Arkadaşlar c6-01 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaşlar sağolun yorumlarınız benim için çok değerli hepinize teşekkür ediyorum ama bir sorunu var cihazın çok şarj yiyor yani şarj dayanmıyor neden acaba bileniniz varmı ?

forever1907+

Üye
Hayırlı olsun telefon iyi.hakkında bu saatten sonra kötü konuşmak olmaz iyi günlerde kullan...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şarjın çabuk gitmesi normal arkadaşım kafana takma. Hayırlı olsun güle güle kullan.

forever1907+

Üye
BU ARADA ŞARJ SORUNU= BU SON ÇIKAN TELEFONLARIN ÇOĞUNDA VAR ZATEN GELİŞTİRİCİLER mAH ları arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor...

baranselona

baranselona

Üye
akıllı telefon alıyorsan şarjı sorun etmemen gerekli bu cihazların genelinde böyledir...

Corby-700

Corby-700

Üye
Hayırlı Olsun Dostum :oke:

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
sağolasınız arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için eyvallah

__xXx__

__xXx__

Üye
eyvallah arkadaşlar sağolun yorumlarınız benim için çok değerli hepinize teşekkür ediyorum ama bir sorunu var cihazın çok şarj yiyor yani şarj dayanmıyor neden acaba bileniniz varmı ?

yeni nesil telefonların çoğunda ki standart sorun özellikle kapasitif ekran kullanman neden oluyo şarjın çabuk bitmesine

AndroidOne

AndroidOne

Üye
Tepe tepe kullan ama elektronik eşya tepmeye gelmez şimdi :D güle güle kullan hayırlı haberler bol mesajlar.

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeş valla şimdilik iyi gidiyor oyun program fln ama şarj yönünden kötüymüş birde belle gelse tam olcakta nerde...

AndroidOne

AndroidOne

Üye
güç tasarufunda kullan kardeşim.şarj süren artar ekran ışığını, gereksiz tuş seslerini ve dokunmatik seslerini kesiyor.:oke:

valla bende çok merak ediyorum belleyi hadi hayırlısı.

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Hayırlı olsun :oke: Bizimle birlikte belle heycanını yaşa :eller:

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeş aynen belleyi bekliyoruz artık ne zaman çıkar bilinmez :D

atakan25

atakan25

Üye
güç tasarrufu modunda kullan yaklaşık 2 gün gidiyor 1 saat oyun 30 dk müzik ve bayağı internet ile

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
vayy iyimiş ya ben güç tasarrufunu deniyeyim bir sağolasın kardeş bir bakalım ne kadar gitcek

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş yeni aldım ama hergün şarja taka taka sıkıldım ya nasıl iş anlamadım acaba şarj aletindemi bişi var ?

__xXx__

__xXx__

Üye
valla kardeş yeni aldım ama hergün şarja taka taka sıkıldım ya nasıl iş anlamadım acaba şarj aletindemi bişi var ?

hocam meraklanma şarj aletinde sıkıntı olsaydı büyük ihtimalle cihazın zarar görürdü o telefonda şarj sıkıntısı normaldir şarjı az gider bi zamanlar bende kullandım şu an annemde ve oda çok sıkıntı çekiyor bi kere düşün elektronik bi ekran kullanıyorsun ekrana her dokunuşunda telefon bataryadan güç emiyor artı telefon 3.5g de çalışıyorsa bu da fazladan bataryadan güç çekmekte e bide elinden fazla düşürmüyorsan normaldir az gitmesi telefonu güç tasarruf modunda değil de şebeke ayarlarından telefonu çift mod yada 3g modundan alıp en alttaki(adını hatırlayamadım o yüzden böyle yazdım) moda alrsan şarjın biraz daha çok gider bu arada cihaz yeni değil mi bataryanın kendini bulması aşşağı yukarı 1 ayı bulur yeni cihazlarda normaldir şarjın çabuk bitmesi

cyber

cyber

Üye
belle gelse herşeye çözümü var

fvb

Üye
Ne kadara aldin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt