ARkadaşlar C6-01 telefonum war sarjı cabuk bitiyo yapabilecek bişey warsa

Sponsorlu Bağlantılar

ümran

Üye
    Konu Sahibi
ARkadaşlar C6-01 telefonum war sarjı cabuk bitiyo yapabilecek bişey warsa
ARkadaşlar C6-01 telefonum war sarjı cabuk bitiyo yapabilecek bişey warsa yardımcı olursanız sevinirim.....

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
forumda batarya kalibrasyonu konusu var oraya bak

larten123

larten123

Üye
Batarya kalibrasyonu yap arkada çalışan uygulamaları kapat ekran titreşimini kapat wifi'yı veri bağlantısını kapat işine yarayınca aç parlaklığı düşür vs vs bir de dokunmatik telefonların genel özelliği budur şarj sorunu yani ne kadar telefonla uğraşırsan şarj o kadar kısa gider

man20

man20

Üye
aslında bi soru sormak istiyorum sana. sen nasıl şarj ediosun? telefon ''batarya zayıf'' dediği zaman mı şarja takıon yoksa şarj ortalarda veya az olduğunda mı? buda çok büyük bi etken şarj süresi için. doğru olanı ''batarya zayıf'' dediği zaman şarj etmektir ve bunu her seferinde böle yapmak gerekir. bide şarj dolduktan 1 dk sora şarjdan çıkarın telefonunuzu. yani akşam şarja takıp sabah çıkartmayın. bunu sakın unutmayın. ben öle yapıyorum şarjım 2-3 gün rahat gidio (oyun oynamadığım zaman geçerli bu). oyun oynarsam 6 saat dayanıo en azından battery monitor programı öle sölüo. zaten tahminen doğrudurda.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn şahsen cnm ne zamn istersem takıyorum şarja önemli kural kalibrasyon yapıcan

man20

man20

Üye
bn şahsen cnm ne zamn istersem takıyorum şarja önemli kural kalibrasyon yapıcan
valla tatlım kalibrasyon riskli bişi bence kimsenin onu yapmasına gerek yok eğer benim dediklerimi yaparsanız.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla ben yapmadım kalibrasyon ama kesıntısız 8 saat internette oluyorum ancak batarya az uyarısı veriyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lion bataryalar için şarj zamanı diye birşey yok istediğin zaman tak çıkar hiç birşey olmaz. Dolmasını beklemek yada bitmesini de beklemek gerekmez.

---------- Post added at 19:12:25 ---------- Previous post was at 19:08:22 ----------

valla ben yapmadım kalibrasyon ama kesıntısız 8 saat internette oluyorum ancak batarya az uyarısı veriyor.

aynen beya 1 den beri nette dolaşıyorum batarya daha yarısında en az 5 saat daha giderim. Artı yarım saat kadarda navigasyon açtım .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok kardeşim 8.inci saatten sonra batarya az uyarısı veriyor.uyarıdan sonra 1 saat daha gider ama zorlamıyom motoru beya!:)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yok kardeşim 8.inci saatten sonra batarya az uyarısı veriyor.uyarıdan sonra 1 saat daha gider ama zorlamıyom motoru beya!:)

Vallahi engin tek sorun 3g kapatıyorum edge ile of öyle böyle değil cidden çok fark ediyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen beya! Şu yazı fontuna naptın sen

mcalisir

Üye
3g ile dört beş saat gezemyrm ben :s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede