arkadaşlar i9000 inin durumunu biri açıklayabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar i9000 inin durumunu biri açıklayabilirmi
arkadaşlar dışardan bir samsung galaxy s i9000 getirttim. telefon android 2.1 di apk dosyalarının hepsi normal bir bir şekilde yükleniyor market e giriyordumdokunmatiği çok hassas falan hiç bir sorunu yok. güncelletmek için telefoncuya götürdüm bu çakma bir telefon. içine samsung i9000 rom u kurmuşlar dedi şaşrdım böyle birşey olabilirmi kendi hafızası 16 gb. yani herşey normal güncellemede oldu.. çakmaysa çakma olduğunu nereden anlarım

maxirabit

maxirabit

Üye
İmeisini karşılaştırman lazım,samsung'a sorman lazım.
Telefoncuya güncelle için götürmenize gerek yokki kies üzerinden yaparsınız onu.

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
imeisini karşılaştırdım telefonu tuşladığımdada pilin altında yazanda aynı... kiesi görmediği için gönderdim. ama o sorunda çoğu kişide var. benim anlamadığım işlemci hızına varasıya aynı olan bir telefon nasıl çakma olur

maxirabit

maxirabit

Üye
kies'i görmemesi bir sorun değil ki o bir çok kişide oluyor.
Kendim bile ilk seferde yapamamıştım,kabloyu takıodum,kies'i açıodum ama telefonu görmüyordu sadece bağlanıyor diyordu.

muharrem19811

Üye
    Konu Sahibi
benim sormak istediğim şu arkadaşlar
çakma telefona orjinal android 2.3.3 yüklenirmi işlemcisine varasıya hızı aynı olurmu 16 gb dahili hafızası olurmu.. ya ben kafayı yiyecem yada telefoncunun kafasının etini yiyecem bana uyku uyutmadı

lerolande

lerolande

Üye
benim sormak istediğim şu arkadaşlar
çakma telefona orjinal android 2.3.3 yüklenirmi işlemcisine varasıya hızı aynı olurmu 16 gb dahili hafızası olurmu.. ya ben kafayı yiyecem yada telefoncunun kafasının etini yiyecem bana uyku uyutmadı

merak etme senin tel turp gibidir. öyle çakmaya can kurban :D

Narutodth

Narutodth

Üye
Öyle bi çakma alıyosan bize niye söylemiyosun bizde alalım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt