Uygulama Arkadaşlar oyun kurulumu konusunda sıkıntılıyım LÜTFEN !!! YardıM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pckopat_08

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun kurulumu konusunda sıkıntılıyım LÜTFEN !!! YardıM !!!
Arkadaşlar öncelikle merhaba... Ben bir s5830(galaxy ace) kullanıcısıyım ortalama 1 senedır kullanıyorum. Fakat bu yaz forum sitelerinde zaman geçire fırsatı buldum. Ancak bir çok sorunla karşılaştım ve artık her birini tek tek aramaktan bulmaktan sıkıldım biri bana yardım etsin lütfen ...
telefonum root geçirdi-6,7 rom denendi. Hersey başarılı fakat oyunda sıkıntım büyük.
gt-racing adlı bir oyun indirdim kurdum ama açmadım. SD'yi indirdim gameloft/games içine atılacağı yazıyor ama benim hafıza kartımda öyle bir dosya dizini yok ... chanfire 3D diye biruygulama indirdim fakat nafile hersey tmm ama sonuç yok. telefonuma kurdugum ama oynayamadıgım oyunlar şunlar;
- Killer bean
-Mutant road killer
-Cordy sky
-Roc
-Red bull arr
-nfs shift (açılıp donuyor)
-Reckless-Racing-2
bu oyunlar hiç çalışmıyor aldığım uyarı ise beklenmedik bir biçimde durduruldu.
diğer oyunlarında sdlerini nasıl kaydedip oynamam gerekir?
roottan sonra gereklı uygulamalar ve işlevleri?
Ben bu sorularımın cevaplarını tek tek aramaktan sıkıldım. Ve en beğendiğim ve güvenilir olduğuna inandığım site olan maxicepe sormaya karar verdim.
:hmmmSAYGILARIMLA .... :nono:

-Emre

-Emre

Üye
Gameloft dosyalarını sdcard/Android/Gameloft/games dizinine atınca çalışıyormuş ama bende de olmuyor :( nfs shift sdcard/android/data içine atınca çalışıyor telefonuna ve gpuna uygun sd dosyalarını kurarsan bir sorun çıkacağını sanmıyorum. gameloft oyunlarının sd dosyalarını wifi ile indir bence çünkü daha stabil çalışıyor o zaman. bir de gt racing çok kalitesiz hiç yükleme yerine asphalt 5 veya 6 yükleyebilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt