burakcal2
Üye
Eger Nokia almaktan vazgecmiyecekseniz , kesinlikle 701 alin.siddet ile tavsiye edilir.Eski Symbian 3 deneyimlerinizi unutturacak bir telefon. Ben yaklasik 2 haftadir kullaniyorum.Super bir telefon.Nokia C7 den sonra ilac gibi geldi.Bu arada Iphone 4S cok buyuk bir hayal kirikligi yaratti.standy suresi bile 200 saatte dusmus.iphone 4 un standy suresi 300 saat idi.Zaten bir pili anca giden bir telefonun simdi pili ne kadar gidecek cok merak ediyorum.
üzldm kardeş ne diym keşke bkleseydin sağlık olsun iphone 4 de geçerli telefon bunu sen ben herkez biliyoruz ürün apple'sa hiç şüphem yoktur ve iyidirbende yaklaşık 15 gün önce iphone 4 32 gb aldım 16 lık fiyatına olunca dedim iyi kampanyaşimdi 4si görünce içim gidiyo her ne kadar olağan üstü bir değişiklik olmasada işlemci gücü ve ful hd kamera içimi eritti resmen şimdi bu cihazı satacak olsam bir dünya zarar edeceğim ve 4s sanırım kasımda türkiyede olabilir
iphon 4S ALCAM nokia 701 i türkiyeye gönderene kadar iphone 5 çıkaryani bi dahaki seneye kadar zor gelir tahmin ediom sadece kendi fikrim abartmış olabilirm belki ama geçen olaylar abartmamı tetikliyor sen dış ülkede oturuyorsun büyük bi ihtimal çnkü 701 bir tek dış ülkelerde var
----------Eklendi @ 04:03:31 ---------- Yazıldı @ 04:00:05 ----------
üzldm kardeş ne diym keşke bkleseydin sağlık olsun iphone 4 de geçerli telefon bunu sen ben herkez biliyoruz ürün apple'sa hiç şüphem yoktur ve iyidir
yavaşşşşş burda ben cezzbederim iphone5 diilhaklısın iphone 4 te geriyanı kalır bir telefon değil ama işte en çok ta ful hd çekimi beni cezbediyo
yavaşşşşş burda ben cezzbederim iphone5 diil
Ben de ocak ayında yeni bir akıllı telefon alacağım. Tercihim %100 Nokia olacak. Son günlerde çıkan Nokia Lumia serisinin yeni üyeleri çıkarsa alabilirim.Şimdilik aklımda şunlar var:Nokia N9,Nokia Lumia 800,Nokia 701Lumia 800 alırsanız, harika ses çıkaran müthiş tasarıma sahip Monster kulaklık, 8 MP Carl Zeiss Lens muhteşem bir kamerayı ve muhteşem bir tasarımı da beraberinde alacaksınız. Windows Phone 7.5 Lumia 800 ile çok hoşuma gitti. Aynı zamanda işlemci gücü yönünden de 1.4 GHz, yani hiç de kötü değil.BlackBerry önerenlere yalnızca gülüyorum. Milattan Önce bana önerseler yine almam, yine almam. Berbat bir telefon.Android diyosanız, ben biraz daha stabil olmasını bekleyeceğim.iPhone 4S'in ise ekranı çok küçük.
He bu arada wp'lu telefon alana kadar bi iphone 4s al, ekranı küçük diyorsun ama cihaz canavar gibi.
nokia dandik iphone al.
Erdem böyle diyorsun da wp7'de kişiselleştirme hiç mi hiç yok aynı menü aynı arka plan, değişen hiçbir şey yok. Iosta en azından arka planı ayarlayabiliyorsun, shelf background uygulamalarıyla temaya yakın bir görüntü elde ediyorsun. Jailbreak'in avantajlarından bahsetmicem bile.Aslında biraz düşününce arayüzü dışınca WP 7 de gelişmeli. iPhone asla almam, çünkü sıkılırım aynı zamanda. Çok uygulama falan var evet ama, kişiselleştirilebilirlik sıfır. Slide to Unlock > Kaydır > Uygulama nereye kadar?MeeGo'lu N9 veya çok üst düzey bir Android akıllı telefon.
Erdem böyle diyorsun da wp7'de kişiselleştirme hiç mi hiç yok aynı menü aynı arka plan, değişen hiçbir şey yok. Iosta en azından arka planı ayarlayabiliyorsun, shelf background uygulamalarıyla temaya yakın bir görüntü elde ediyorsun. Jailbreak'in avantajlarından bahsetmicem bile.
Dikkat etmemişim. Ama şunu da söyleyeyim android de düşünüyorsan nexus prime'ı bekle derim, en azından android 4'ü kullanırsın. diğer modellere ne zaman android 4 geleceği belli değil.Alıntı yaptığın kısımda ilk cümleyi okumuş muydun? "Aslında düşününce, WP 7'de gelişmeli" kısmından bahsederken, bunu anlatmak istemiştim ben de.
N8 alırken tasarımına ve sağlamlığına hayran oldum N8 forevernokia ya dandik deme en iyi kasalari o yapiyor
ama kisisellestirme istersen androidli bir samsung al.
benim telefonu oneririm.
----------Eklendi @ 22:05:30 ---------- Yazıldı @ 22:04:49 ----------
ha bu arada iphone den uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?