Arkadaşlar acil yardım lazım lütfen!!!!!!.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omer.1310

omer.1310

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar acil yardım lazım lütfen!!!!!!.....
Symbian anna yüklerken birden pc kapandı ve telefon olduğu gibi kaldı dead phone usb flashing nasıl atılır biri bana sağlıklı bişeyler söyleyebilir mi telefonum c6-01 daha yeni aldım ne yapcam bilmiyorum şuan her tarafı araştırıyorum lütfen biri yardımcı olsun....

SilentOne

SilentOne

Üye
aboww geçmiş olsun bi kere dead flash ile at forumda araştır bulursun yada downrage yapıcan yani 14üncü versiyona dönücen ondan sonra annayı yükleyecen

omer.1310

omer.1310

Üye
    Konu Sahibi
Ya nasıl bi şanstır arkadaş herşey düzgün gidiyo yapmıştım ne güzel anlatıldığı gibi birden bu çıktı başıma açma kapama düğmesine basıyorum sadece titriyo pc de phonex görmüyo telefonu kafayı yicem ya

----------Eklendi @ 01:45:17 ---------- Yazıldı @ 01:34:54 ----------

Phonex de anlatıldığı gibi yapıyorum rm-718 i kabul etmiyo ama rm-601 i kabul ediyo bi sorun olur mu acaba

----------Eklendi @ 01:50:31 ---------- Yazıldı @ 01:45:17 ----------

Konularda phonex de rm-xxx i seçin DİYO ama rm-718 yaptığımda kabul etmiyo yardımcı olacak kimse yok mu?

Türe

Türe

Üye
öyle yaparsan telefon acılmayablr

omer.1310

omer.1310

Üye
    Konu Sahibi
farklı bi yol daha buldum inş olur elim ayağım titremeye başladı sinirden ne zormuş arkadaş ya

Türe

Türe

Üye
downgrade yapman lazım yanılmıyorsam.

----------Eklendi @ 02:05:22 ---------- Yazıldı @ 02:04:16 ----------

denizhang a pm at istersen o yardımcı olur sana

ahhooww

Üye
valla benimde aynı sorun oldu uğraşıyorum açılmıyor telefon rm kodunuda bilmiyorum sanırım yurt dışından gelme telefon napıcam hiç bilmiyorum:S

zaferozkan

zaferozkan

Üye
dead phone diye arat bende n8 de aynı olayla karşılaştım kolayca hallettim sıkıntı olacak birşey yok

ahhooww

Üye
dead phone diye arat bende n8 de aynı olayla karşılaştım kolayca hallettim sıkıntı olacak birşey yok

tmm buldumda dead phone yaparkende hata veriyor sorun ne anlamadım

Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing bunlar yazıyor

Türe

Türe

Üye
unable dyosa telı gormuyo dmektr

ahhooww

Üye
napıcaz peki?

Türe

Türe

Üye
valla bilgisayarı açmam lazım ancak yarın yardımcı olabilirim eğer istersen . Ilk başta benimkini de görmemişti çünkü

ahhooww

Üye
Tmm ozaman yardımını beklicemm yarın

Türe

Türe

Üye
tamam arkadaşım . Sen her ihtimale karşı bana mesaj gönder ki unutmayayim ne olur ne olmaz :)

serkanet

Üye
tekrar pr1.2 yi product içerisine rm-596 diye klasör olarak at telefonu tak no connection seçili olsun flashing den firmware update de dead usb flashing işaretle sonra bi kaç saniye sonra press power button diyecek yazı değişene kadar telin açma düğmesine bas ilk seferde partition hatası verebilir korkmana gerek yok 2.ci seferde telefonun dirilecektir yapamazsan yada sorun olursa pm at hallederiz

ahhooww

Üye
Yolladım özel msj

Türe

Türe

Üye
ama telefonu c6-01 rm 596 olmaz :hmmm

----------Eklendi @ 02:30:34 ---------- Yazıldı @ 02:29:25 ----------

ben yarını kastetmistim de neyse :) yarın öğlen üstü tekrar döneceğim ben sana dostum inşallah olacak bu iş :)

omer.1310

omer.1310

Üye
    Konu Sahibi
tekrar pr1.2 yi product içerisine rm-596 diye klasör olarak at telefonu tak no connection seçili olsun flashing den firmware update de dead usb flashing işaretle sonra bi kaç saniye sonra press power button diyecek yazı değişene kadar telin açma düğmesine bas ilk seferde partition hatası verebilir korkmana gerek yok 2.ci seferde telefonun dirilecektir yapamazsan yada sorun olursa pm at hallederiz
dediğin gibi yaptım ve hallettim çok tşk ederim hatta annayı bile yükledim şuan :):) yardım eden herkese tekrar tekrar tşk ederim....

serkanet

Üye
kimin dediğini yaptığınıda belirtseydin keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt