arkadaslar acilen yardım gerekli windows la ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxiburak

maxiburak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar acilen yardım gerekli windows la ilgili
arkadaslar problem su pc exe leri açmıyo simge resimleri bile çıkmıyo da tam olarak bu deil problem pc ye bi res atıyorum pc düzgün çalısıyo ama exe leri açmıyo bi daha res atıyorum exe leri açıyo ama açma dediğim simge resimleri falan geliyo bu seferde mouse pc donuyo hiç bi islem yapamıyorum lütfen bi yardım

--------------- Ekleme ---------------

ya hiç kimse mi bilmezz

pierson

Üye
kardeş burda kimseye yardım etmiyorlardeğişik bir yer burası

semih_sk

semih_sk

Üye
ya ne bilim bak WINDOWS TASK MENAGER ile dene...ac ve explorerin calisip calisamdigina bak ....
ne bilim artik aklima baska fikir gelmiyo ki ....

fanatikprisoner

fanatikprisoner

Üye
Sürekli yeni programlar kurup kaldırıyosanız ki bunu hemen hemen herkez yapıyo kalıntı dosyaları tamamen silmediğiniz zaman pc sürekli hata vermeye başlar ve antivürüs programları engellemiş olabilir exe dosyasını ama her exe dosya sı için aynı şey oluyosa sistem dosyalarınızda değişiklik yapılmıştır işletim sisteminide yazarsan yardımcı olurum sana....

asusxseries

Üye
Senin doğrudan çalışan dosyalar uzantıları yanı exe hasar görüş bilgisayar açıkken elektirekler gitti herhalde pc kapandı ama bunun 2-8 kere olması gerekir öyle bir şey olduysa sistemi güvenli modda başlat pc açıldığı zaman pencere tuşuna bas klvyedeki sistem geri yükleyimmi diye sorar sen EVET DE de öyle bir sorunun olmadığı güne yükle formattan iyidir SORUN ORTADAN KALKAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt