Arkadaşlar N8'imi Değiştirmeyi Düşünüyorum. Bana Anketten Telefon Önerir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefonu Önerirsiniz ?

• Nokia N8'de kal Zamanla Düzelecek

Kullanılan: 30 23.8%
  • iPhone 4 Al

Kullanılan: 6 4.8%
  • Samsung Galaxy S II Al

Kullanılan: 29 23.0%
  • HTC Desire HD Al

Kullanılan: 3 2.4%
  • Blackberry Torch 9800 Al

Kullanılan: 1 0.8%
  • Nokia N9'u Bekle

Kullanılan: 18 14.3%
  • iPhone 5'i bekle

Kullanılan: 35 27.8%
  • Diğer(ise Önereceğiniz Telefonu Aşağıya Yazınız.)

Kullanılan: 4 3.2%

• Kullanılan toplam oy
    126
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alimen987

Üye
Microsoft-Nokia ortaklığı ile çıkacak olan windows phone 7 li telefonları bekle. Hepsinden daha iyi olacak görüceksin

romanos

romanos

Üye
LG optimus 3D

ka2000dir

ka2000dir

Üye
iPhone 5 kesin biraz sabret

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Galaxy SII

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
belle yükle derim:naughty:

mfb2

mfb2

Üye
iphone nin bir sonraki modeli ucuz yollu olacakmış diye okumuştum haberlerden ve 4gs adında çıkacakmış yazıyordu herkez iphone5 diyorda nesini gördünüz öneriyorsunuz anlamıyorum paran bol anlaşılan kafadan 300tl zarar edeceksin n8 devam et veyahut bekle yeni telefonlar piyasaya dökülmeye başlar seçersin birini ..

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
iphone nin bir sonraki modeli ucuz yollu olacakmış diye okumuştum haberlerden ve 4gs adında çıkacakmış yazıyordu herkez iphone5 diyorda nesini gördünüz öneriyorsunuz anlamıyorum paran bol anlaşılan kafadan 300tl zarar edeceksin n8 devam et veyahut bekle yeni telefonlar piyasaya dökülmeye başlar seçersin birini ..

N8'i satarsam 900TL'ye Alıcısı var. (yakınım oldugu için yardımcı olmak için alıyor heralde :D) Yani Zarar Fazla Etmiyorum. :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşım sen bekle yıl başından sonra al ;) sonra pişman olma.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi

Samsung Galaxy Note 5.3" Resimde görüldüğü gibi.Telefondan çok küçük bir Tablete benziyor :D

iPhone yanında ufak kalıyor :D

Bir Sorum Olacak Videodaki iPhone5 Gerçek mi?

[video=youtube;lzsBwnv_dAg]http://www.youtube.com/watch?v=lzsBwnv_dAg[/video]

----------Eklendi @ 21:26:23 ---------- Yazıldı @ 20:47:34 ----------

Samsung Galaxy S II Oylamaya Göre Önde :)

cardanadam

cardanadam

Üye
ben n8 düzelecek diyorum sabrın sonu selamettir bekle arkadaşım ben bu şekilde idare ediyorum sende bekle belle gelince süper olacak telefon

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
ben n8 düzelecek diyorum sabrın sonu selamettir bekle arkadaşım ben bu şekilde idare ediyorum sende bekle belle gelince süper olacak telefon

Senin N8 de Şarj Sorunu var mı ? acaba . Benimki su gibi gitmeye başladı Anna dan sonra :S

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi n8in düzlmesini bekleyim belleye kadar idare edim :)

pRime.

pRime.

Üye
Belle'e flaşla diycem ama...

Suyaka

Suyaka

Üye
N8, akıllı telefon piyasasında en dip segmentte bulunması gereken bir telefon Samsung Galaxy serisine ya da bi' iphone'a göre. Bugün bakıyosun 1300 TL civarında elektronik marketlerde. Bu paraya N8'den çok daha iyi belki 3 tane telefon alabilirsiniz. Diyeceğim o ki, samsungun en dandiğini al gerekirse bu bi' Corby ya da Monte bile olabilir. Listeye yazdıklarının hepsi N8'den çok daha iyi, karşılaştırılamayacak kadar. N8 derken, Nokia telefonlarından çok daha iyi demek istiyorum. Bu yüzden şimdi fikrimi söyleyim, GSII'nin yasaklanma mevzusu vardı en son fakat bilindiği üzere şu an elektronik marketlerde yerini almış durumda ve harika ötesi bi telefon. HTC Desire HD'de arkadaşın da değindiği gibi küçük bi şarj problemi var ama performans açısından çok iyi. Iphone'a gelince, hiç ısınamadım bu telefona ben arayüz açısından bu yüzden tavsiye etmiyorum. Galaxy Note ya da Galaxy S II alırsan, ömürlük kullanırsın fakat Galaxy S II'nin NFC destekli telefonları ayrı üretiliyor haberin olsun. Bu özelliği de taşıyan versiyonunu al alacaksan.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Belle'e flaşla diycem ama...

Keşke Flaşlamayı becerebilsem.

----------Eklendi @ 11:15:30 ---------- Yazıldı @ 11:11:11 ----------

N8, akıllı telefon piyasasında en dip segmentte bulunması gereken bir telefon Samsung Galaxy serisine ya da bi' iphone'a göre. Bugün bakıyosun 1300 TL civarında elektronik marketlerde. Bu paraya N8'den çok daha iyi belki 3 tane telefon alabilirsiniz. Diyeceğim o ki, samsungun en dandiğini al gerekirse bu bi' Corby ya da Monte bile olabilir. Listeye yazdıklarının hepsi N8'den çok daha iyi, karşılaştırılamayacak kadar. N8 derken, Nokia telefonlarından çok daha iyi demek istiyorum. Bu yüzden şimdi fikrimi söyleyim, GSII'nin yasaklanma mevzusu vardı en son fakat bilindiği üzere şu an elektronik marketlerde yerini almış durumda ve harika ötesi bi telefon. HTC Desire HD'de arkadaşın da değindiği gibi küçük bi şarj problemi var ama performans açısından çok iyi. Iphone'a gelince, hiç ısınamadım bu telefona ben arayüz açısından bu yüzden tavsiye etmiyorum. Galaxy Note ya da Galaxy S II alırsan, ömürlük kullanırsın fakat Galaxy S II'nin NFC destekli telefonları ayrı üretiliyor haberin olsun. Bu özelliği de taşıyan versiyonunu al alacaksan.

Ben zaten kararımı verdim. iPhone 5 yada Samsung Galaxy Note çıkarsa, 2012 'den sonra düşünüyorum. :) Zaten Eski Telefonum Corby'di

mfb2

mfb2

Üye
Videodaki Telefon concept telefon yani fikir ip5 ile alakası yok bir sürü modelin concept modeli var internette bakabilirsin belle yüklü şuan telefonda resmen telefon değişti beta sürümü ile birde orjinal belle çıktımı düşünemiyorum sybmyan alışık olduğumuz o kalıbın biraz dışına çıkmış çoğu şeyi değiştirmiş Cebimizde taşıdığımız pahallı bi oyuncak sadece özellikleride tatmin edici sürekli değişip birilerini zengin etmeye gerek yok :)

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Videodaki Telefon concept telefon yani fikir ip5 ile alakası yok bir sürü modelin concept modeli var internette bakabilirsin belle yüklü şuan telefonda resmen telefon değişti beta sürümü ile birde orjinal belle çıktımı düşünemiyorum sybmyan alışık olduğumuz o kalıbın biraz dışına çıkmış çoğu şeyi değiştirmiş Cebimizde taşıdığımız pahallı bi oyuncak sadece özellikleride tatmin edici sürekli değişip birilerini zengin etmeye gerek yok :)

Birşey soracaktım Flaşla yüklediğiniz belle'lerde Ovi Magaza,Navigasyon ve Sosyal Ağlar Açılıyor mu ? Bunları fazla kullandıgım için Flaşlamak istemiyorum telefonu. Onlar açılıyorsa bi Flashlamayı düşünüyorum.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
​2012'yi bekleyeceğim. Hadi Hayırlısı :)

SilentOne

SilentOne

Üye
s2 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt