ARkadaşlar C6-01 telefonum war sarjı cabuk bitiyo yapabilecek bişey warsa

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bul ayarlarının hepsini yptm onları bliyorum tmm deniycem prgrmı

---------- Eklendi @ 08:44:45 ---------- Yazıldı @ 08:32:24 ----------

8-9 tane açık uygulama varmış gizli kapattım onları bakalım şarjda nasıl bir etki olacak ilgilendgin için teşekkür ederim kardeşim bu arada soft format atayımmı ?

soft format hafıza kartına dokunmaz ama tele format atarsan hafıza kartınada atman gerekır.bu durumda uygulamaların resim muzık vs silinir.bir gün deneme yap olmazsa format atarsın

---------- Eklendi @ 10:45:36 ---------- Yazıldı @ 10:44:26 ----------

ne düşünüyon beya!

asrabi

asrabi

Üye

soft format hafıza kartına dokunmaz ama tele format atarsan hafıza kartınada atman gerekır.bu durumda uygulamaların resim muzık vs silinir.bir gün deneme yap olmazsa format atarsın

---------- Eklendi @ 10:45:36 ---------- Yazıldı @ 10:44:26 ----------

tamam 1-2 gün deniycem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah beya!

man20

man20

Üye
tam olarak denemedim ama bi keresinde 3. gün şarja takmıştım. o sıralarda da oyun oynamamıştım. oynadıysamda en fazla yarım saat oynamışımdır. gerisi msj ve biraz müzik dinlemiştim. yani onlarıda yapmasam 4 gün giderdi.

atakan25

atakan25

Üye
güç tasarrufa modunda 1-2 kısa konuşmalar telefonu kurcalamalardan sonra 5 gün gitti :D

man20

man20

Üye
güç tasarrufa modunda 1-2 kısa konuşmalar telefonu kurcalamalardan sonra 5 gün gitti :D
haaa benim dediğim güç tasarruf modunda değilkendi. güç tasarruf modunu alsam ne olur acaba 6-7 gün :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abartılıyor mu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
illaki!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
illaki pınar sucuk :D şakası bi yana sölediğim gerçekti. ama bu dediğim hiç bişi yapmazsam olur o kadar süre dayanır batarya.

iyi diyorsun da hiç birşey yapılmayacaksa niçin kullanıyoruz ki! Hiç birşey yapılmayacaksa=N.3310 :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
illaki pınar sucuk :D şakası bi yana sölediğim gerçekti. ama bu dediğim hiç bişi yapmazsam olur o kadar süre dayanır batarya.

gökçen'in de dedigi gibi kullanmadıktan sonra köşede 1 ay dayansa kime faydası olur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gold batarya aldınmı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben class10 hafıza kartını didik didik ettim burda bulamadım en sonunda hepsiburada.dan sipariş verdımkı gold batarya olmaz zaten internet haricinde.hangi teli düşünüyosun bakem!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumia 900

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sağol engin burda çok pahalı o yüzden fransa dan alacağım inşallah.ayrıca daha iyisi senin olsun kardeşim.

Üst Alt