Arkadaşlar Aralıkta Telefon Değiiştircem BAKARMISINIZ????

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
:ehe

Türe

Türe

Üye
:oha:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 te 3 tane mikrofon var biri arkada ele verebilir kullanan kişiyi ve türe yazdığım şeyi gördünmü

Türe

Türe

Üye
Telefonu didim :ah :D ben de guldum baya :ehe

kilicaslan17

Üye
Lumia 920 nin nesi iyi?

-Çift çekirdek işlemciler artık orta segment sınıfına girmeye başladı.İşlem gücü yetersiz
-Adreno 225 eskidi artık.Yeni çıkacak olan adreno320 veya tegra serisi tercih edilmeli
-Sd kart desteği yok
-Windows Phone, Android'in 6 da 1 i kadar uygulamaya sahip.Symbiandan fazla gelişmiş olduğu söylenemez
-Flash desteği yok.Video yok.
-Fm radyo yok
-IPS ekranı var.Renkler OLED deki gibi canlı değil

Note 2 yi bırakın S3 bile Lumiadan çok daha iyi.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Lumia 920 nin nesi iyi?

-Çift çekirdek işlemciler artık orta segment sınıfına girmeye başladı.İşlem gücü yetersiz
-Adreno 225 eskidi artık.Yeni çıkacak olan adreno320 veya tegra serisi tercih edilmeli
-Sd kart desteği yok
-Windows Phone, Android'in 6 da 1 i kadar uygulamaya sahip.Symbiandan fazla gelişmiş olduğu söylenemez
-Flash desteği yok.Video yok.
-Fm radyo yok
-IPS ekranı var.Renkler OLED deki gibi canlı değil

Note 2 yi bırakın S3 bile Lumiadan çok daha iyi.

Her şeyin donanım olmadığını yıllardır anlayamadınız...Lumia 920 o özelliklerine rağmen Samsung Galaxy Note2'den çok daha performanslı olacaktır.Zaten arkadaş Note2 siparişini vermiş bu durumda önceliği market değil internet performansı olmalı ki bu durumda Lumia 920 piyasadaki her cihazı katlar.Ayrıca ekranının kalitesi Galaxy SIII'ten çok daha iyi.Clearblack Puremotion HD Plus ekranı var.Git bir videolarına bak.FM radyo olmasa ne yazar 2. cihazı diyoruz.Flash desteği Android'tende bir kaç aya uçuyor bir kaç ay için telefon alınır mı...Ayrıca marketteki uygulama sayısı marketinin kalitesini belirlemez.Android'in marketindeki işe yarar app sayısı max. 350.000.Adreno 225'in daha yenileri var doğru fakat şuan nereye eskimiş.Gayet iyi durumda ve bir süre daha idare edecektir...Gidin bir araştırın bir şeyler yazmadan önce.

15097

15097

Üye

Her şeyin donanım olmadığını yıllardır anlayamadınız...Lumia 920 o özelliklerine rağmen Samsung Galaxy Note2'den çok daha performanslı olacaktır.Zaten arkadaş Note2 siparişini vermiş bu durumda önceliği market değil internet performansı olmalı ki bu durumda Lumia 920 piyasadaki her cihazı katlar.Ayrıca ekranının kalitesi Galaxy SIII'ten çok daha iyi.Clearblack Puremotion HD Plus ekranı var.Git bir videolarına bak.FM radyo olmasa ne yazar 2. cihazı diyoruz.Flash desteği Android'tende bir kaç aya uçuyor bir kaç ay için telefon alınır mı...Ayrıca marketteki uygulama sayısı marketinin kalitesini belirlemez.Android'in marketindeki işe yarar app sayısı max. 350.000.Adreno 225'in daha yenileri var doğru fakat şuan nereye eskimiş.Gayet iyi durumda ve bir süre daha idare edecektir...Gidin bir araştırın bir şeyler yazmadan önce.
Tek solukta okudum, çok haklısın :spr

abandonware

abandonware

Üye
note 2 mi :kop: lumia 920 öneririm

:zzz: niye gülüyon adamlarsanki telefon değilde kütük üretiyorlar..

- - - Eklendi - - -

şaka maka bir yana guarist arkadaşın telefondan istekleri ve beklentileri farklı olabilir.. donanım konusnda eğer sistemler farklı ise zaten karşılaştırma yapılamaz.. yazılar tümüyle objektif değil vede herkesinkinde aynı şekilde bir kötüleme ve taraf tutma var (aynı benim yazılarım :naughty: ) Demek istediğim kısaca her iki telefonunda (note ve lumia) farklı alanlarda en iyi olduğu.. Her iki telefonun arasındaki en büyük fark uygulama olacağından tek düşüncen o olsun.. Uygulamanın azlığı kasmıyorsa problem değil lumia; yok uygulamasız olmayacaksa note 2 derim ben :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt