arkadaşlar 6500 slide aldım sizce telefon nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6500 slide aldım sizce telefon nasıl
arkadaşlar bugun ikinci el garantili 6500 slide aldım sizce telefon nasıl ve güzelmi?

ilker_20

Üye
walla arkadasım telefon symbianmı bilmiom ama telefonun ozellikleri cok iyi ama bunu alasaya kadar n73 alsaydın daha mantıklı olurdu bana gore yinede güle güle kullan arkadasım

yusufucan

yusufucan

Üye
Kardeşim Çok Çok güseL telefon Benım Ablam Kullanıyor.3,2 Mpiksel kamerası var n73 ile Aynı Çok Rahat bir şekilde Kullanabilirsin ;) Güle Güle Kullan Hayırlı Uğurlu olsun...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ben 6300 kullanıorum ama 6500 slide alacam inş. hayalim:)

schumici

schumici

Üye
dostum hayırlı olsun ben olsam n73 alırdım kesinlikle ama sen takdir hakkını ondan yana kullanmışsın. zaten bize söz söylemek düşmez. yaptığın seçimde iyi bi şeçim yani;) güle güle kullan inşallah

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
walla arkadasım telefon symbianmı bilmiom ama telefonun ozellikleri cok iyi ama bunu alasaya kadar n73 alsaydın daha mantıklı olurdu bana gore yinede güle güle kullan arkadasım

Kardeşim Çok Çok güseL telefon Benım Ablam Kullanıyor.3,2 Mpiksel kamerası var n73 ile Aynı Çok Rahat bir şekilde Kullanabilirsin ;) Güle Güle Kullan Hayırlı Uğurlu olsun...

ben 6300 kullanıorum ama 6500 slide alacam inş. hayalim:)

dostum hayırlı olsun ben olsam n73 alırdım kesinlikle ama sen takdir hakkını ondan yana kullanmışsın. zaten bize söz söylemek düşmez. yaptığın seçimde iyi bi şeçim yani;) güle güle kullan inşallah
saolun arkadaşlar n73 alın diyenler ben n73 kullandım elimden cok telefon geçti n73 de kullandım az değişiklik olsun dedim :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
6500 yabana atılacak bir telefon değil en az n73 kadar kullanışlı bir telefon hayırlı olsun

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
güzel telefon ama şunu belirtiyim N73 daha güzel onu neden almadın dicem onu zaten kullanmışsın:) değişiklik olsun diye almışsın bu yönden mantıklı seçim :)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
güzel telefon ama şunu belirtiyim N73 daha güzel onu neden almadın dicem onu zaten kullanmışsın:) değişiklik olsun diye almışsın bu yönden mantıklı seçim :)
zaten ben telefonlarla özellik bakımından pek fazla ilgilenmiyom zaten bu 6500 slide yi müşterisini buldummu durdurmam satarım belki yarın bir gün tekrar n73 de alablirimi ama en büyük hayalim n95 en kısa zamanda almayı düşünüyom

_KadirşinaS_

Üye
Bak dostum ben yaklaşık 2 ay önce bir hafta kadar kullanmıştım. Telefon s40 tabanlı. Yani fazla program yükleme şansın yok. Kasası çok sağlam. Kamerası N73 ile yarışır, hatta flaş konusunda geçer çünkü n95 8gb deki gibi çiftli flaşı var. Bunun haricinde sanki kızak sistemi biraz sakat gibi gelmişti bana ve ses düzeyi de N73 kadar değil. Sonuç olarak iyi bir telefon. Hayırlı olsun.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
zaten elimde gören sat diyo belki yarın bi gün satarım 475-500 arasına :)

Ellemon

Ellemon

Üye
bende 6500 slide almayı dusunuOrum.. inş bugun yarın alacağım

zekosum

Üye
Hayırlı olsun ben 1 aydır kullanıyorum^^^^^çok güzel telll,

murat55_

murat55_

Üye
6500 tek kotu yanı smbyan olmaması gerısı ozellıklerle n 73 u ezer arkadaslar ben ıkısınıde kullandım

XXPOXX

XXPOXX

Üye
iyi almışsın

hakannd

Üye
bilmedigin telofonu niye aldın

fatih82

fatih82

Üye
500 liraya bulusan alıcı hemen sat 6500 lar problemli özellikle kızak mekanizması ilk çıktığı zaman almıştım ve 15 gün içinde sattım tel istiyorsan ya n95 8gb al yada 5800 n97 yide tavsiye edrim ama biraz pahalı

cepni67

cepni67

Üye
zaten ben telefonlarla özellik bakımından pek fazla ilgilenmiyom zaten bu 6500 slide yi müşterisini buldummu durdurmam satarım belki yarın bir gün tekrar n73 de alablirimi ama en büyük hayalim n95 en kısa zamanda almayı düşünüyom
n95 bende düşünüyordum ama bende n73 kullandım en 73 ile n95 arasında 3 fark var kızak kamera wifi başka bir fark yok bence o kadar para vermeye değmez n95 dite düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...