kilicaslan17
Üye
Her şeyin donanım olmadığını yıllardır anlayamadınız...Lumia 920 o özelliklerine rağmen Samsung Galaxy Note2'den çok daha performanslı olacaktır.Zaten arkadaş Note2 siparişini vermiş bu durumda önceliği market değil internet performansı olmalı ki bu durumda Lumia 920 piyasadaki her cihazı katlar.Ayrıca ekranının kalitesi Galaxy SIII'ten çok daha iyi.Clearblack Puremotion HD Plus ekranı var.Git bir videolarına bak.FM radyo olmasa ne yazar 2. cihazı diyoruz.Flash desteği Android'tende bir kaç aya uçuyor bir kaç ay için telefon alınır mı...Ayrıca marketteki uygulama sayısı marketinin kalitesini belirlemez.Android'in marketindeki işe yarar app sayısı max. 350.000.Adreno 225'in daha yenileri var doğru fakat şuan nereye eskimiş.Gayet iyi durumda ve bir süre daha idare edecektir...Gidin bir araştırın bir şeyler yazmadan önce.
Son cümlenizden rahatsızlık duyduğumu belirtmeliyim.Araştırdımda konuşuyorum.Adreno 225 her ne kadar iyi olsada görüntü kalitesinde Mali400 ün gerisinde kalıyor ve Tegra grafikleriyle arasında çok fark var.Flash desteği yakında kalkacak doğru.Fakat bir çözüm geleceğine inanıyorum ben.Yazılım olarakta stabilite bekliyorsanız WP iyi olabilir.Fakat Android daha özgür ve emin olunki program kalitesi daha iyi.Basit bir şeyden bahsetmiyoruz yani.Android in açtığı her 6 programdan 5 tanesi windowsta açılmıyor.Ve ram konusunda Note2 Lumia yı 2 ye katlıyor.Ayrıca daha çok çekirdeğe sahip.Bu sayede yazılımını (yani androidi) en iyi şekilde çalıştıracak.Eğerki kamera konusuna gelirsek Lumia gerçekten daha başarılıdır.Ve ben burada fikirlerimi paylaşıyorum.Haksız olduğumu düşünyorsanız konuşabiliriz.Hakaret etme hakkını size hiç kimse vermiyor ve veremez.