Arkadaşlar Siteye Bağlantı Sorunu Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Siteye Bağlantı Sorunu Var Mı?
Arkadaşlar bende bir kaç gündür dikkat ediyorum , sitede mesala bir konuya giriyorum çok geç giriyor yada konuya girmesi için beklemek yerine adres alanına gıdıyorum bağlanılacak sayfaya tıklıyorum anca öyle açılıyor.Sizde de böyle bir sorun var mı? Yavaşlama yada girilecek konularda bekletme vs vs sorunlar...Ona göre acaba benim nette mi sorun var. ;)

Yorumlarınızı bekliyorum..

SaygıLAR

aspıre

Üye
yok kardeş sende sorun yok bendede öyle maxicep e giryom gireyise kadar gidip elimi yüzümü yıkayıp geliyom ondan sonra giriyo
bide bi konuya tıklıyom çok geç giriyodu bende sinirlendim kapattım interneti pc yi de kapattım gittim ödevimi yaptım...:(
bide bazı tam güzel konu açıyom konuyu aç a tıklıyom sayfa görüntülenemiyor dio kafayı yedim...
site yöneticileri ltfn bu sorunu çözünn...

Alfredo

Üye
Bende de baya yavaşladı...hatta çok yavaş bişi yapmakta zorlanıyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Aynı sorun bendede var bu sorun bence sunucudan kaynaklanıyordur.3 veya 4 gündür bu sorun var.Ozanın hall ediçeğini umuyorum.

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
valla aynı sorun bendede var 2-3 gündür

Ozan

Ozan

Admin
Sorunun farkındayım ve sanırım tespit ettim

En kısa zamanda gerekli düzenleme yapılacak

Not: Şu an yaptım bile.
Biraz daha iyi olur, ama tamamen kaldıramayız o zaman üstteki büyük reklamı kaldırmak gerekir :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Ewt abi yha 2 gundur bendede vardı bu sorun siteye baglanamadım hatta dün ama su anda gusel gercekten sorunlarımızla ılgılenen yonetıcımızi ayrıca kutluyorum cok saolun herkeze sevgıler:oke:

Dwyane_Wade

Üye
Şu anda bir sorun yok...:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Evet Aynı Sıkıntıyı Bende Yaşamaktayım... Konu Açıcak Oluyorum 2 Saate Anca Açıyor... Açma Hevesim Gidiyor :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Şu anda o sorun bende gözükmemekte.

Teşekkürler. ;)

Alfredo

Üye
Bi de Tema Arada bi Bozuluyor...Yani Hem Firefox da Hem İE de Yan Mavilik Gidiyor

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
yavaşlama çözüldü adminlerin siteyle ilgilenmesi ne güzel
saygılar ;)

aspıre

Üye
evet artık eskisine göre daha hızlı .. Onarım için çok teşekkürler....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Sanki yavaşlama tekrar geri geldi bana ...

Aynı sorunu tekrar yaşamaktayım..

dreamnurse

dreamnurse

Üye
bi düzeliyo bi yavaşlıyo anlamadım ben:(

aspıre

Üye
bende hızı iyi ama ya tema bozuluyo yada avatarlar gözükmüyor... değişik değişik sorunlarr oluyo anlamadım valla.

Alfredo

Üye
bende hızı iyi ama ya tema bozuluyo yada avatarlar gözükmüyor... değişik değişik sorunlarr oluyo anlamadım valla.
demek ki sadece benim tarayıcıdan değilmiş..tema şuanda bende bozuldu ve geri geldi..hız ise birden bire düşüyor bazı arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyor

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Evet Sayfalar Geç Açılıyor Ama Bu Sorun Kısa Süreli Olarak Gidip Geliyor..
Ayrıca Smileyler ve Bazı Karakterler Görünmüyor..
Konu Açarken de Bazen Sayfa Görüntülenemiyor Yazısı Çıkıyor..
Tekrar Yenile Yaptığım Zaman Açılıyor..

Bu Sorunun En Kısa Zamanda Çözüleceğini Umut Ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt