Arkadaşlar Samsung Telefonlarından Facebookta Sohbet edebilirsiniz artık .. Nasıl Mı buyrun Gt-5603

Sponsorlu Bağlantılar

resat_19

Üye
    Konu Sahibi
ha ha ha olm zor oluyo demedinmi bolttan şimdide diyosunki ebudyden facebooka geçer gezerim dion ebudy 2 sinide aynı anda yapamadgi için bu daha zor.lafını yemişsin merak etme benle polemik yapma dostum. al lanet olası ebudyin senin olsun.daha fazla dırdır etme sayende bi çocukla haddinden fazla polemik yaptım sen gt kumdan kale yap xd

ege970

ege970

Üye
artık cevap vermiycem sana en büyük cevap şu olur o kadar malsınki yazdıklarımı anlamamışsın bile.. hepsini tekrar yavaşça oku olmadı annene okuttur anlatsın sana

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bununla minicik ekranda yazarken gebereceğinize

ebuddyi yükleyin msn ve facebook hesaplarınıza aynı anda baglanıp normal msn penceresinde chat yapabilirsiniz..facebook chatde yapabilirsiniz..

bu sırada bolt browserdenda facebooka girebilirsiniz normal pc ekranı gibi mobilden girmez...
Aynen katılıyorum PC den msn ye bağlayın feceyi açın telden eBuddy i mesajlaş.Düdük kadar ekranda ne görcen eBuddy çok daha kullanışlı ;)

samsungapp

Üye
Konu açan arkadaş bu kadar insan yanılıyorda senmi haklısın yani.Mantıklı ol.

resat-19

resat-19

Üye
evet ben mantıklıyım çünkü benım mantığım sizi zorluyor anladın mı kardeş dediğim şey şu görünüm olarakda özellik olarakda bolt 2.31 pcdekinin aynı gibi giriyor facebook-a dedim ama siz saçmalıya saçmalıya ne hale getirdiniz konumu bu ne saçmalıktır benım ortaya attığm bir görüş var ve siz onu sen haksızsın durumuna nasıl çekebiliyorsunuz ya? bu nasıl bir mantıktır polemik yaratınca son durum bu yani anlamayan sizsiniz haklı olabilirsiniz tamam zor olabilir kullanması internetim hızlı kardeşim tıklayınca geliyor hiç uğrastırmıyor dokunmatik ekranım da açılıyor çatur çatur yapıyorum işlerimi zor olmuyor bana göre (zaten işine gelen indirsin sanane??)
-Eğer bu konudaki uygulamayı biliyorsan neden müdahale edip saçma saçma yorumlar yapıyorsun+bu durum benım haksız olduğuma kadar geldi nasıl geldi acaba bak bak bak ben dedim haklıyım siz dediniz haksızsınız ben böyle bişey demedim mantığı kavra bak kendi kendiniza olayı büyüttünüz tabi bunda benımde katkım oldu ama ben hiç bir zaman 2 uygulamayı karşılastırmadım taaki sabrım zorlanana dek
-Her gelen bilmişlik taslıyor gidin başka bir konu açıp orada bilmişlik taslayın ben bunu bilmeyenlere sunuyorum bildiğiniz yorum yapmanıza gerek yok yani varsada açın orada tartışın
-Ve burada mantık saçmalığı atan arkadaş sen ilk önce olayı çözümleyememişin ki mantıkdan konusuyorsun ...
-ßi deli söyler diğeride inanır diye bir atasözü vardır o arkadaşın yorumu ardındanda gelenler aynı ona uyuyor çünkü onlarda konuyu anlamak yerine son 2 yazışmayı okuyup karar veriyorlar oysaki konunun başlığı bile gel gel ben burdayım derken...
-Kardeşim beğenen indirir beğenmeyende indirmez felsefe budur size ne yani ..ßen bunu anlamadım polemik yaratmanında bir alemi yok şurda sitenin yararına bilmeyenler adına birşey paylaştık skandal oldu bildiğini kanıtlamak için geliyosun şurada yok olede yok bolede yok şu kötü şunu yapın fln saçmalık ya sanane git nerde yapıyosan yap saçmalığa bak ya sonrada ben haksız oluyorum ya size (kusura bakmayın ama iyilik yapanda suç ).....
-Sonra bak buraya 400 küsür kişi girmiş ve tahmın ediyorum ki yaklasık 250 kişide bu uygulamayı bilmıyordu ve indirdi ve yorum yapma zahmetindede bulunmadılar o yüzden sende cesaret aldın tabi yaz babam yaz..
-Sonuç olarak açıklamaya çalıstığım şey budurum sizi alakadar etmez program eskiysede bana yeniysede bana indiren indirir ki bayağa indiren olmuş indirmeyende indirmez sizede laf düşmez......

samsungapp

Üye
Bizde daha kullanışlı programlar olduğunu söylüyoruz insanlara.
Sen diyorsun ki biliyorsanız susun konuşmayın gidin başka yerde konuşun o zaman sende biliyorsan bu programı yükle telefonuna kullan milletle paylaşma.olurmu böyle.
Forum ne demek önce onu anlaman lazım.Burası bir forum sitesi önerdiğin şeyin alternatifleri daha kullanışlı olanı daha iyisi varsa burada hemen yazılır.eleştirilecek yön varsa eleştirilir.dediğim gibi forum siteleri bunun için var.sen at ortaya herkes teşekkürler ,teşekkürler,teşekkürler yazsın kimse nedir bu bundan iyisi varmı sormasın ooh.o zaman yorum bölümü kapansın sömür sitesi olsun.
herkes kendince yorumunu yazacak bildiklerini paylaşacak burada.
sen forum sitelerinin amacı hakkında bir araştırma yap öyle gel istersen.

--------------- Ekleme ---------------

Bu kadar insana karşı halâ direniyor ve hepiniz haksızsınız ben haklıyım diyorsun ya helâl olsun.
O yüzden artık mantıktan bahsetmeyelim.

resat-19

resat-19

Üye
Hepiniz haksızsınız ben haklıyım var mı ? her ne olursa olsun bukadar eleştiri olmamalıydı daha iyiside varsa kişi hakkında olumsuz eleştiriler atılıp sadece uygulama uzerine yoğunlasılması gerekiyordu ve sonuç itibari ile bir emek sarf etmişiz arkadasim yinede uğsaşmışsın eline demek varken siz tamtersi adam azarlar gibi ne ya sanki adam öldürdük herşey usulüne göre konuşulsa haklısın kardeş der çıkarım yani lütfen mantık mantık deyip durmayın Allaha bin şukur mantıgımı nerde nasl kullanacamı cok iyi biliyorum..beni kizdiran şeyler burda yazdığım seylerden kaynaklanıyor etki tepki meselesi...

zekirix26

Üye
arkadaşlar ne kodu acaba ben indrememiyorum ve telim samsung GT-s3653w kesin olurmu ve 500 snye bekelemek çok iğrenç bişi

arkadaşlar bu konuşmaları kesin bence herkez fikrini kednine saklasın ben sadece bu lanet şeyi indermee çalışıyorum ve ndiremiyorum yarımcı olun diyorum siz kavaga yapıyorsunuz hehehe diyip geçin yaha bide bunu bu uygulmıyı koyan kiişi sana sesleniyorum lütfen başka bi sitedne indirelim 600snye bekliyorum yha bu ne aaptall biişiy yarıdm et sende biraz

resat-19

resat-19

Üye
arkadaşlar ne kodu acaba ben indrememiyorum ve telim samsung GT-s3653w kesin olurmu ve 500 snye bekelemek çok iğrenç bişi

arkadaşlar bu konuşmaları kesin bence herkez fikrini kednine saklasın ben sadece bu lanet şeyi indermee çalışıyorum ve ndiremiyorum yarımcı olun diyorum siz kavaga yapıyorsunuz hehehe diyip geçin yaha bide bunu bu uygulmıyı koyan kiişi sana sesleniyorum lütfen başka bi sitedne indirelim 600snye bekliyorum yha bu ne aaptall biişiy yarıdm et sende biraz

Tamam kardeş yeni bir yere upluad ettim kolayca indirebilirsin.....
-İşte link;
:oke:

karizma927

karizma927

Üye
Kardeşler ebuddy daha iyi ama buda idare eder yani yine de teşekkür edin bi arkadaşa : )

resat-19

resat-19

Üye
Kardeşler ebuddy daha iyi ama buda idare eder yani yine de teşekkür edin bi arkadaşa : )

Sen az değilsin varya xd şunu diyen 1 kişi bile çıkmadı acılışı sen yaptn gerisi gelir artık xd

free

free

Üye
Ebudy chat degilmi sadece.bolt bildigin facebook.yanlis biliyor olabilirim

resat-19

resat-19

Üye
Ebudy chat degilmi sadece.bolt bildigin facebook.yanlis biliyor olabilirim

ha şunu bileydin yaa çok önemli bir noktaya değindin ebudyden sadece chat,boltta herikiside var..

samsungapp

Üye
Hepiniz haksızsınız ben haklıyım var mı ? her ne olursa olsun bukadar eleştiri olmamalıydı daha iyiside varsa kişi hakkında olumsuz eleştiriler atılıp sadece uygulama uzerine yoğunlasılması gerekiyordu ve sonuç itibari ile bir emek sarf etmişiz arkadasim yinede uğsaşmışsın eline demek varken siz tamtersi adam azarlar gibi ne ya sanki adam öldürdük herşey usulüne göre konuşulsa haklısın kardeş der çıkarım yani lütfen mantık mantık deyip durmayın Allaha bin şukur mantıgımı nerde nasl kullanacamı cok iyi biliyorum..beni kizdiran şeyler burda yazdığım seylerden kaynaklanıyor etki tepki meselesi...
Yinede uğraşmışsın eline ......

:ehe

samsungapp

Üye
Hem böyle yazın diyorsun,yazıncada zoruan gidiyor.sen yaz dedin senin bana böyle birşey yazmaya hakkın yok.

resat-19

resat-19

Üye
eline.....derken eline blmem ne yapıyım demek istediğini herkez biliyor kendin bir başkasının bunu anlayamıcak kadar zeka özürlü olduğunumu düşünüyorsun hem sen bana diyorsunda benım sana neden hakkım olmuyormuş eline............... xDDDDDDDDDDDDDDD sen yorum yapma tekrar polemik yapmak istemiyorum konuyu polemikle bitirdik zaten..sen sus uygulamaların konuşşsun hadi bakalım.

samsungapp

Üye
sen yaz demedinmi kadeşim. abuk subuk konuşma.yararsız bir konu açmışsın peşinden gidiyorsun.
tüm herkes haksızsın diyor sen hala kendini savunuyorsun.
Sen yaz dedin ben yazdım.konuşmanı düzelt.Efendi ol.

resat-19

resat-19

Üye
sen yaz demedinmi kadeşim. abuk subuk konuşma.yararsız bir konu açmışsın peşinden gidiyorsun.
tüm herkes haksızsın diyor sen hala kendini savunuyorsun.
Sen yaz dedin ben yazdım.konuşmanı düzelt.Efendi ol.

Hey çocuk,ben lafımı anlayabilecek kapasitede olanlara söyledim sen neden üzerine alındın ki ayrıca eline sıç.ym demek istediğini gayet net anladım sen çocuk mu sandınki beni saçma sapan ve çocukca yorumlarınla oyalıyorsun gel ben senin eline değil ağzına burnuna bo.k torbalarını dolduracam tabi sen bunu teşekkür saydığın için mutlu olursun ayrıca geleceğin çok parlak bu yolla devam edersen ya tuvalet bekçisi yada lağamcı olursun sen giderken biz dönüyorduk tosunum!yararsız olsa 700 küsür kere tıklanmazdı emin ol..ve sende galiba zeka sorunu var kim konu açtığı için haksız duruma düşerki bu ancak senin gibi 2 tane dingl çıkar abuk subuk konuşur ve olayı buralara çeker her defasında ağzının payını almana rağmen hala cvp bulamadığın için saçma sapan ve yazdıklarını yinelemekten başka birşey yapmıyorsun bak güzel kardesim bu saçmalığa bir son ver yazmaktan bıktım sen daha yararlı birisin kabul ediyorum malum univerte hayatı fazla ilgilenemiyoruz bide susman için gereken haksız benim dememse ben haksızım.. mutlu oldun mu ? umarım bu sözlerimden yeni bir saçmalık çıkarmazsın ..bu konuda çıkan bu saçmalıktan dolayı herkezden özür dilerim olayın çıkmasına sebeb olanlar hariç ^>

........................................

free

free

Üye
bolt 1.7 falan ağırdı ama bolt 2.31 4 kat hızlı diye okumuştum.şu an güzel çalışıyor.metinin istediğimiz kadar zaten büyütüyoruz..
boltta facebook güzel ya yapmayın arkadaşlar.neyini beğenmediğinizi anlamadım..
toplu chatt için ebuddy daha iyi olabilir ama artık facebook çok popüler olduğundan bolltan facebook gerçekten güzel..
bu arada rapidshare linki olması iyi olmuş

adibee

Üye
saol bende çaliştı valla

Üst Alt