Arkadaşlar Samsung Telefonlarından Facebookta Sohbet edebilirsiniz artık .. Nasıl Mı buyrun Gt-5603

Sponsorlu Bağlantılar

resat_19

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Samsung Telefonlarından Facebookta Sohbet edebilirsiniz artık .. Nasıl Mı buyrun Gt-5603
Evet arkadaşlar Vereceğim Program İle facebook üzerinden sohbet edebileceksiniz ve facebookta gerçekten çevrim içi gözükeceksiniz sizi telefondan giriyo gibi görmücekler facebook mobil ile alakası yok normal bildiğin pc den girer gibi :) tarayınız da aynı bilgisayar gibi olacak süper bir program ben samsung gt-5603 de denedim oldu ama düsük modellerde olmaz yardımcı olabildiysem size ne mutlu bana ..bir teşekkürü eksik görmeyin.
İşte Link; ttp://turbobit.net/download/free/s44ftbaj5ysc#

ßunlarda Resimleri çok net değil ama anlasılır..saygılarımla belki bu programı duydunuz gördünüz ama bu işlevini bilmiyordunuz en azından onu öğrendiniz sitede varsada k.bkmayın.:hmmm

• Beğen
Tepkiler: grafikseli 84 ve must20

mustafac55

Üye
ebuddy hesabınıza facebookuda ekleyip ebuddyden mesajlaşabilirsinizde

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Teşekurler Ama Baska Yere Upload Ederseniz Sevinirim.Kodu Yanlıs Yazınca 500Sn. Bekletiyor :S

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler.

resat_19

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil arkadaşlar...

ege970

ege970

Üye
bununla minicik ekranda yazarken gebereceğinize

ebuddyi yükleyin msn ve facebook hesaplarınıza aynı anda baglanıp normal msn penceresinde chat yapabilirsiniz..facebook chatde yapabilirsiniz..

bu sırada bolt browserdenda facebooka girebilirsiniz normal pc ekranı gibi mobilden girmez...

free

free

Üye
bolt 2,31 güzel uygulama

resat_19

Üye
    Konu Sahibi
bununla minicik ekranda yazarken gebereceğinize

ebuddyi yükleyin msn ve facebook hesaplarınıza aynı anda baglanıp normal msn penceresinde chat yapabilirsiniz..facebook chatde yapabilirsiniz..

bu sırada bolt browserdenda facebooka girebilirsiniz normal pc ekranı gibi mobilden girmez...

Sen çok emin konuşuyorsun ama hiçbirşey bilmiyorsun çünki bolt 2.31 versiyonunu denememişsin bilgisayardakinin ayni ve facede çevrim içi görünüyorsun mobil olarak görünmüyorsun sadece face değil google olsun diğer siteler olsun birebir aynı dene ve öyle konuş dostum laf kalabalığı yapma.

mustafac55

Üye
adama niye laf atıyosun resat !.. doğru demiş..

must20

Üye
teşekkürler

paqua

paqua

Üye
Sen çok emin konuşuyorsun ama hiçbirşey bilmiyorsun çünki bolt 2.31 versiyonunu denememişsin bilgisayardakinin ayni ve facede çevrim içi görünüyorsun mobil olarak görünmüyorsun sadece face değil google olsun diğer siteler olsun birebir aynı dene ve öyle konuş dostum laf kalabalığı yapma.

Emin konuşmuş çünkü yazdıklarının hepsi doğru arkadaşın ebuddy yi deneyin birde bolt u görürsünüz farkı

samsungapp

Üye
Ege ne demişse doğru demiş arkadaşım.
biz 1 yıl öncede burada samsung star firmware,oyun ve uygulamalarını modluyorduk.tartışıyorduk.
Bolt çıkalı yıllar oldu yıllardır kullanılıyor ege'nin söylediklerinin doğruluğunu çoğu kişi bilir zaten.
Bolt'u sen dene bence bolt'la bilgisayardan girdiğin gibi kullan face'i.olmadı mozat yükle onu kullan.hemen hemen tüm uygulama ve sitelerin bu yazışma bölümlerini aynı anda tek programla açıp hepsinde online olup yazışabilirsin mozat'la.

He bu arada ben SAINT bilen bilir.

resat_19

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil arkadaşlar lütfen denemeden görmeden abuk subuk yorum yapmayın arkadaşlar.ben size okadar diyorum..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim doğruluğunu konuştuğum şey bolttan girdiğin facebook bilgisayardakinin aynısı lütfen konuyu saptırmayın ilk once yazdığım yazıyı okumayı öğrenin ve burdada haklıyım deneyimde oyle değil diyen yalan soyler + bozarım telefonumdan görüntülerini atarım buraya ne nasılmış anlarsınız konuyu saptırmayın lütfen..

paqua

paqua

Üye
bişey değil arkadaşlar lütfen denemeden görmeden abuk subuk yorum yapmayın arkadaşlar.ben size okadar diyorum..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benim doğruluğunu konuştuğum şey bolttan girdiğin facebook bilgisayardakinin aynısı lütfen konuyu saptırmayın ilk once yazdığım yazıyı okumayı öğrenin ve burdada haklıyım deneyimde oyle değil diyen yalan soyler + bozarım telefonumdan görüntülerini atarım buraya ne nasılmış anlarsınız konuyu saptırmayın lütfen..

Sen kendi kendine kuruntu yapıyorsun arkadaşım kimse normal facebook sayfası gibi açılmıyor demedi zaten bizde kullandık zamanında biliyoruz neyin ne olduğunu.

Söylenmek istenen şey Facebook Chat abuddy de çok daha kolay ve kullanışlı bu kadar. Sayfa gösterimi vs konuşulmuyor burada +başlık ta sayfa düzeni hakkında değil chat hakkında :oke:

resat_19

Üye
    Konu Sahibi
Tamam benim konum facebookla aynı olduğu ebudy ile alakam yok konuyu saptırdnız ebudy hakkında söylemedigim birşeyi söyledi gbi konuşuyorsnuz yalancı durumuna düştüm saptırmayın lütfen

mali_

Üye
0.facebookta da oluyor mu?

samsungapp

Üye
mozat dan bahsetmiştim.sen milleti denemeden yorum yapmayın diye eleştiriyorsun ama mozattan mail,facebook,msn,yahoo,aol,gtalk,ıcq hepsinde aynı anda online olabiliyorsun mesela.burada çok eskiler var.
.
o kadar çömez gördüm ama senin gibi olumsuz yaklaşanını eleştiri kabul etmeyenini görmedim.

free

free

Üye
Polemıge girmek istemem ama bolt 2.31deki facebook kadar gercekci facebook görmedim.Tek eksik facebook video ama oda java flash olmadigindan.konuyu acan arkadasa tesekkur.bence gerek yok bu tartismalara.hepiniz sagolun

resat_19

Üye
    Konu Sahibi
Polemıge girmek istemem ama bolt 2.31deki facebook kadar gercekci facebook görmedim.Tek eksik facebook video ama oda java flash olmadigindan.konuyu acan arkadasa tesekkur.bence gerek yok bu tartismalara.hepiniz sagolun

helal kardeş sana yaa burdaki anlama özürlü arkadaşlar işte bunu kavrayamadı benim anlatmak istediğim gerçekliği bilgisayardakinin aynısı gibi ama arkadaşlar konuyu saptıra saptıra ne hale getirdi bakın anlayan nasıl anlıyor......
Saçmalıklarınızı duymak istemiyorum artık ...Ege kardeş,herikisinide ayrı ayrı yapmak daha uğraslı olmuyormu boltta 2 sinide aynı anda yapabiliyorsun hem sen değilmiydin kim uğrasacak boltta 2 saat yazı yazmaya diyen bak bak bak laflarını ne çabuk yiyosun çok dikkatsizsin bee..
Tamam her şeyin en iyisini siz biliyosnuz sen babayiğitsin sen iyisin tamam kes artk anlatabildim mi biraz imalı bir söyleyiş oldu inşallah anlamıssınzdır...ha bu arada free bu sözler senin için geçerli değil..:oke:

ege970

ege970

Üye
laflarını yiyosun derken? boltta gezerken sayfayı yenilediğinde mesajı görüyorsun ve ebuddyden cevap yazıyorsun dedim faceden yazıyorsun demedim :) neyse sonunda kabul ettiğine sevindim :D

Üst Alt