Arkadaşlar Aralıkta Telefon Değiiştircem BAKARMISINIZ????

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Abim bence lumia920 dene beğenmezsen iPhone 5 alırsın Note'dan soğuduysan bunlar ideal bence denemeye de değer yani :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve MasteLaa
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

tasarım önemli ise ki önemlidir. Ativ tasarım fakiri :(
2 telefonum var zaten biri iş için biri normal kullanım için ikisinide değiştircem biri kesin note 2 olucak iş için olanı diğerine iphone 5 mi lumia 920 mi olucak kara veremedim

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

2 telefonum var zaten biri iş için biri normal kullanım için ikisinide değiştircem biri kesin note 2 olucak iş için olanı diğerine iphone 5 mi lumia 920 mi olucak kara veremedim

tasarım önemli ise ki önemlidir. Ativ tasarım fakiri :(

note dan soğumadım note 2 den soğudum ativ s e bakıcam bide

Samsung resmen sattırmamak için Wp8 telefon üretiyor.Ativ S'in fiyatına baktın mı ? Lumia 900'den sadece 50€ ucuz...Yani 920 varken hiç bir açıdan Ativ-S'e bakılmaz bile.Iphone 5 gelsin o zaman daha düzgün karşılaştırırız modelleri ki ben bu sefer her zamanki düzenini bozmayıp ara model üreteceği kanısındayım.Ara model üretirse bile 920 ile başabaş olur gerçi de :kıskıs: Yine söylüyorum bence en azından bir MWC2013'ü ya da CES2013'ü bekle de gelecek daha iyi modellerden al.1 ay için acele edip üzülmeye değmez bence ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

Samsung resmen sattırmamak için Wp8 telefon üretiyor.Ativ S'in fiyatına baktın mı ? Lumia 900'den sadece 50€ ucuz...Yani 920 varken hiç bir açıdan Ativ-S'e bakılmaz bile.Iphone 5 gelsin o zaman daha düzgün karşılaştırırız modelleri ki ben bu sefer her zamanki düzenini bozmayıp ara model üreteceği kanısındayım.Ara model üretirse bile 920 ile başabaş olur gerçi de :kıskıs: Yine söylüyorum bence en azından bir MWC2013'ü ya da CES2013'ü bekle de gelecek daha iyi modellerden al.1 ay için acele edip üzülmeye değmez bence ;)
aralık diyoz yaklaşık 3 ay var :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Simdi bartu abi yani :vur

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
note 2 için ön sipariş verdim t-mobile a şimdi şunu soruom iphone 5 mi lumia 920 mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mwc2013 ispanya barcelona da 25/28 şubat tarihlerinde yapilacak. Consumer elektronic show(ces)2013 8ocak'ta las vegas'ta.

Türe

Türe

Üye
amerika :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt