Arkadaşlar c6-01 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hugoKJ

Üye
hayırlı olsun . şahsen kullanıyorum çok sağlam bir telefon.
çok iyi bir seçim yapmışsın.

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi

600 tlye istanbul bilişimden aldım

----------Eklendi @ 18:35:35 ---------- Yazıldı @ 18:34:08 ----------

hocam meraklanma şarj aletinde sıkıntı olsaydı büyük ihtimalle cihazın zarar görürdü o telefonda şarj sıkıntısı normaldir şarjı az gider bi zamanlar bende kullandım şu an annemde ve oda çok sıkıntı çekiyor bi kere düşün elektronik bi ekran kullanıyorsun ekrana her dokunuşunda telefon bataryadan güç emiyor artı telefon 3.5g de çalışıyorsa bu da fazladan bataryadan güç çekmekte e bide elinden fazla düşürmüyorsan normaldir az gitmesi telefonu güç tasarruf modunda değil de şebeke ayarlarından telefonu çift mod yada 3g modundan alıp en alttaki(adını hatırlayamadım o yüzden böyle yazdım) moda alrsan şarjın biraz daha çok gider bu arada cihaz yeni değil mi bataryanın kendini bulması aşşağı yukarı 1 ayı bulur yeni cihazlarda normaldir şarjın çabuk bitmesi

dediklerin doğru kardeş gsm modunu seçiyorum acaba ondanmı çok şarj yiyor anlamadım...

__xXx__

__xXx__

Üye
600 tlye istanbul bilişimden aldım

----------Eklendi @ 18:35:35 ---------- Yazıldı @ 18:34:08 ----------

dediklerin doğru kardeş gsm modunu seçiyorum acaba ondanmı çok şarj yiyor anlamadım...
hah işte o gsm modunda az şarj yemesi lazım 3g de yada çift modda genelde daha çok şarj yer ama 1 ay kadar sonra tamamen olmasada yüzde 50 ye varan farkı görürsün

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam kardeş tavsiye için teşekkürler...

Neverex

Üye
Harika bir telefon almışşsın şahsen. Tip olarak ta gayet güzel geldi bana. Sorunsuz kullanman ümidiyle. :)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardesim güzel tel ama batarya yönünden kötü dayanmıyor ama kasası sağlam

Neverex

Üye
Batarya konusunda telefonun dayanmaması çok normal ekrana dokunuyosun birazda program çalıştırdın mı haliyle. O yüzden ekran parlaklığını normal seviyeye getirerek biraz şarj süresini uzatabilirsin. :oke:

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
doğru kardeş ama ekran ışığı en azda ama gene dayanmıyor gsm modu ışık en az wlan kullanmıyorum ama gene gidiyor gene gidiyor

Neverex

Üye
Normal o zaman. Kendi telefonum wifi kullandığımda internete bağlandığımda fotoğraf çektiğimde 1 gün gidiyor. Normal kullanımda 2 gün gidiyor. Alış bence. :)

NUD

NUD

Üye
dün c6-01 aldım telefon güzel size görede güzelmi iyimi yaptım yoksa kötümü yorumlarınızı bekliyorum...

çok saçma aldıysan başkalarının yorumlarına ne takılıyorsun ken din kullan ve değerlendir

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
yok ondan ben sevdim bakalım başkaları memnunmu eksik yanlarını öğrenmek için bir kere saçma değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt