El~PisToLeRo
Üye
Destekten kastım örnegin 4s ile 4 arasında 4-5 kat performans farkı oldugu söylendi aynı durum gelecek olan iphone 5 için de olursa yani devasa bi donanım gelirse ona özel oyun uygulamalar çıkar ve 4 biraz sıkıntı çeker bu konuda.
Yoksa ios sürüm sıkıntısı olmaz.
Video da belli olmuyo da benchmarklarda farkını koymus.Beni düsündüren konu 5'in donanımı.
Eger harika ötesi bi donanım olursa quad core lar falan pc de ki oyun keyfini ip5'de yasamamız mümkün olur iste 4'ün tek sıkıntısı bu olur.Yoksa suan için tartısılcak bi yanı yok.
He hafızası az 8 yetmez gibi 1-2 gb boyutunda oyunları var zaten.
Her zaman kagıt üstünde yenilip pratikte ezen apple,artık kagıt üstünde de ezecek gibi geliyor bana.
Rakibe bakılınca korku salan bi adreno 220 var
Süleyman ve Furkan kardeşlerim çok güzel paslaşma yapmışsınız süper ikili iphone konusunda ben tartışmaya katılmak istemiyorum süleyman biliyorsun beni hiç girmeme gerek yokTek yorum Xperia S al bence neden dersen İphone 4 ten kim ne derse desin çok daha üstün ama iphone 4S dersen fikrini değiştirip o zaman İphone 4S tercih etmelisin bence
Her zaman kagıt üstünde yenilip pratikte ezen apple,artık kagıt üstünde de ezecek gibi geliyor bana.
Rakibe bakılınca korku salan bi adreno 220 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?