi yönetirsin...

Jb yapinca androidden daha fazla ozellestirebilirsin :good:

avcitalip

avcitalip

Üye

Krkutmasin ben kullandim guzel cihaz ;) s2 bir sonraki yazilimi almayacak buyuk ihtimalle

- - - Eklendi - - -

Jb yapinca androidden daha fazla ozellestirebilirsin :good:

jb nin iphone'4 ve 4s te performans düşüklüğüne neden olduğunu biliyormuydun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...