resat_19
Üye
Arkadaşlar Samsung Telefonlarından Facebookta Sohbet edebilirsiniz artık .. Nasıl Mı buyrun Gt-5603
Evet arkadaşlar Vereceğim Program İle facebook üzerinden sohbet edebileceksiniz ve facebookta gerçekten çevrim içi gözükeceksiniz sizi telefondan giriyo gibi görmücekler facebook mobil ile alakası yok normal bildiğin pc den girer gibi
tarayınız da aynı bilgisayar gibi olacak süper bir program ben samsung gt-5603 de denedim oldu ama düsük modellerde olmaz yardımcı olabildiysem size ne mutlu bana ..bir teşekkürü eksik görmeyin.
İşte Link; ttp://turbobit.net/download/free/s44ftbaj5ysc#
ßunlarda Resimleri çok net değil ama anlasılır..saygılarımla belki bu programı duydunuz gördünüz ama bu işlevini bilmiyordunuz en azından onu öğrendiniz sitede varsada k.bkmayın.
tarayınız da aynı bilgisayar gibi olacak süper bir program ben samsung gt-5603 de denedim oldu ama düsük modellerde olmaz yardımcı olabildiysem size ne mutlu bana ..bir teşekkürü eksik görmeyin.İşte Link; ttp://turbobit.net/download/free/s44ftbaj5ysc#
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ßunlarda Resimleri çok net değil ama anlasılır..saygılarımla belki bu programı duydunuz gördünüz ama bu işlevini bilmiyordunuz en azından onu öğrendiniz sitede varsada k.bkmayın.