Arkadaşlar ben n82 ile n 79 arasında kaldım___ bilenler ___

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cercix

cercix

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben n82 ile n 79 arasında kaldım___ bilenler ___
TELEFONLARIN ÖZELLİKLERİ ORTADA FAKAT HEPSİ KAĞITTA YAZIYOR KULLANAN ARKADAŞLAR PERFORMANS TELEFONUN TUŞLARI KULLANIM KOLAYLIĞI VE TEKNİK SIKINTILAR FALAN VARSA YAZABİLİRMİ
BENİ;
N82NİN 3D GRAFİK İŞLEMCİSİ VE KAMERASI
N79 DA FM TRANSMİTTER TUŞ TAKIMI İŞLETİM SİSTEMİNİN YÜKSEK OLMASI
.........ETKİLİYOR:allalla::bilmem::hmmm

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
kardeşim hiç düşünme

N82 !

cozturk

cozturk

Üye
N79 UN FLASH I N82 İ KADAR GÜZEL DEĞİLDİR..VİDEODA İYİ AMA GECE FOTOĞRAF ÇEKERSEN ÇEKTİĞİN FOTOĞRAFTA YUVARLAK ŞEKLİNDE BOĞUK BİR ŞEY ÇIKIYOR..AMA GÜNDÜZ ÇEKİMLERİ GÜZEL...ÇOKTA HAFİF BİR TELEFON..N82 NİN BİLMİORUM AĞIRLIĞINI.ONUN HARİCİNDE TELEFON ÇOK ŞEKİLL..AÇIK SÖYLİYİM N82 DE HİÇ ŞEKİL YOK ..KAMERASI AÇIKTA.PC BAĞLANTI YERİ AÇIKTA..TUŞ TAKIMI İĞRENÇÇ...AMA N79 ŞU ANDA BİMEKSTE 568TL..N82 900 TL HERALDE..FİYAT ARALIĞINA GÖREDE DEĞERLENDİR.....ARADA 200TL FARK VAR EN AZINDAN...BEN N79 KULLANIYORUM 17 GÜN OLDU..VALLA ÇOK MEMNUNUM AMA BENCE N82 BİRAZDAHA ÖZELDİR...+ ÖZELLİKLERİ VARDIR...AMA ÖYLE AĞIM ŞAĞIM BİR FARK YOK..BİRİ BOH DİĞERİ AYNI BOH UN LACİVERTİ YANİ:ddd...

cercix

cercix

Üye
    Konu Sahibi
dostum n73 kullanıyorum performans çok iğrenç n79 performans konusunda çok mu fazladır...

xenoxis78

Üye
ulaaaaaaa.....ben N78 deyurum.........ama yok beeee...o bende kalsun....sen ne alacağsan al.

arslansem

arslansem

Üye
82>79 :ehe n82 derim arkadaşım:)

murat55_

murat55_

Üye
eger benım ıın gorunus kullanım onemlı degıl performans onemlı dıyosan n82 yok bırazda sekıl olsun dıyosan n79 bana sorar ısen n79 al derım.....

kemal cemal

Üye
Kardeş n82 kullanıyorum üç aydır hepsiburada dan almıştım kampanyadan gerçi şu an yokmuş yani kampanya bitmiş sanırım ama telefon çok güzel tuş katımınada alışıyorsun zamanla telefonun video ve foto kalitesi çok yüksek ayrıca objektifide kapalı açıkta değil ikincisi flaş çok kaliteli sonra wifi si bu güne kadar hiç sorun çıkartmadı yüksek hızda bağlantı sağlıyor gps sini kullanıyorum yaklaşık iki buçuk aydır süper n79 a göre biraz kalın belki birazda ağırdır bilemiyorum sadece vitrinde gördüğüm kadarını söylüyorum. Kısacası ben n82 derim

acati

acati

Üye
kesinlikle N79 al

serdar5526

Üye
kesinlikle N79 öneririm 360 saat bekleme süresi var N82 inin 225

aa-tolga

aa-tolga

Üye
N82 accelerometre yani su terazisi ve adım ölçer vs kullanırsın n79 da ise fm verici var telefondaki müzikleri herhangi bir radyodan 10 m yakınından dinleyebilirsin.

gerisi görünüşü hangisi hoşuna giderse onu al derim.

aLone

aLone

Üye
kesinlikle n79 bi kere n82 tuştakımı iğrenç sonra n79 çok hoş bi telefon wireless konusunda her telefondan üstün ben n79 derim arkdaşım

Numpad07

Üye
Görünüşe önem veriyorsan n79 performans istiyorsan n82 derm ( arasındaki fiyat farkınıda unutma )

masterayfox

masterayfox

Üye
en79 ile n82 arasındaki en büyük farklar en82 bataryası kötü kamerası ikisininde 5mp olmasına rağmen n82 daha iyi fotograf cekmekte fakat n79 daha üst vbersiyon s9.3 s60 fiyat bakımından da ucuz 550-600 civarı n82ise o da biraz ucuzlamıs gözüküyor ama 600-700 arası ama n82 suan üretimi bitmiş durumda sadece stokta kalan ürün olarak gecmekte cünkü 2-3 yıllık bir ürün gerisini sana bırakıyorum ama bence n79 istersen n79 forumlarına bir göz at ne demek istedğimi anlarsın

elive

elive

Emekli Yönetici
ben şık görünüşü ve özellikler nedeniyle n82 aldım... arasındaki 2 küçük fark n79 un bataryası çok az daha güçlü ve fm transmetter özelliği var.. n79 un siyah rengi hoş duruyor... şunuda belirteyim n79 un normal fiyatı 600 civarıyken n82 teknosada 900 tl. aradaki kalite farkındanmıdır bilinmez... darty de ise şok fiyat kvk lı 599 tl bulabilirsin n82 yi.. sonuçta iki telefonda güzel ve pişman olmayacağın 2 model..şimdiden hayırlı olsun..

Furkan96

Furkan96

Üye
n79

Numpad07

Üye
Darty deki n82 599 ytl oLarak gördüm acaba garantili ürünmüdür . ? bi fakesi varmı bilen varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt