arkadaslar nokia nın android sistemli telefonu var mı....,,.

Sponsorlu Bağlantılar

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar nokia nın android sistemli telefonu var mı....,,.
evet arkadaslar ben dusundum tasındım bır karar aldım suan elımdekı telefon N73 4.5 senedır bu telefonu kullanıyorum artık degıstırme zamanı geldı cattı ben kendıme bır tane nokıa markalı andriod sıstemlı telefon alacam ama bılmıyorum bana bu konuda yardım edermısınız

darbe01

Üye
var N8 al

ssercan

Üye

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
gercekten arkadaslar nokıa da yokmu android

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
yok htc bak

mrt1399

mrt1399

Üye
android yok nokia da samsung veya htc bak

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
pekı samsung mu daha ıyı yoksa htc mı daha ıyı

waycell

waycell

Üye
nokiada yok ama bir sene daha beklersen nokiada büyük sürprizler var seneye skype lı windows mobile 7 li flaş destekli çift işlemcili telefonlar çıkacak piyasaya nokia eski imajını geri kazanmaya çalışıyor ama yok beklemem dersen 750 tl ye samsung ace kardeşime aldım güzel ve kullanışlı hem tab hem tel diyorsan alanında tek ve uygun fiyatıyla samsung p1000 var 999 tel telpada bunun dışında win mobile 6.1 samsung i8000 var htc yi boşver

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sagolasın kardes ıyı o zaman 1 sene daha beklıyelım zaten ben nokıa dan baska telefona ısınamıyorum nokıa daha baska benım ıcın

waycell

waycell

Üye
eyvallah sagolasın kardes ıyı o zaman 1 sene daha beklıyelım zaten ben nokıa dan baska telefona ısınamıyorum nokıa daha baska benım ıcın

geçenlerde yabancı bir sitede okudum microsoft nokiaya gps ve navigasyonunu geliştirmesi için 1 milyar, skype da yasal yükümlülük yani sözleşme için 8.5 milyar dolar ödeme yapmış ilk telefonuda 2012 de çıkarıcaklarmış ben yanlarında yoktum ama bende bekliyorum bu ram optimizasyonunu halletseler başka bişey istemiyorum 3 saniyede rehbere giriyorum bazen

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
baska caremız yok beklıyecez

darbe01

Üye
Lan olum bilmiyorsun adamı da yanlış yönlendirme.N8 symbian^3 kullanıyor.
Nokia'nın yok androidlisi.Ama n900 var ona android yükleyebiliyorsun tama bilmiyorum ama.

bak oglum lu konuşma eger yanlıs soglediysem sen dogrusunu sögle bela arıyosan tam yerini buldun guzel kardeşim :)

waycell

waycell

Üye
arkadaslar lutfen.......

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokiada android yok üretmedi

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
evet yokmus sadece N900 var ama oda cok pahalı.......

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
bence htc daha iyi çünkü telefonlarının neredeyse hepsi android

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler arkadaslar N900 arastırdım gayet guzel telefonmuş msn de goruntulu ve facebooktakı tum vıdeoları oynatıyormus hatta pc dekı gıbı sohbet bıle edılıyormus valla benım cok hosuma gıttı ama gel gelelım pahalı htc yı 1 arastırayım bakalım ne gıbı ozellıkler var.....

waycell

waycell

Üye
tesekkurler arkadaslar N900 arastırdım gayet guzel telefonmuş msn de goruntulu ve facebooktakı tum vıdeoları oynatıyormus hatta pc dekı gıbı sohbet bıle edılıyormus valla benım cok hosuma gıttı ama gel gelelım pahalı htc yı 1 arastırayım bakalım ne gıbı ozellıkler var.....

Biraz kaba bir telefon n900 ama tam bir bilgisayar sarji nete girilmezse cok iyi gidiyor 2. Elleri 500 civarinda

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nokia larda android yok,hiçbirine de yüklenmiyor.birtek n900 lere android yükleniyor.illa android olsun dersen htc veya samsung modellerine bakabilirsin.mesela galaxy s süper bi cihaz.:oke:

Üst Alt