Abim bence lumia920 dene beğenmezsen iPhone 5 alırsın Note'dan soğuduysan bunlar ideal bence denemeye de değer yani![]()

Ben de boyle dusunuyorum![]()

note dan soğumadım note 2 den soğudum ativ s e bakıcam bide

2 telefonum var zaten biri iş için biri normal kullanım için ikisinide değiştircem biri kesin note 2 olucak iş için olanı diğerine iphone 5 mi lumia 920 mi olucak kara veremedim
tasarım önemli ise ki önemlidir. Ativ tasarım fakiri![]()
2 telefonum var zaten biri iş için biri normal kullanım için ikisinide değiştircem biri kesin note 2 olucak iş için olanı diğerine iphone 5 mi lumia 920 mi olucak kara veremedim
tasarım önemli ise ki önemlidir. Ativ tasarım fakiri![]()
Yine söylüyorum bence en azından bir MWC2013'ü ya da CES2013'ü bekle de gelecek daha iyi modellerden al.1 ay için acele edip üzülmeye değmez bence aralık diyoz yaklaşık 3 ay var
Samsung resmen sattırmamak için Wp8 telefon üretiyor.Ativ S'in fiyatına baktın mı ? Lumia 900'den sadece 50€ ucuz...Yani 920 varken hiç bir açıdan Ativ-S'e bakılmaz bile.Iphone 5 gelsin o zaman daha düzgün karşılaştırırız modelleri ki ben bu sefer her zamanki düzenini bozmayıp ara model üreteceği kanısındayım.Ara model üretirse bile 920 ile başabaş olur gerçi deYine söylüyorum bence en azından bir MWC2013'ü ya da CES2013'ü bekle de gelecek daha iyi modellerden al.1 ay için acele edip üzülmeye değmez bence
![]()

aralık diyoz yaklaşık 3 ay var![]()
1 ay varya hani 
note 2 için ön sipariş verdim t-mobile a şimdi şunu soruom iphone 5 mi lumia 920 mi

olur ali kemal abim nerde bu arada bu mobile developer kongresi
bu soruna yarin cevap versek![]()
Simdi bartu abi yani![]()

İkiniz de
Hangi Bartu abi![]()

iphone nerede tanıtılacak pekimwc2013 ispanya barcelona da 25/28 şubat tarihlerinde yapilacak. Consumer elektronic show(ces)2013 8ocak'ta las vegas'ta.

amerika![]()
sağol sülocumamerika![]()