Arkadaşlar ( Menu 4*5 )ten nasıl kurtulabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeverLetYouGo

NeverLetYouGo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ( Menu 4*5 )ten nasıl kurtulabilirim?
Arkadaslar bi arkadaşın c7 modifiyesini yükledim belle.Herşey gayet güzel ama menüler hoşuma gitmedi işte örnek bir resim menüden:

Bazı ikonlar büyük gözüküyor ve bazı ikonların altındaki yazılar kaybolur hoş durmuyor. Mutlaka içinizde anlayan vardır ondan paylastım tesekkürler.

----------Eklendi @ 19:12:59 ---------- Yazıldı @ 19:01:45 ----------

Arkadaslar Konu Güncel,, Lütfen yardımcı olun

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Yazılar kaybolmasa güzel olurmuş :( Orjinal belle yükle.

trontr

Üye
ben bunu yapmak istiyorum sen kurtulmak istiyorusn :D c:/system/grid ve list klasörlerine gir. Arkadaşın oralara xml dosyası atarak yaptıysa onları sil düzelir. Ben annada öyle yapıorum. Daha belleye geçmediğimden aynı mı bilmiorum. Belleye geçince yapacam

matchless

matchless

Üye
ıkon changer yukle ıkonları degısdır kucuk ıkonlar kullan

DustoJniK

DustoJniK

Üye
ben bunu yapmak istiyorum sen kurtulmak istiyorusn :D c:/system/grid ve list klasörlerine gir. Arkadaşın oralara xml dosyası atarak yaptıysa onları sil düzelir. Ben annada öyle yapıorum. Daha belleye geçmediğimden aynı mı bilmiorum. Belleye geçince yapacam

Aynen dediklerini yap telefonu yeniden başlat sorun kalmayacaktır..

Castiel91

Üye
icon changerle denedim güzel iconlar var ama yine de fazla büyük oluyor 4x4 ile.. ona uygun png image bulup add from disc demek lazım programın içinden uzun iş

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
C6-01 de orjinal bellede ikonlar dev gibi geliyor bana ben de şöyle 4*5 falan mı yapsam diyordum konuyu görmem iyi olmuş
bu arada temayı değiştirmeyi denedin mi? bazı oyun ikonları tema yüzünden büyüyüp küçülebilir belki sorunu böyle çözebilirsin

matchless

matchless

Üye
ıconları photo shop da acsan ölçü ölçeğini duşursen mesela 128*128 ise 105*105 yapmayı bı dene kolay yoldan cozmus olabılırsın

Castiel91

Üye
orjinali 88*88 değil mi arkadaşlar?

matchless

matchless

Üye
ben ornek verdım sadece 88*88 ıse ozaman 44*44 yada 55*55 olarak yenıden boyutlandırırsa ıkonları kucultmus olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt