Emrah_-06
Üye
Yalnız bence saf android daha iyi çünkü ram canavarı değil yani bide touchwiz arayüzüne bak ram ın yarısını yiyor şerro. Ayrıca sıkılma olayı da bence doğru değil eğer sıkılırsan rom yüklersin olur biter.Radyo sıkıntın olmasın. Radyo var sadece türkiye romlarında yok donanım olarak var. Zaten migrostan falan alınan ithalat telefonlarda başka ülkenin romu olduğu için radyo var olarak geliyo. Alırsın yoksa başka bi ülkenin romunu yüklersin yada rootla falan halledersin. 32 GB bulursun o zamana kadar ama teknosada falan 1500 olmasını bekleme ..
Nexus 5 de güzel ama saf android yani ne biliyim sıkılabilirsin ha sonradan kendim rom işleriyle ilgilenirim dersen alınabilir teknosada resmi garantilidir. ama mağazalara geldiğinde burda daha ucuzmuş diye pişman olma. Ayrıca G2 deki ses tuşları hiçte kötü değil alışman gerek adamlar zaten kolaylık olsun diye yapmış. Nexus 5 alsanda pişman etmez şarj sıkıntısı olabilir o donanıma o pil ..
Evet pili o donanıma göre çok az ve kamerası. 2300 mah batarya kullanmışlar bence çok yetersiz olacaktır ama bilemem. Kamerası da ben iyi değil yani 1.3 mp ön kamera 8 mp arka kamera.Ben zaten saf androidin stabilliğiyle akışıyla ilgili bişey söylemedim evet sıkılırsa romda kurabilir ama bilmiyorum zor bi karar yinedepilinden şüpheliyim biraz.
Nexus 5 alıcağına kesinlikle lg g2 al daha iyiBi incelemede kamerasını G2 nin kamerasına tercih ederim diyodu. S3 de 8 mp kameraydı bana yetiyodu kamera o kadar sıkıntı olmazda pil işte sıkıntılı biraz. Kutusuda çok sade telefon ve şarj cihazı iiçinde bişey çıkmıyo kulaklık bile. Bende bu hafta sonu almayı düşünüyorum ama kafam baya karışık.
Ben olsam lumia alırdım.Kararım büyük ihtimalle yüzde 95 htc one
Kafamı karıştıran çok şey var G2 yi ithalaçı firma garantili alabiliyorum 1350 ye. Nexus 5 de resmi garantili 1300 gelecek.Nexus 5 alıcağına kesinlikle lg g2 al daha iyi
Lumia alınacaksa bile 1020 ye 2000 vermeye gerek yok 925de yeterli olur bence.Ben olsam lumia alırdım.
Hayırlı olsun şimdidenkararımı verdim ve tercihim htc one çünkü etkileyici
Düşer.acaba 3-4 aya 1600 civarına düşermi
Kesin düşer o zamangeçen vatanda 1650 mi neydi
peki htc one kaç ay güncelleme alacaktır ????Aralarından HTC One daha çok memnun eder. Yeni modelleri de bekleyebilirsin.
Güncelleme alsa bile geç alıcaktır ben diyim. Ama lumia 1020 gelen güncellemeleri alıcak ilk telefon bunu da eklemek isterim.peki htc one kaç ay güncelleme alacaktır ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?