Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar N8'imi Değiştirmeyi Düşünüyorum. Bana Anketten Telefon Önerir misiniz ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3
Üye
neyse çıkınca öyle olduğunu göreceğiz hep beraber
Apple iPhone4
Üye
Konu Sahibi
N9 mee go işletim sistemine sahip olacakmış. Mee-go işletim sisteminde sanırsam fazla uygulama yok. Belle ile Mee-go yarış yapabilirmi sizce ?
punisher123
Üye
Meego üzerinde uygulama yok diye birşey yok aslında,Meego Qt ile yazılmış programları açabiliyor,Onun dışında Geçen Acl diye bi yazılım ortaya çıktı,Android uygulamalarını %100 uyumlulukla çalıştırabilceğini söylüyorlar Meego üzerinde..
Meego üzerinde uygulama yok diye birşey yok aslında,Meego Qt ile yazılmış programları açabiliyor,Onun dışında Geçen Acl diye bi yazılım ortaya çıktı,Android uygulamalarını 0 uyumlulukla çalıştırabilceğini söylüyorlar Meego üzerinde..
HTC'yi sevemiyorum bir türlü, adamlar aynı tasarımın bir şeyini değiştirerek 10 farklı isimle çıkartıyorlardı. Artık ismini bile değişmeye zahmet etmemişler