osmanmert94
Üye
-
Konu Sahibi
-
İnşallah valla çok güzel olur. Sorunların %90'ı son 1-2 ay içimde oluştu.Öncelikle geçmiş olsun diyelim.
Ses kısma açma tuşları yüzünden benim 620 yi Tele service denen illet yere verdim. Garantim olduğu halde ücretli onarım yaptılar. 45 güne yakın telefonsuz kalmam da işin cabası oldu.
Bu kadar sorun ile bence pek uğraşmazlar. Direkt yeni cihaz verirler gibime geliyor.
Dur geçmişe dönüp bir bakayım.İnşallah valla çok güzel olur. Sorunların %90'ı son 1-2 ay içimde oluştu.
Ses tuşları için kaç papelinizi aldılar?
Almayın cihazınızı. THH'ye başvurup paranızı geri alınÖncelikle geçmiş olsun diyelim.
Ses kısma açma tuşları yüzünden benim 620 yi Tele service denen illet yere verdim. Garantim olduğu halde ücretli onarım yaptılar. 45 güne yakın telefonsuz kalmam da işin cabası oldu.
Bu kadar sorun ile bence pek uğraşmazlar. Direkt yeni cihaz verirler gibime geliyor.
NSU ile çak flaşı bitir işiArkadaşlar lumia 925 telefonumun şebeke çekiş gücü bugün birden yarı yarıya düştü.Hatta kapalı mekanlarda acile düşüyor.Yere falan düşürmedim herhangi bir darbe de yok.Soft reset attım durum aynı.Soft resetten sonra saat ayarım bozuldu ve microsoft hesabımla ilgili sorun da çıktı.Sıfırlasam düzelir mi acaba?
1 sene olacak nerdeyse. O zaman fazla bilgili değildim. Yoksam öttürürdümAlmayın cihazınızı. THH'ye başvurup paranızı geri alın
Pc de Nokia Care Suite var onla flashlasam olmaz mı?NSU ile çak flaşı bitir işi
Neden oldu anlamadım ben farketmedim arkadaşlar farketti rezil oldum o kadar nokia sağlam diye geçinirdim.Ekrandaki sarı leke problemi bende de var
57 gayme. Çingene hesabı. 55 olsa öderiz, 60 olsa ödeyemeyiz! Ortasında buluşmuşlar!!!İnşallah valla çok güzel olur. Sorunların %90'ı son 1-2 ay içimde oluştu.
Ses tuşları için kaç papelinizi aldılar?
Hacım flaşla da istediğin yerden yapabilirsin. Ben recovery tools kullanıyorum mesela.Pc de Nokia Care Suite var onla flashlasam olmaz mı?
57 gayme. Çingene hesabı. 55 olsa öderiz, 60 olsa ödeyemeyiz! Ortasında buluşmuşlar!!!
Ha bu arada konumu okursan sinir krizine girebilirsin. Bayağı muzdarip olanlar varmış(Sinirden gülüyorum)
Teleservice Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var Mı ? - MaxiCep
Ne 57 mi O.o O parayla teleserviceyi baştan yaparım ben. Of sinirlendim. Neyse bi bakalım gelsin de telefon o zaman düşünürüz.Hacım flaşla da istediğin yerden yapabilirsin. Ben recovery tools kullanıyorum mesela.
Tele service ye ulaştı ise en az 4 gün sonra sisteme giriş yaparlar , parça bekliyoruz derler oda 1 hafta. Eğer ücretli onarım olursa haber vermedikleri içinde !!! 1 hafta da oradan , cihazın tamiri ve testleri de 1 hafta , kargo ve ulaşım içinde 1 hafta zaman geçer. (Ayrıca çalıştıkları kargo şirketi o kadar muhteşem ki minibüsle 45 -60 dk gittiğim yerden, 1 hafta da cihazı ulaştıramadılar!)Hocam birinci sorundan 8 aralıkta bende verdim twitter aracılığıyla teleservise ulaştım telefon hala kayıt aşamasındaymış sistem çok geç işliyor büyük ihtimalle benim telefon daha önce gelir sonucunu seninle paylaşırım
Aynen kardeşim de sen o kayıtın 4 gün olduğuna emin misinTele service ye ulaştı ise en az 4 gün sonra sisteme giriş yaparlar , parça bekliyoruz derler oda 1 hafta. Eğer ücretli onarım olursa haber vermedikleri içinde !!! 1 hafta da oradan , cihazın tamiri ve testleri de 1 hafta , kargo ve ulaşım içinde 1 hafta zaman geçer. (Ayrıca çalıştıkları kargo şirketi o kadar muhteşem ki minibüsle 45 -60 dk gittiğim yerden, 1 hafta da cihazı ulaştıramadılar!)
Sana da geçmiş olsun diyelim. Allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?