Strateji C&C Red Alert 2 Reborn

Sponsorlu Bağlantılar

general4242

general4242

Üye
    Konu Sahibi
C&C Red Alert 2 Reborn
Muhteşem oyun Red Alert 2 nin çok daha zorlaştırılmış ve yenilenmiş halidir. Onlarca yeni birim ve binalar vardır. Bilgisayarın zekası aşırı şekilde gelişmiştir ve kazanmanız eskisine göre hiç kolay değildir.

Dil: İngilizce (English)
Platform: PC - Windows10/8/7/xp/98/me
Kategori: Oyun
Dosya Boyutu: 707.4 mb

Oyun Hakkında
Command Conquer Red Alert 2 1999-2000 yılında çıkmıştır. Şimdiki yeni nesil tanımasa da eskiden internet kafelerde karşılıklı bile çok oynanan oyundu. Senaryosu, oynanışı, müzikleri en güzeliydi zaten. Oyunda sovyetler Yurininde yardımıyla dünyayı ele geçirir. Görevler yaparken de bunlar gerçek çekim videolar ile anlatılıyor zaten. Bizim oyunumuz Red Alert 2 den farklı olarak zenginleştirilmiş ve zorlaştırılmıs hali Reborn. Videolar yok ama görevler var. Red alert 2 den sonra Yuri's revenge cıktı. Bu sefer Yuri sovyetleri yıkarak dünyayı ele geçirdi. En son da Reborn cıktı senaryodan kopuk olarak... Oyunda bir ana bina ile başlayarak başka binalar üretiyorsunuz. Bir yandan yerdeki altınları toplarken bir yandan da askeri birlik üretmelisiniz. Ülke savunmak içinde binalar var. Sonra birliklerinizle saldırıya geçer düşmanı yok edersiniz. Düşmanda boş durmuyor ordan burdan saldırıyor tabii.. Superweaponslar var (özel güçler) bu özelliği oyuna başlamadan önce kapatmanızı tavsiye ederiz kazanma ihtimaliniz çok daha düşer :)
**Reborn Yurinin üzerine kurularak yapılan (sizde Yuri olmasına gerek yok) normal Red Alert'in çok zorlaştırılmış ve yeni tanklar , birlikler , binalar eklenmiş halidir. En zor modda 3 düşmanı bile yenemiyebilirsiniz.
Red alert 2 severler için çok güzel bir ek paket mutlaka oynayın. Multiplayerden de sorunsuz arkadaşlarınızla karşılıklı oynayabilirsiniz. Tek başınıza yenemediğiniz bilgisayarı arkadaşlarınızla yenebilirsiniz.
Landan oynarken sorun çıkarsa oyunun klasöründeki keycreator.exe yi çalıştırın generateye basarak cd keyi değiştirmiş olursunuz. Böylece keyler çakışmaz.
İçinde generals-red alert karısımı muzikleri vardır.Oyunu oynarken bunlar otomatik çalıyor. Veya menüden sizde ayarlayabiliyorsunuz.içinde yüzden fazla map vardır. Ayrıca map arayıp yüklemenize gerek yok. Grafiklerini bilen bilir. Sonuçta strateji oyunu ve 2000 yapımı. Ancak zevkli bir oyun. her bilgisayar rahatça açabilir.

Kurulum
İndirdiğiniz 2 adet partın 1. sini açarak setupu başlatın. Diğer parta girmenize gerek yok. Kurulumu yapın. Kuruldukdan sonra mor renkli Ra2md adlı uygulamaya tıklayarak oyunu başlatın.(v 2.1)
Oyun başladıkdan sonraki ekran çözünürlüğünü değiştirmek için ra2md yapılandırma ayarları olan not defterini açıp video bölümündeki rakamları ekranınızın çözünürlüğü neyse o yapınız.(zorunlu değildir.)
Rar Şifresi: indirmesepeti
Oyun Görüntüleri

LİNKLER:
(indirme kaynak sayfası)
 
Son düzenleme:


Üst Alt