Arkadaşlar hangi telefonu tavsiye edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cahalito

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hangi telefonu tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar bu bayramdan sonra bi telefon almak istiyorum ama çok kararsızım aklımda nokianın X3 ve 5800 modelleri var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz yada başka önereceğiniz telefon var mı?:allalla::allalla::allalla:

Aradığım özellikler
-------------------------
-microsd
-bluetooth
-dokunmatik ekran/sürgülü
-müzik çalar
-en az 2 mp kamera
-Fm radyo
-hoparlör

Lütfen nokia ve samsungtan biri olsun teşekkürler :)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
n79,5800,5530,5230 nokia.

Perfect!

Üye
Arkadaşlar bu bayramdan sonra bi telefon almak istiyorum ama çok kararsızım aklımda nokianın X3 ve 5800 modelleri var bunlardan hangisini tavsiye edersiniz yada başka önereceğiniz telefon var mı?:allalla::allalla::allalla:

Aradığım özellikler
-------------------------
-microsd
-bluetooth
-müzik çalar
-en az 2 mp kamera
-Fm radyo
-hoparlör

Lütfen nokia ve samsungtan biri olsun teşekkürler :)

bunlar artık tüm telefonlarda var ayırt edici değil bir fiyat aralığı belirt

--------------- Ekleme ---------------

x3 mesela

Neverex

Üye
Arkadaşım fiyat aralığı verseydin daha iyi yardımcı olurdum.Sana şu telefonları öneriyorum.
Nokia X3
Nokia C5
Nokia 6700 Slide
Umarım yardımcı olmuşumdur. :)

Mİ_RUN

Üye
Neredeyse bütün telefonlarda bu var:hmmm zor seçim olacak gibi

empa35

empa35

Üye
5800 al zaten bayramdan sonraya kadar fiyatı iyice düşer.
nokıadan şaşma bence.

cahalito

Üye
    Konu Sahibi
Neredeyse bütün telefonlarda bu var:hmmm zor seçim olacak gibi

Nokia 'nın sitesine girip bu özllikleri ararsan 5 tane telefon çıktığını görürsün :)

öğrenci olduğum için en fazla 500 liralık bi telfon alabilme gücü var :aha::aha:

nokiadan bi kere şaştım telefon 6 kere servise girdi:vur:vur

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Arkadaşım fiyat aralığı verseydin daha iyi yardımcı olurdum.Sana şu telefonları öneriyorum.
Nokia X3
Nokia C5
Nokia 6700 Slide
Umarım yardımcı olmuşumdur. :)

500 liraya beşbin8yüz al daha ii :D :d:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
450 ile 500 lira arasında bi nokia 5800 al bak keyfine tavsiye ederim

OğuzcanAbi

Üye

baldo

Üye
5800 XM almayı düşünen arkadaşlar SAKIN HA SAKIN 5800 ALMAYIN ALLAH BELASINI VERSİN BÖYLE TELEFONUN...
telefon 1 sene içinde video izlerken kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı ve ekranda çizgiler oluşup kapanıp açılıyor donmalar oluyor bazen telefonu açıyorum ekranın duvar kağıdı geliyor ama simgeler avea falan yazısı gelmiyor bazen kamera çekimi yaparken 15 inci dakikada donuyor ve bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorsunuz ve işin kötü tarafı çektiğiniz video siliniyor haliyle tamam ses ve görüntü kalitesine diyecek yok hatalarını anlatmakla bitiremem ben teknolojiyi çok yakından takşip eden biriyim ve cihazlardan çok iyi anlarım ve çok titizim ben bile yanıldım siz yanılmayın arkadaşlar 465 tl ye aldım çok pişmanım şimdi 250 veriyorlar SAKIN ALMAYIN !....

hüseyinyalcin

Üye
c7 :oke:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Sonny ericcson elm.İstediğin özellikler mevcut hatta fazlası bile var.Ve alacağın telefonlara 1000 basar

61semih

61semih

Üye
samsung galaxy mını senın ıcın en ıyısı olacaktır dıye dusunuyorum eger 50 tl daha fazla verebılırsen gıo yu kacırmamanda fayda var zira 550tl ye 800mhz ıslemcı androıt kapasitif coklu dokunmalı 3,2 ınc ekranada sahıp

dufy85

dufy85

Üye
5800 XM almayı düşünen arkadaşlar SAKIN HA SAKIN 5800 ALMAYIN ALLAH BELASINI VERSİN BÖYLE TELEFONUN...
telefon 1 sene içinde video izlerken kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı ve ekranda çizgiler oluşup kapanıp açılıyor donmalar oluyor bazen telefonu açıyorum ekranın duvar kağıdı geliyor ama simgeler avea falan yazısı gelmiyor bazen kamera çekimi yaparken 15 inci dakikada donuyor ve bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorsunuz ve işin kötü tarafı çektiğiniz video siliniyor haliyle tamam ses ve görüntü kalitesine diyecek yok hatalarını anlatmakla bitiremem ben teknolojiyi çok yakından takşip eden biriyim ve cihazlardan çok iyi anlarım ve çok titizim ben bile yanıldım siz yanılmayın arkadaşlar 465 tl ye aldım çok pişmanım şimdi 250 veriyorlar SAKIN ALMAYIN !....

biraz geç kaldın almış olabilir konu biraz eski zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt