Türe
Üye
![]()
abicim çok şirin bişey yahu 
- - - Eklendi - - -
sağol sülocum
reca ederim

![]()
sağol sülocum

benim köpeğim daha şirin
- - - Eklendi - - -
reca ederim![]()
benim köpeğim daha şirin

Benim papağanım daha şirin![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sence
Bu mudur yani abi![]()

olum o 9 yaşında

iphone 5 te 3 tane mikrofon var biri arkada ele verebilir kullanan kişiyi ve türe yazdığım şeyi gördünmü
iphonedo nun canlı yayınında
Hangisini

iphonedo nun canlı yayınında![]()
begendin mi abi sen ?güldürdü
Ordan izledimbegendin mi abi sen ?

Lumia 920 nin nesi iyi?
-Çift çekirdek işlemciler artık orta segment sınıfına girmeye başladı.İşlem gücü yetersiz
-Adreno 225 eskidi artık.Yeni çıkacak olan adreno320 veya tegra serisi tercih edilmeli
-Sd kart desteği yok
-Windows Phone, Android'in 6 da 1 i kadar uygulamaya sahip.Symbiandan fazla gelişmiş olduğu söylenemez
-Flash desteği yok.Video yok.
-Fm radyo yok
-IPS ekranı var.Renkler OLED deki gibi canlı değil
Note 2 yi bırakın S3 bile Lumiadan çok daha iyi.
Tek solukta okudum, çok haklısın
Her şeyin donanım olmadığını yıllardır anlayamadınız...Lumia 920 o özelliklerine rağmen Samsung Galaxy Note2'den çok daha performanslı olacaktır.Zaten arkadaş Note2 siparişini vermiş bu durumda önceliği market değil internet performansı olmalı ki bu durumda Lumia 920 piyasadaki her cihazı katlar.Ayrıca ekranının kalitesi Galaxy SIII'ten çok daha iyi.Clearblack Puremotion HD Plus ekranı var.Git bir videolarına bak.FM radyo olmasa ne yazar 2. cihazı diyoruz.Flash desteği Android'tende bir kaç aya uçuyor bir kaç ay için telefon alınır mı...Ayrıca marketteki uygulama sayısı marketinin kalitesini belirlemez.Android'in marketindeki işe yarar app sayısı max. 350.000.Adreno 225'in daha yenileri var doğru fakat şuan nereye eskimiş.Gayet iyi durumda ve bir süre daha idare edecektir...Gidin bir araştırın bir şeyler yazmadan önce.

Tek solukta okudum, çok haklısın![]()

note 2 milumia 920 öneririm
niye gülüyon adamlarsanki telefon değilde kütük üretiyorlar..
) Demek istediğim kısaca her iki telefonunda (note ve lumia) farklı alanlarda en iyi olduğu.. Her iki telefonun arasındaki en büyük fark uygulama olacağından tek düşüncen o olsun.. Uygulamanın azlığı kasmıyorsa problem değil lumia; yok uygulamasız olmayacaksa note 2 derim ben