m542tf
Üye
şarj makinesiyle kanka oldu telefon annadan sonraSenin N8 de Şarj Sorunu var mı ? acaba . Benimki su gibi gitmeye başladı Anna dan sonra :S

şarj makinesiyle kanka oldu telefon annadan sonraSenin N8 de Şarj Sorunu var mı ? acaba . Benimki su gibi gitmeye başladı Anna dan sonra :S

şarj makinesiyle kanka oldu telefon annadan sonra![]()
PC basındayken USB'de Şarjda hep 
nokia n8'e belle gibi bi sistem yapılmışken iphone gibi bi telefona kimin ihtiyacı olsun ki? iphone'un ne artısı var abi n8'den? uygulama pazarı mı? bırak abi. telefonunu bi insan günde 24 saat kullansa 22 saati normal kullanım belki 1-2 saat oyun vs gibi şeylerle uğraşır. nokia n8 i bi iphone'a asla değişmem. n8'de kalmanı cidden öneririm
iphone yada samsung vb..... firmasından arkadaşlar bu tür konuları açıyorlar. Dikkat edelim alet olmayalım !!!
para varsa oyun,uygulama açısından iphone 4 bekleyeceksen iphone 5 tabiiki, internet için ise N9 para kısıtlıysa 701 al belle'li çok hızlı telefon uçuyor resmen internetede girersin oyununuda oynarsın kasmadan takılmadan..forumdan biri aldı hatta satılıyormuş buradan detaylı inceleyebilirsin
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-701-ve-symbian-belleyi-taniyalim-541905.html
olurN8'e belle gelse nokia701 gibi olmazmı ?
olmaz çünkü 701in işlemcisi ve rami fazla ama annaya göre iyi olacağı kesin.N8'e belle gelse nokia701 gibi olmazmı ?
olmaz çünkü 701in işlemcisi ve rami fazla ama annaya göre iyi olacağı kesin.

ayyyyneniphone 5 i bekle derim ben bekliyorum ama bu n8 den memnun olmadığım anlamına gelmiyor. n8 imi seviyorum ama aklım iphone 5 te. ikisinide kullanıcam galiba

Zaten Nokia N8'e Belle gelince, 1 yıl kullanmayı düşünüyorum.Nokia N9'u Bekle derim ben
Bu telefonun çok ses getireceğini düşünüyorum...
İstedikleri kadar çift çekirdekli işlemciler yapsınlar bence şuan için göz boyamaktan başka birşey değil çünkü telefon uygulamalarının en az 1.5 yıl daha çift çekirdek ve yüksek Gpu'lara ihtiyacı olacagını sanmıyorum... Örnek verecek olursak iPhone 3GS 680 mhz işlemci ve 256 rami var ama hala piyasının en iyilerinden ve ne ilgnç ki halada hızlı... boşuna daha iyi olsun daha hızlı olsun bilmem kaç çekirdekli olsun diye dökmeyin paraları sonuçta bundan kazançlı çıkan ülkemiz ve siz olmuyorsunuz...
Yüksek donanımlı telefonlar evet belki daha hızlı açabilir uygulamaları ama şuan kullandığımız telefonlarda en fazla 5 saniye beklersin... üst donanımlı telefonlar sadece göz boyamak için... 1 senede ne değiştide donanımlar 3 katına çıktı sanki bildiğimiz ay çekirdeğini yerleştiriyorlar içine geçsinler bu işleri...
Dostum benim sana bu konuda önerim, bana göre en sağlam politikayı izleyen ve sağlam adım atıp uçmayan nokia'yı tercih etmendir...
Bir süre (1 yıl) N8 telefonunu kullan değiştirmek ve yenilemek istiyorsan daha iyi ve hızlı olan N9'u satın al hem o zamana kadar 200 - 300 tl düşme ihitmalide var...
Bu şekilde hem sen zarar etmezsin, hem telini yenilersin hemde paranı ziyan etmezsin...
Millet çift çekirdek, 4 çekirdek diye uçup paraları saçarken sen çekirdeğini eline alır N9 keyfi yaparsın

Sattığı telefonun yanında, ne alırsan 1 tl'cilerin sattığı kulaklık ve 15 cm uzunluğunda ara kabloyu varecek kadar dingil bi firma var mıdır Nokia'dan başka? Anlamadım kalite mi?
iPhone 5 ile N9 karşılaştırılamaz iki cihaz iPhone'a hakaret olur buNokia N9 ve iPhone 5 in çıkmasına az kaldı,iki cihazda çıktıktan sonra,mutlaka karşılaştırmalı videoları çıkacaktır,hangisinin daha iyi olduğunuda anca o zaman anlarız,yani bnce biraz daha bklemek lâzım..