Lenovo’dan Vibe K5 Plus akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo’dan Vibe K5 Plus akıllı telefon duyurusu geldi
Lenovo’nun yeni bir bütçe dostu modeli daha Hindistan’da sunuluyor…



Çin’in en önemli markalarından olan Lenovo, kendi anavatanı yanı sıra en fazla önem verdiği ülkelerin başında da Hindistan gelirken, firma özellikle de bütçe dostu modellerini bu ülkede teknoloji meraklılarına sunuyor.




2016’da dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan’da liderlik hedefleyen firma yeni modeller sunmaya devam ederken, şimdi de Vibe K5 Plus adındaki bir akıllı telefonunu Hindistan’da duyurdu.

Bu yeni akıllı telefonun Coolpad Note 3 ve Xiaomi Redmi Note Prime gibi cihazlarla rekabete gireceği ifade ediliyor.

Lenovo Vibe K5 Plus akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Bu akıllı telefonda yonga seti ise 4x 1.7GHz Cortex-A53 + 4x 1.2GHz Cortex-A53 olmak üzere sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 616 yer alıyor. Grafik işlemci de Adreno 405 olmakta.

2GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 16GB olarak geliyor. Ayrıca bu kapasite microSD kart ile de artırılabiliyor. Çift SIM kart desteğine sahip olan Lenovo Vibe K5 Plus akıllı telefon 13MP OmniVision OV13850 arka kamera ve 5MP ön kamera ile sunuluyor.

Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 2.750mAh batarya içermekte. Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, A-GPS, ve FM Radyo diğer önemli özellikler olarak sayılabilir. Fiyat ise INR 8499 ($126) olarak belirlenmiş. 23 Mart tarihinde satışa çıkacak.

Lenovo’dan Vibe K5 Plus akıllı telefon duyurusu geldi - MaxiCep
 


lazye

lazye

Üye
126 dolar mı çok ucuz ya fhd ekran ve Snapdragon 616 var fiyat neden bu kadar uygun yalnız o arka kameradaki lens markası iyi değil omnivision :) inşallah Türkiyede de satışa çıkar haber için teşekkürler...
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Türkiye'ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Fiyatına göre harika bir telefon.Lenovo ya sordum ama telefon hakkında henüz bir bilgi kendilerine ulaşmamış...
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Batarya :hmmm
 


Üst Alt