Arkadaşlar Tam 4 saattir şu hatayla uğraşıyorum bi bakarmısınız :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bjkcarsi54

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Tam 4 saattir şu hatayla uğraşıyorum bi bakarmısınız :(
telefonuma önceki attığım gibi flash attım fakat bu resimdeki hata meydana geldi ve telefon artık açılmıyor açma yerine basıyorum titriyo ama ekran siyah hala flashta atılmıyor yardımcı olabilirmisiniz lütfen ?? :vur:vur

darksfire

darksfire

Üye
pc ye Nokia Ovi Suite yi yükleyip tekrar dene..

Turan

Turan

Üye
görünüşe göre program telefonu bulmamış altta phone not found diyor. bilgisayarında önceden nokia pc suite ve ovi yüklü deilse yükle.telefonu hem pc suitede hemde ovide bi kere bağla ondan sonra onları kapat öyle dene bakalım.:hmmm

technoshark

technoshark

Üye
Bu Programlar sadece Xp de Çalışır... sen Xp kurup yüklemeyi dene.

fireman87

fireman87

Üye
SYMBİAN için flash desteğimi buldunuz ? internettekilerin çoğu kırık ondan sebepte olabilir.. Symbian'a flash olmuyor diye biliyorum..

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye

içinden çıkan dosyaları bu (C:\Windows\System32\drivers) konuma taşıyıp bir de denersin.

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Sanırım Telefonunun Çekirdeği v52.0.0.101, Resime Bakılırsa Yüklediğin Firmware v52.0.0.7 Downgrade İşlemi Mümkün Olmadığı İçin Sistem Açılmıyor, Telefonun Sistem Sürümü Kaç ise Ona Uygun Firmware Dosyaları İle Flash Yapın Sorun Düzelir.

• Beğen
Tepkiler: MusTy57, burak.golcuk ve ModderFurkan
Turan

Turan

Üye
bence bağlantı hatası var jaf telefonu görmüyor son satırı okuyun :oke:

alitayyib25

Üye
bendede aynısı çıkıyor bitürlü yapamyorum ama o uyarıya hayır diyince tel açılyor

ModderFurkan

Üye
Yani arkadaşlar bilmeden konuşuyosunuz..!! Her NOT FOUND hatası telefonu bulamama mı sizce? litfen atmayın kafadan.Arkadaşın telefonu downgrade olmuş

ferwasd

ferwasd

Üye
arkadaşım flash dosyalarında hata olabilir veya eksik olabilir.flash dosyaları kontrol et veya yeniden fw indir flash at

Onurleo

Onurleo

Üye
Bende birşeyler yazayım. Bendede Kaspersky çalışırken aynı hata oluyor. Virüs programınızı kapatıp tekrar deneyin bence.

memomemo54

memomemo54

Üye
Beyler Aynı hatayı bende yaşadım tel titriyor ama açılmıyor Bendeki sorun şuymuş ben c6 cfwsinden v52 dönecektim telefonum blue navifirmden renin dosyalarını indirmişim bluenunkileri indirip telefonu orjinal fw sine döndürdüm oldu bitti.:yuru:yuru:yuru:P::P:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu hata windows a sürücü yüklenmemesinden kaynaklanmaktadır. Eğer internetiniz varsa telefona yazılımı aynı şekilde tekrar flashlayın. "Pooling phone" yazmadan önce aygıt yöneticisini açın. Aygıt yöneticisi açıkken bu yazı geldiğinde, bir sürücü üzerinde ünlem işaretiyle görünecektir. Bu sürücüye sağ tıklayın >> Sürücü Yazılımını Güncelleştir'e tıklayın. Çıkan pencerede "Sürücü Yazılımını Otomatik Olarak Ara" ya tıklayın. Windows 7 internet üzerinden sürücünüzü yükleyecektir.

Tabi bu arada "Yes" ve "No" sorusu sorulacaktır. Bu işlemi yaptıktan sonra "Yes" e basabilirsiniz. Telefonunuza yazılım başarıyla flashlanacaktır. Eğer sorun çözülürse bir teşekkür yeterlidir :oke:

--

Edit: İnternetten güncelleme başarısız olursa, aynı güncelleme yoluyla bu sefer "Sürücü Yazılımını Otomatik Olarak Ara" yerine "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" ya tıklayın. Ardından "Bu konumda sürücü yazılımını ara" kısmına C:\Program Files\Nokia yazıp "İleri" ye tıklayın. Gerekli sürücü yüklenecektir.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
Bu Programlar sadece Xp de Çalışır... sen Xp kurup yüklemeyi dene.

Nereden çıkardınız bunu?Bir konu hakkında bilginiz yoksa gelip burada sallamayın.Bu programlar 64 bit te dahil windows 7de de çalışıyor vistada da

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Windows 7 gibi işletim sistemlerinde uyumluluk modunu kullanın. Ben Windows Vista uyumluluğunu kullanıyorum. İşletim sistemim w7 32bit ultimate.

burak.golcuk

Üye
Sanırım Telefonunun Çekirdeği v52.0.0.101, Resime Bakılırsa Yüklediğin Firmware v52.0.0.7 Downgrade İşlemi Mümkün Olmadığı İçin Sistem Açılmıyor, Telefonun Sistem Sürümü Kaç ise Ona Uygun Firmware Dosyaları İle Flash Yapın Sorun Düzelir.

:oke:

NixeD

NixeD

Üye
Kardeş Aynı Hatayı bende Çok kez aldım

Çözüm: İlk Ovi Suite'yi yükliceksin, sonra telefonunu Pc Suite moduna alıp Pc'ye tak. Ondan sonra Ovi Suite Programını aç telefonunu görmeye başladığı zaman Windows 7 için driverleri kendi otamatik kuruyo ondan sonra zaten flashda kabloyu okumama gibi bir sorun yaşamazsın

----------Eklendi @ 18:33:37 ---------- Yazıldı @ 18:31:26 ----------

Fw'n ile hiç bi alakası yok canını sıkma bazı arkdaşlar seni yanlış anlamışlar büyük ihtimalle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt