ARkadaşlar C6-01 telefonum war sarjı cabuk bitiyo yapabilecek bişey warsa

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla bilmıyom ki iyi aslında mah durumuna bakarsan ama tele zarar verırmı bilmıyorum.orjinalıyle yani 3.7.v enerjı alıyorsa sorun olmaz galiba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynı özellik bir sorun çıkarmaz bence!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyleyse al derim ne kadarki fiyati

muiestyfa

Üye
Telefon dolmadan sarj dan cıkarmayın kapalı sarj edin yeter

man20

man20

Üye
Telefon dolmadan sarj dan cıkarmayın kapalı sarj edin yeter
kapalı şarj etmeye gerek yok benim dediğimi yaparsa herkes sorun çıkmaz.
aslında bi soru sormak istiyorum sana. sen nasıl şarj ediosun? telefon ''batarya zayıf'' dediği zaman mı şarja takıon yoksa şarj ortalarda veya az olduğunda mı? buda çok büyük bi etken şarj süresi için. doğru olanı ''batarya zayıf'' dediği zaman şarj etmektir ve bunu her seferinde böle yapmak gerekir. bide şarj dolduktan 1 dk sora şarjdan çıkarın telefonunuzu. yani akşam şarja takıp sabah çıkartmayın. bunu sakın unutmayın. ben öle yapıyorum şarjım 2-3 gün rahat gidio (oyun oynamadığım zaman geçerli bu). oyun oynarsam 6 saat dayanıo en azından battery monitor programı öle sölüo. zaten tahminen doğrudurda.

tarxhn

tarxhn

Üye
ben komple kapanana kadar sarj etmiyorum ne yapalım huyum böyle :)

bozkurt955

bozkurt955

Üye
bütün herşey kullanıcıda bitiyor arkadaşlar hiç kullanmıyorum desenizde mutlaka bir menü yada msj gibi aç kapa oluyor sunu kapat kapat bunu kapat bende herşeyi kapattım tlf dokunmazsam 1,5 gün gidiyor batarya sıfır bu arada orjinal yeni aldım

man20

man20

Üye
bütün herşey kullanıcıda bitiyor arkadaşlar hiç kullanmıyorum desenizde mutlaka bir menü yada msj gibi aç kapa oluyor sunu kapat kapat bunu kapat bende herşeyi kapattım tlf dokunmazsam 1,5 gün gidiyor batarya sıfır bu arada orjinal yeni aldım
hiç dokunmadan 1,5 gün nasıl gidio anlamadım bide orjinal. ben hiç dokunmasam 4 gün gider ama hiç dokunmazsam

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dokunmadan dıyosan bıyerde sızıntı ,kaçak vardır muhakkak.

SilentOne

SilentOne

Üye
walal bnim arkada çalışan uygularmaları kullanamsam baya gidicekte kullandıqım için max 2.5 gün:D

---------- Eklendi @ 03:20:32 ---------- Yazıldı @ 02:03:48 ----------

kesin vardır tesisatçı çağırmak lazım:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hic kullanmadan 1 bucuk gün gıtmesi anormal üstü

asrabi

asrabi

Üye
arkadaslar telefonu hackleyenler buna bende dahilim rompatcher dosyaları arka planda calısıyomu sürekli acaba bu hackleme işi şarja etki edermi benim tel de 1 gün dayanmıyor. Hergün şarja takmak zorunda kalıyorum üstelik batarya kalibrasyonu yaptığım halde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rompacter den çok kullandıgın uygulamalara baglı teli yogun olarakmı kullanıyorsun 3g açıkmı

asrabi

asrabi

Üye
3g kapalı . Telefonlada arada bir face opera ilede maxicepte takılıyorum ama yogun olarak değil müziğide genellikle kulaklık vasıtasıyla dinliyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
başka bir sorun var sanırım kullanımına gore 1.5 gun gitmesi gerekır

asrabi

asrabi

Üye
napmalıyım bu durumda hard format atıp bidahamı denesem hiç atmadım daha format

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard degıl soft format atabilırsın de açık uygulama olabilir bul widgetını tıklayıp ayarlarını kapali yap ve mağazada app stop diye bır uygulama var onu ındırıp açık programları gorebilirsın.sonra karar ver format atmaya bence

asrabi

asrabi

Üye
bul ayarlarının hepsini yptm onları bliyorum tmm deniycem prgrmı

---------- Eklendi @ 08:44:45 ---------- Yazıldı @ 08:32:24 ----------

8-9 tane açık uygulama varmış gizli kapattım onları bakalım şarjda nasıl bir etki olacak ilgilendgin için teşekkür ederim kardeşim bu arada soft format atayımmı ?

Üst Alt