walla arkadasım telefon symbianmı bilmiom ama telefonun ozellikleri cok iyi ama bunu alasaya kadar n73 alsaydın daha mantıklı olurdu bana gore yinede güle güle kullan arkadasım
Kardeşim Çok Çok güseL telefon Benım Ablam Kullanıyor.3,2 Mpiksel kamerası var n73 ile Aynı Çok Rahat bir şekilde KullanabilirsinGüle Güle Kullan Hayırlı Uğurlu olsun...
ben 6300 kullanıorum ama 6500 slide alacam inş. hayalim![]()
saolun arkadaşlar n73 alın diyenler ben n73 kullandım elimden cok telefon geçti n73 de kullandım az değişiklik olsun dedimdostum hayırlı olsun ben olsam n73 alırdım kesinlikle ama sen takdir hakkını ondan yana kullanmışsın. zaten bize söz söylemek düşmez. yaptığın seçimde iyi bi şeçim yanigüle güle kullan inşallah

zaten ben telefonlarla özellik bakımından pek fazla ilgilenmiyom zaten bu 6500 slide yi müşterisini buldummu durdurmam satarım belki yarın bir gün tekrar n73 de alablirimi ama en büyük hayalim n95 en kısa zamanda almayı düşünüyomgüzel telefon ama şunu belirtiyim N73 daha güzel onu neden almadın dicem onu zaten kullanmışsındeğişiklik olsun diye almışsın bu yönden mantıklı seçim
![]()
n95 bende düşünüyordum ama bende n73 kullandım en 73 ile n95 arasında 3 fark var kızak kamera wifi başka bir fark yok bence o kadar para vermeye değmez n95 dite düşünüyorumzaten ben telefonlarla özellik bakımından pek fazla ilgilenmiyom zaten bu 6500 slide yi müşterisini buldummu durdurmam satarım belki yarın bir gün tekrar n73 de alablirimi ama en büyük hayalim n95 en kısa zamanda almayı düşünüyom