Kesinlikle HTC Sensation dan şaşama çift çekirdekli işlemciye artı olarak 1080p çekim gücü var
iphone nin bir sonraki modeli ucuz yollu olacakmış diye okumuştum haberlerden ve 4gs adında çıkacakmış yazıyordu herkez iphone5 diyorda nesini gördünüz öneriyorsunuz anlamıyorum paran bol anlaşılan kafadan 300tl zarar edeceksin n8 devam et veyahut bekle yeni telefonlar piyasaya dökülmeye başlar seçersin birini ..
) Yani Zarar Fazla Etmiyorum.

ben n8 düzelecek diyorum sabrın sonu selamettir bekle arkadaşım ben bu şekilde idare ediyorum sende bekle belle gelince süper olacak telefon
Belle'e flaşla diycem ama...
N8, akıllı telefon piyasasında en dip segmentte bulunması gereken bir telefon Samsung Galaxy serisine ya da bi' iphone'a göre. Bugün bakıyosun 1300 TL civarında elektronik marketlerde. Bu paraya N8'den çok daha iyi belki 3 tane telefon alabilirsiniz. Diyeceğim o ki, samsungun en dandiğini al gerekirse bu bi' Corby ya da Monte bile olabilir. Listeye yazdıklarının hepsi N8'den çok daha iyi, karşılaştırılamayacak kadar. N8 derken, Nokia telefonlarından çok daha iyi demek istiyorum. Bu yüzden şimdi fikrimi söyleyim, GSII'nin yasaklanma mevzusu vardı en son fakat bilindiği üzere şu an elektronik marketlerde yerini almış durumda ve harika ötesi bi telefon. HTC Desire HD'de arkadaşın da değindiği gibi küçük bi şarj problemi var ama performans açısından çok iyi. Iphone'a gelince, hiç ısınamadım bu telefona ben arayüz açısından bu yüzden tavsiye etmiyorum. Galaxy Note ya da Galaxy S II alırsan, ömürlük kullanırsın fakat Galaxy S II'nin NFC destekli telefonları ayrı üretiliyor haberin olsun. Bu özelliği de taşıyan versiyonunu al alacaksan.
Zaten Eski Telefonum Corby'di 
Videodaki Telefon concept telefon yani fikir ip5 ile alakası yok bir sürü modelin concept modeli var internette bakabilirsin belle yüklü şuan telefonda resmen telefon değişti beta sürümü ile birde orjinal belle çıktımı düşünemiyorum sybmyan alışık olduğumuz o kalıbın biraz dışına çıkmış çoğu şeyi değiştirmiş Cebimizde taşıdığımız pahallı bi oyuncak sadece özellikleride tatmin edici sürekli değişip birilerini zengin etmeye gerek yok![]()