Arkadaşlar ben telefon alıcamda samsung star wifi mi alim yoksa nokia 5230 mu alim bi yardım lütfenn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben telefon alıcamda samsung star wifi mi alim yoksa nokia 5230 mu alim bi yardım lütfenn
Arkadaşlar ben telefon alıcamda samsung star wifi mi alim yoksa nokia 5230 mu alim bi yardım valla hangisini alıcamı şaşırdım belkide nokia 5235 alırım hangisini tavsiye edersiniz ???*

Reşwan

Emekli Yönetici
Star wi- fi al derim daha kullanışlı dir emin ol

kadsamuy

Üye
wave 525
galaxy mini
nokıa alma sakın ama sakın...

Wifi işine yarıcaksa star wifi al ama oyun uygulama tema fln istiyosan 5230 al bence üstüne biraz daha para koyup androidli galaxy mini al.

buket2

Üye
eger ikisi arasında seçim yapacaksan nokia derim ben ... ne kadar demode olmuş olsada sağlam, kaliteli

.BlueTR

Üye
aynen sakın nokia alma!
Star Wifi kat kat daha iyi.

ben olsam 5230 alırdım annemde samsung star var 256 kb. renk derinliği olduğu için resimleri kötü gösteriyo benim 6300 ekranında daha canlı çünkü 16milyon renk derinliği var 5230dada 16milyon renk desteği var ayrıca işletim sistemi var wifinin çook büyük önemi yok net paketleride ucuzladı nasılsa evde bilgisayarında vardır bence 5230

nokia 5230'un dokunmatiği çok sorun çıkartıyor. algılaması zaten zor. bence uzak dur. samsung star meselesine gelince şahsen bu saatten sonra telefon alacak olsam android işlemcili bir telefon alırım. ona vereceğin paranın üzerine az biraz daha ekleyip android işlemcili bir telefon alabilirsin.

enaa_881

Üye
kardeş sadece ikisi arasında eğer internete wifi ile girceksen star ama telefondan girceksen 5230 al
ama şöyle bi tavsiyem var 100 150 daha ver galaxy mini al

Star wifi'nin dokunmatiği güzel ama özellikleri berbat.. Nokia ona göre daha iyi..

Nokia 5230 unda türkçe dil desteğinde sorun varmış ayrıca 5230 oyunlarda kastırıyor ve donuyormuş, şahsen star kullanıyorum ve donma takılma hiç yaşamadım ben samsung derim eğer star olmazsa gene samsung tercih et derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...