Arkadaşlar netbook aalmayı düşünüyorum hangisi iyi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar netbook aalmayı düşünüyorum hangisi iyi
Sa arkadaşlar ben 400-450 tl civarında netbook almayı düşünüyorum ama kararsızım hangi netbookları öneririrsiniz forumlarda netbook oyun kaldırmaz diyor ama bizim arkadaşın acer netbook u var gta yı filan kaldırıyor bana sorun yaşatmayacak netbook önerirmisiniz ha bide netbook ile notebook arasında ne fark var |-)

----------Eklendi @ 12:36:53 ---------- Yazıldı @ 12:30:20 ----------

HADİ ARkadaşlar

technoblue

technoblue

Üye
o fiyata alabileceğin en iyi netbook acer sanırım.

haltie

haltie

Üye
çok az daha verip dizüstü al bence.netbooklardan nefret ediyorum.

Masha

Masha

Üye
fazla zorlama bence bıraz daha verıp dizüstü daha çok tavsiye edilir bilgine

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
notebook alsam baktım en kötü notebook 900 tlden başlıyor. acer in netbook iyimi ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
notebook alsam baktım en kötü notebook 900 tlden başlıyor. acer in netbook iyimi ?

NetBook minibook kategorisine, Notebook'da Laptop kategorisine girer ve iki kategoride de yüksek sistem gereksinimi isteyecek oyunlar oynanmaz. Aşırı ısınmadan dolayı bu Donanımlara zarar verebileceği gibi Netbook kullanılamaz hâle gelebilir. Benim tavsiyem Netbook markası olarak ASUS, TOSHIBA veya HP olacaktır. En düşük Notebook 800 TL'den başlar. Netbook'ların kullandığı İşlemci Atom'dur ve bu İşlemci ile oyun oynayamazsınız. Netbook ile Notebook arasında ki fark kullandıkları Donanım farklılığıdır. Netbook'lar ufak olduğu için genellikle MSN, Facebook için tavsiye edilir.

Onun için verdiğim linklerde ki Netbook'ları inceleyin.

• Beğen
Tepkiler: ankgs1
haltie

haltie

Üye

600 700 arası bolca var büyük elektronik marketlerde ,geçen arkadaşıma aldık çok muhteşem olmasada netbookların çoğundan iyidir:)bakmanı öneririm sana ama tercih senin.

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
NetBook minibook kategorisine, Notebook'da Laptop kategorisine girer ve iki kategoride de yüksek sistem gereksinimi isteyecek oyunlar oynanmaz. Aşırı ısınmadan dolayı bu Donanımlara zarar verebileceği gibi Netbook kullanılamaz hâle gelebilir. Benim tavsiyem Netbook markası olarak ASUS, TOSHIBA veya HP olacaktır. En düşük Notebook 800 TL'den başlar. Netbook'ların kullandığı İşlemci Atom'dur ve bu İşlemci ile oyun oynayamazsınız. Netbook ile Notebook arasında ki fark kullandıkları Donanım farklılığıdır. Netbook'lar ufak olduğu için genellikle MSN, Facebook için tavsiye edilir.

Onun için verdiğim linklerde ki Netbook'ları inceleyin.

çok teşekkür ederim bunlara bakacağım inş ilerde sorun çıkarmaz netbook gündelik işler için yeter heralde(internet,ofis)

----------Eklendi @ 15:21:19 ---------- Yazıldı @ 15:19:11 ----------

600 700 arası bolca var büyük elektronik marketlerde ,geçen arkadaşıma aldık çok muhteşem olmasada netbookların çoğundan iyidir:)bakmanı öneririm sana ama tercih senin.

biliyorum varda bnmde akrabamız aldı 800 tl ye ekran kartı 126 bir işe yaramaz bence .. yeni oyunları kaldırmıyor benn saten pek oyun oynamıyom...genellikle film için ..

----------Eklendi @ 16:50:10 ---------- Yazıldı @ 15:21:19 ----------

arkadaşlar lg x 130 nasıl
:P:

forza5454

forza5454

Üye
merhabalar bnde bir hafta sonra bir netbook alicam. Cok fazla arastirma yaptim. Netbookta oyun oynanmaz diyenlere inat n270 islemci ve gma 950 grafik bagdastirici pc.de kasma olmadan nfsu2 oynuyorum. Eger n570 islemcili bir netbook alirsan rahat rahat nfs carbon oynanabilinecegine inaniyorum. Bir hafta sonra bana ulas ;)

ankgs1

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar bnde bir hafta sonra bir netbook alicam. Cok fazla arastirma yaptim. Netbookta oyun oynanmaz diyenlere inat n270 islemci ve gma 950 grafik bagdastirici pc.de kasma olmadan nfsu2 oynuyorum. Eger n570 islemcili bir netbook alirsan rahat rahat nfs carbon oynanabilinecegine inaniyorum. Bir hafta sonra bana ulas ;)

arkadaşım markası ne ?? bide ne kadara aldın cevaplarsan sevinirim

forza5454

forza5454

Üye
exper style olduğunu biliorm tam model numarasını bilmiyorum. Çünkü abime hediye olarak gelmişti.Neyse ben kendi hazırladığım benchmark rekorlarından bi resim atam;

Yukarıdaki resimde atom.ların ve intel ulv. lerin masaüstü pc.leri ile karşılaştırmasını görebilirsin. Yine bu benchmark programındanda anlaşıldığı gibi intel ulv serisi açık ara önde. Ben sana vatan bilgisayardan tavsiyede bulunmak istiyorum çünkü bende çarş. günü vatandan alıcam;

Bu benim alacağım; (n570,gma3150,2gb,500gb)

yüksek performans arıyorsan intel u3600.lü şu minibooku mutlaka incele;

elive

elive

Emekli Yönetici
900 TL altında alacagın her pc oyun için uygun değil...

Nofear00

Nofear00

Üye
Ben Asus eee pc kullanıyorum ve gayet memnunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...