Arkadaşlar N8'imi Değiştirmeyi Düşünüyorum. Bana Anketten Telefon Önerir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefonu Önerirsiniz ?

• Nokia N8'de kal Zamanla Düzelecek

Kullanılan: 30 23.8%
  • iPhone 4 Al

Kullanılan: 6 4.8%
  • Samsung Galaxy S II Al

Kullanılan: 29 23.0%
  • HTC Desire HD Al

Kullanılan: 3 2.4%
  • Blackberry Torch 9800 Al

Kullanılan: 1 0.8%
  • Nokia N9'u Bekle

Kullanılan: 18 14.3%
  • iPhone 5'i bekle

Kullanılan: 35 27.8%
  • Diğer(ise Önereceğiniz Telefonu Aşağıya Yazınız.)

Kullanılan: 4 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    126
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delidolunet

delidolunet

Üye
nokia n8'e belle gibi bi sistem yapılmışken iphone gibi bi telefona kimin ihtiyacı olsun ki? iphone'un ne artısı var abi n8'den? uygulama pazarı mı? bırak abi. telefonunu bi insan günde 24 saat kullansa 22 saati normal kullanım belki 1-2 saat oyun vs gibi şeylerle uğraşır. nokia n8 i bi iphone'a asla değişmem. n8'de kalmanı cidden öneririm

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8'e belle gibi bi sistem yapılmışken iphone gibi bi telefona kimin ihtiyacı olsun ki? iphone'un ne artısı var abi n8'den? uygulama pazarı mı? bırak abi. telefonunu bi insan günde 24 saat kullansa 22 saati normal kullanım belki 1-2 saat oyun vs gibi şeylerle uğraşır. nokia n8 i bi iphone'a asla değişmem. n8'de kalmanı cidden öneririm

Zaten Belle'yi beklemeye karar verdim.

ayhantokgoz

Üye
iphone yada samsung vb..... firmasından arkadaşlar bu tür konuları açıyorlar. Dikkat edelim alet olmayalım !!!

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
iphone yada samsung vb..... firmasından arkadaşlar bu tür konuları açıyorlar. Dikkat edelim alet olmayalım !!!

Ben burada arkadaşlar bana yardımcı olsun diye konu açmışım. O senin dediğin saçmalıklar burada olmaz.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi

trontr

Üye
Ben telefpnla uraşmayı seviom herşeyi kendime göre ayarlamak istiom telefnla sınır tanımamak istiom dersen iphone 4ü 5i geç sakın yaklaşma. İphone sadece gösteril telefonudurç iphone alanların çoğu sadece msj ve arama yapar. Bi de müzik dinler o kadar. Bluetootu olmayan telefona telefon demem.

İphone çıkarıp masaya konulcak telefondur, diğerleri ise elden düşmeyecek telefondur.

• Beğen
Tepkiler: iatis
zaferozkan

zaferozkan

Üye
iphone 5 i bekle derim ben bekliyorum ama bu n8 den memnun olmadığım anlamına gelmiyor. n8 imi seviyorum ama aklım iphone 5 te. ikisinide kullanıcam galiba

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
olmaz çünkü 701in işlemcisi ve rami fazla ama annaya göre iyi olacağı kesin.

Ben telefonda yüklü olan şeyler Angry Birds, NFS Shift, SoundHound, Facebook Chat, Opera Mobile, Shazam ve Büyük Ekran. Heralde az uygulamam var telefonu yavaşlatacak kadar değil. ama yinede Annanın hızında bir problem var. :)

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokia N9'u Bekle derim ben :)
Bu telefonun çok ses getireceğini düşünüyorum...
İstedikleri kadar çift çekirdekli işlemciler yapsınlar bence şuan için göz boyamaktan başka birşey değil çünkü telefon uygulamalarının en az 1.5 yıl daha çift çekirdek ve yüksek Gpu'lara ihtiyacı olacagını sanmıyorum... Örnek verecek olursak iPhone 3GS 680 mhz işlemci ve 256 rami var ama hala piyasının en iyilerinden ve ne ilgnç ki halada hızlı... boşuna daha iyi olsun daha hızlı olsun bilmem kaç çekirdekli olsun diye dökmeyin paraları sonuçta bundan kazançlı çıkan ülkemiz ve siz olmuyorsunuz...

Yüksek donanımlı telefonlar evet belki daha hızlı açabilir uygulamaları ama şuan kullandığımız telefonlarda en fazla 5 saniye beklersin... üst donanımlı telefonlar sadece göz boyamak için... 1 senede ne değiştide donanımlar 3 katına çıktı sanki bildiğimiz ay çekirdeğini yerleştiriyorlar içine geçsinler bu işleri...

Dostum benim sana bu konuda önerim, bana göre en sağlam politikayı izleyen ve sağlam adım atıp uçmayan nokia'yı tercih etmendir...
Bir süre (1 yıl) N8 telefonunu kullan değiştirmek ve yenilemek istiyorsan daha iyi ve hızlı olan N9'u satın al hem o zamana kadar 200 - 300 tl düşme ihitmalide var...
Bu şekilde hem sen zarar etmezsin, hem telini yenilersin hemde paranı ziyan etmezsin...
Millet çift çekirdek, 4 çekirdek diye uçup paraları saçarken sen çekirdeğini eline alır N9 keyfi yaparsın :)

Suyaka

Suyaka

Üye
Sattığı telefonun yanında, ne alırsan 1 tl'cilerin sattığı kulaklık ve 15 cm uzunluğunda ara kabloyu varecek kadar dingil bi firma var mıdır Nokia'dan başka? Anlamadım kalite mi?

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9'u Bekle derim ben :)
Bu telefonun çok ses getireceğini düşünüyorum...
İstedikleri kadar çift çekirdekli işlemciler yapsınlar bence şuan için göz boyamaktan başka birşey değil çünkü telefon uygulamalarının en az 1.5 yıl daha çift çekirdek ve yüksek Gpu'lara ihtiyacı olacagını sanmıyorum... Örnek verecek olursak iPhone 3GS 680 mhz işlemci ve 256 rami var ama hala piyasının en iyilerinden ve ne ilgnç ki halada hızlı... boşuna daha iyi olsun daha hızlı olsun bilmem kaç çekirdekli olsun diye dökmeyin paraları sonuçta bundan kazançlı çıkan ülkemiz ve siz olmuyorsunuz...

Yüksek donanımlı telefonlar evet belki daha hızlı açabilir uygulamaları ama şuan kullandığımız telefonlarda en fazla 5 saniye beklersin... üst donanımlı telefonlar sadece göz boyamak için... 1 senede ne değiştide donanımlar 3 katına çıktı sanki bildiğimiz ay çekirdeğini yerleştiriyorlar içine geçsinler bu işleri...

Dostum benim sana bu konuda önerim, bana göre en sağlam politikayı izleyen ve sağlam adım atıp uçmayan nokia'yı tercih etmendir...
Bir süre (1 yıl) N8 telefonunu kullan değiştirmek ve yenilemek istiyorsan daha iyi ve hızlı olan N9'u satın al hem o zamana kadar 200 - 300 tl düşme ihitmalide var...
Bu şekilde hem sen zarar etmezsin, hem telini yenilersin hemde paranı ziyan etmezsin...
Millet çift çekirdek, 4 çekirdek diye uçup paraları saçarken sen çekirdeğini eline alır N9 keyfi yaparsın :)
Zaten Nokia N8'e Belle gelince, 1 yıl kullanmayı düşünüyorum. :)

----------Eklendi @ 14:25:38 ---------- Yazıldı @ 14:10:48 ----------

Sattığı telefonun yanında, ne alırsan 1 tl'cilerin sattığı kulaklık ve 15 cm uzunluğunda ara kabloyu varecek kadar dingil bi firma var mıdır Nokia'dan başka? Anlamadım kalite mi?

Başka ne verecek. O ucuza satılan dediğin 1 Hafta anca gidiyor, hemen bozuluyor. Ben Nokia N8 kutusundan çıkan kulaklığı, USB Kablosunu, Şarj Cihazı, USB konnektör ve mini HDMI konnektörü 1 yıldır kullanıyorum, daha bir sorun bile çıkmadı.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia N9 ve iPhone 5 in çıkmasına az kaldı,iki cihazda çıktıktan sonra,mutlaka karşılaştırmalı videoları çıkacaktır,hangisinin daha iyi olduğunuda anca o zaman anlarız,yani bnce biraz daha bklemek lâzım..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Nokia N9 ve iPhone 5 in çıkmasına az kaldı,iki cihazda çıktıktan sonra,mutlaka karşılaştırmalı videoları çıkacaktır,hangisinin daha iyi olduğunuda anca o zaman anlarız,yani bnce biraz daha bklemek lâzım..
iPhone 5 ile N9 karşılaştırılamaz iki cihaz iPhone'a hakaret olur bu :D

----------Eklendi @ 01:03:18 ---------- Yazıldı @ 01:02:46 ----------

iPhone5 her türlü dünyanın en iyi cihazı olacaktır

----------Eklendi @ 01:03:34 ---------- Yazıldı @ 01:03:18 ----------

Her zaman olduğu gibi....

n000k

n000k

Üye
iphone nun neyi iyi olcak söylsene? bana göre görüntülü knouşması olmayan telefon , sadece oyuncak niyetine kullanılır.. birazda her çeşit insanın ihtiyaçlarını düşünmek lazım.. örnek olarak sağır ve dilsiz insanlar iphone tercih etmez!! neden onlar iphone a o kadar para veripte sadece mesajlaşma ile sınırlı kalsınlar?? bu sadece küçük bir örnek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt