Arkadaşlar N8'imi Değiştirmeyi Düşünüyorum. Bana Anketten Telefon Önerir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefonu Önerirsiniz ?

• Nokia N8'de kal Zamanla Düzelecek

Kullanılan: 30 23.8%
  • iPhone 4 Al

Kullanılan: 6 4.8%
  • Samsung Galaxy S II Al

Kullanılan: 29 23.0%
  • HTC Desire HD Al

Kullanılan: 3 2.4%
  • Blackberry Torch 9800 Al

Kullanılan: 1 0.8%
  • Nokia N9'u Bekle

Kullanılan: 18 14.3%
  • iPhone 5'i bekle

Kullanılan: 35 27.8%
  • Diğer(ise Önereceğiniz Telefonu Aşağıya Yazınız.)

Kullanılan: 4 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    126
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
neyse çıkınca öyle olduğunu göreceğiz hep beraber

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
N9 mee go işletim sistemine sahip olacakmış. Mee-go işletim sisteminde sanırsam fazla uygulama yok. Belle ile Mee-go yarış yapabilirmi sizce ?

punisher123

punisher123

Üye
Meego üzerinde uygulama yok diye birşey yok aslında,Meego Qt ile yazılmış programları açabiliyor,Onun dışında Geçen Acl diye bi yazılım ortaya çıktı,Android uygulamalarını %100 uyumlulukla çalıştırabilceğini söylüyorlar Meego üzerinde..

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Meego üzerinde uygulama yok diye birşey yok aslında,Meego Qt ile yazılmış programları açabiliyor,Onun dışında Geçen Acl diye bi yazılım ortaya çıktı,Android uygulamalarını 0 uyumlulukla çalıştırabilceğini söylüyorlar Meego üzerinde..

Ama Meego Uygulamaları Ovi Mağazada olur değilmi ?

punisher123

punisher123

Üye
Elbette olacak :)

kgncnrdn

kgncnrdn

Üye
HTC Sensation XE with Beats Audio yu bekle derim 1.5 ghz çift çekirdek li olacak ve HTC sense 3,5 var

----------Eklendi @ 22:45:53 ---------- Yazıldı @ 22:37:25 ----------

HTC Sensation XE with Beats Audio yu bekle derim 1.5 ghz çift çekirdek li olacak ve HTC sense 3,5 var

Lenneth

Üye

HTC'yi sevemiyorum bir türlü, adamlar aynı tasarımın bir şeyini değiştirerek 10 farklı isimle çıkartıyorlardı. Artık ismini bile değişmeye zahmet etmemişler :zuhaha:

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi

Ben kararımı verdim saolun :oke: Symbian Belle Kullanacagım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kesinlikle iphone 4 al iphone 5 in fiyat daha yuksek olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt