Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 6680 Aldım Ama Hiç Memnun Değilim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fettuccine
Üye
baba senın elıne magnum vermışler sen hala kırıkkale den bahsedıyorsun elındekı tlf su an pıyasa kı en ıyı tlf lerden bırı bende var evde mutfağa koyuyorum yemek yapıyor bırde bana hbr verıyor o kadar deceeeem saaa
ChaLLenGeR
Üye
Sat onu 6230i al ikiside 1,3 tek eksiği symbian olur
arkadaslar.. lütfen birisi 6680 cihazi cafede masanin üstüne koyup bi arkasina yaslansin telefonu incelesin; sora da yan masadaki bakislari incelesin.. yasadiklarinizi burda paylasin..
arkadaslar bu kadar asil bi telefon nadir bulunur.. gleam.gif
arkadasim nasi yapioda 6230dan bahsedio hala ben annamadim?? wallbash.gif neise: sanirim .sis uzanrilarindan pek haberi yok?? msn e de girebiliosan.. arkadasim ne istiyosun ki daha 6680 den?? YEMEK MI APSIN?? kop.gif[/b][/quote]
yarın bi 6680 alıp dooru caddeye(bagdat) gidecem.orada bide öttürrüm bikac melodi tam olur. bakalım insanlar nası bakıyo
RockFord Fosgate
Üye
karızma bı kere 8xxx serısıdır 6680 takoz gıbı tel ne karızması!!!!!N70 bıle onu 8 e katlar 4 e boler!!!6680 tıpsız bence!!
CHNLY
Üye
dostum n70 6680 e benziyo hatta ondan esinlenerek yapılmıs bi telefon hatırlatayım
barabelli
Üye
ozaman kulagına kupe olsn tel alıcaksan bı arsatır gor bak snra al
tantini
Üye
tamam arkadaslar o zaman herkes satsin 6680 ini 6230 alsin..
hasret111
Üye
Tek kelimeyle sacmaliyorsun, sende bu tel. olduguna inanmiyorum, harika , tek kelimeyle harika
idrisbabacan
Üye
<span style="font-family:Verdana">Arkadaşlar bu telefon ile ilgili forumlarda birçok spekülasyon var, ben de 1 hafta kadar önce aldım, forumları okudukça korktum ama şu ana kadar bi sorun görmedim memnunum, inşallah böyle devam eder... </span>
eon
Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate @ Jan 8 2006, 12:31 PM) [post=248256]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya ben 6680 sevmıyom ama tıpı sevmıyom yoksa hızı falan baya ıyı yavaslık konusunda sen heralde 400-500 mhz bısey ıstıyon !!!6680-6630-n70 220mhz en hızlı onlar!!!aralarında en hızlı 6630 sonra 6680 sonra n70
[/b][/quote]
madem ki tum telefonlarin hizii 220 mhz.... neye gore en hizli 6630; en yavas n 70 dedin anliyamadim???
..::MAFIA::..
Üye
<div class='quotetop'>(tantini 6680** @ Jan 9 2006, 11:22 AM) [post=248985]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaslar.. lütfen birisi 6680 cihazi cafede masanin üstüne koyup bi arkasina yaslansin telefonu incelesin; sora da yan masadaki bakislari incelesin.. yasadiklarinizi burda paylasin..
arkadaslar bu kadar asil bi telefon nadir bulunur..
arkadasim nasi yapioda 6230dan bahsedio hala ben annamadim?? neise: sanirim .sis uzanrilarindan pek haberi yok?? msn e de girebiliosan.. arkadasim ne istiyosun ki daha 6680 den?? YEMEK MI APSIN??
[/b][/quote]
DOSTUM YIP ETTİN 6230 LA ''DA'' MSN GİRERSİN YETERKİ İSTE ONUN İÇİN 6680 E GEREK YOK
HEM ARTIK TELEFONLADA HAVAMI YAPIYORUZ
asekitmez
Üye
Ben 2 aydır 6680 kullanıyorum ancak şu ana kadar sorun yaşamadım kullanmaya devam ederseniz sanırım seveceksiniz, hız konusunda sorunum yok belki aynı anda çok fazla prog. açıyor ve backround da çalışan prog. ları kapatmıyorsanız hızınız yavaşlıyordur ancak telefonun diğer özellikleri hususunda yorum yapamayacağım ( karizma katsayısı vs gibi ).
Telefonunuz halihazırdaki en iyi telefonlardandır, değerini bilin öncelikle nokia N serisi almak gibi bir yanılgıya düşseydiniz ne yapardınız birde onu düşünün. Hayırlı olsun..
marsi
Üye
arkadaslar su anda 3230 kullanıyorum karar asamasındayım 6680 mi yoksa n70 mi alsam.acaba
RockFord Fosgate
Üye
kesınlıkle N70 butcen warsa!!1
Gokhan43
Üye
Nokia N70
barabelli
Üye
evet arkadaslarıma katılıyorum n70
Dark saga
Üye
<div class='quotetop'>(tantini 6680** @ Jan 9 2006, 11:22 AM) [post=248985]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
yorumsuz... çok görgüsüzce
tantini
Üye
telefona camur atma bitti sira bana mi geldi?? kim telefonun güzelligigine bakmaz? weya hangimiz bile bile cirkin telefon aliriz?? 6680 de bence güzel bir telefon; o sekilde anlattim; telefonu dikkat cekici güzelligini kastediyorum; forumlardaki arkadaslar 6680i birakti benm yazdiklarimla ugrasiyor.. birisi de görgüsüz demis; altinda s500 mercedes kimse gecemez falan diyo.. telefon bence cok güzel; begenmeyenlerin kendi fikridir; ele de cebede yakisan bir telefon; yazdiklarimi kritike edicek arkadaslar;"6680 aldim hic memnun deilim" basliginin altinda yazmasin; cok isteyen PM atsin.. forumun güzelligini bozmayin..
yanlislarimizi düzeltelim..
Dark saga
Üye
<div class='quotetop'>(tantini 6680** @ Jan 27 2006, 11:19 AM) [post=264708]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telefona camur atma bitti sira bana mi geldi?? kim telefonun güzelligigine bakmaz? weya hangimiz bile bile cirkin telefon aliriz?? 6680 de bence güzel bir telefon; o sekilde anlattim; telefonu dikkat cekici güzelligini kastediyorum; forumlardaki arkadaslar 6680i birakti benm yazdiklarimla ugrasiyor.. birisi de görgüsüz demis; altinda s500 mercedes kimse gecemez falan diyo.. telefon bence cok güzel; begenmeyenlerin kendi fikridir; ele de cebede yakisan bir telefon; yazdiklarimi kritike edicek arkadaslar;"6680 aldim hic memnun deilim" basliginin altinda yazmasin; cok isteyen PM atsin.. forumun güzelligini bozmayin..
yanlislarimizi düzeltelim..
[/b][/quote]
arkadaşım ben seni tanımıyorum seni tanısam hal ve hareketlerini bilsem görgüsüz derim sadece o sözüne görgüsüzce olur bence dedim ama bence sen konuyu biras dağıtmışın gibi geldi 'herkes masaya koysun 6680 i sonra yasadıklarını paylassın' nası şimdi buraya 'ya geçen 6680 i masaya koydum nası bakıyodular yaw ne kız tawladım'mı yassınlar yanlış anlama hataları düzeltelim diosun ya ondan konuyu saptırmamak adına
veygun
Üye
arkadaşlar bu telefonun radiosu varmı, ben radio ile ilgili bir özellik bulamadım.