Arkadaşlar lutfen yardm acill .s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Masqo77

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lutfen yardm acill .s
Merb. arkadaşlar forumda aradım fakat kesin bi sonuca ulaşamadım bana 2 kişi yada 3 kşilik (bluetooth ile) oynanan oyun lazm örneqin:gish qbi kısaca bana 240x320 + klavyesiz + dokunmatik + multiplayer
oyun lazım yardımlarınızı bekliyorum
NOt:.rar olarak upload etmeniz tercihimdir.

yok mu yardm edecek :(

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Çok şey istiyorsun :) bende corby kullanıyorum bluetooth oyun forumda yok internette ararsan bulursun ama zevkli oyun yok pek :)

Masqo77

Üye
    Konu Sahibi
Araba yarışıda olsa razıym :) int. de ariyorum fakat çogunlukla tlf. da takldqım için bu tur işlerimi tlf. de hallediyorum neyse int. de arıyorum fakat yine snuç yok hep saçma sapan seyler ckıyor arada bulduklarım oldu ama onlarda dokunmatik deqildi

Masqo77

Üye
    Konu Sahibi
aaa dostum çook şanslısın corbyde çalışan bluetoothlu oyunlar buldum :)
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...n-guncelleme-simdi-cok-daha-buyuk-379073.html
Buraya bak orda bluetooth yazanları indir daha daha fazlasını :D 240x400 boyuttlar öyle olunca ekran klavyeside olmamış oluyor :))
ee bi teşekkür edersin artık :)

Kardeş öncelikle saol ilqilendiqin için ben bunu denedim fakat dokunmatik deqil + boyutları olmuyo bazıları hatalı flan 17 tane oyun war toplasan corby için 1 tane oyun çkmaz istersen sende dene bi ?

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
:) sen belki pc studio ile yüklüyorsun oyunları ben telefondan yükledim hiçbir sorun yok :)

Masqo77

Üye
    Konu Sahibi
Yok bende telefondan grip ykluyorum fakat işte sen o bluetooth olanları dnedn mi ? Onlar sorunlu

Help beyler :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt