aldemirfatih
Üye
-
Konu Sahibi
-
denedim kardeş..3. aşama %15 de duruyo...usb sök tak vs diyor...ben ger ihtimale karşı bekliyorum yine ama ilerlemiyor..harıcı kamera varsa drıverını kaldırıp kamerayı pcden sök bırde oyle dene guncellemeyı
onu da denedim kardeş..usb portunu değiştirip denedın mı mümkünse ara kablo kullanma
bilgisayarda güncelleme mi eksik acaba diye bi kontrol ettim şimdi 4 önemli güncelleme buldu..bi de onları yükleyim sonra dediğin gibi hafıza kartı biçimlendirip deneyeyim bi bakalım ne olacak..ayrıca ilgin ve yardım çaban için gönülden teşekkür ediyorum kardeş.o zaman *#7370# ile bır soft format at tele hafıza kartınıda biçimlendır formattan önce telde güvenlık kodu falan varsa kapat iptal et öyle format at
yok olmadısöylediklerini aynen yaptım ve şimdi tekrar deniyorum...bakalım ne olacak...
söylediklerini aynen yaptım ve şimdi tekrar deniyorum...bakalım ne olacak...
---------- Eklendi @ 17:41:42 ---------- Yazıldı @ 17:26:14 ----------
yok olmadı...http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html bu konuyu takip ederek flash atmaya çalışacağım..bi terslik olmaz di mi.. ?
yoo açılıyor..tel açılmıyormu
yaa yukarı yanlış foto koymuşum düzlttimyoo açılıyor..
yoo açılıyor..
---------- Eklendi @ 18:40:36 ---------- Yazıldı @ 18:39:32 ----------
yaa yukarı yanlış foto koymuşum düzlttim
anlamadımKardeş internet cafeye git yap senin bilgisayarın USB girişinden kaynaklanıyo USB2.0 istiyodu sanırım...
üstad aynen yaptım kaç kere...her denemem de adımları teker teker kontrol ederek yaptım..ama anlamadım kiorda yazılanları yaptınmı pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?