arkadaşlar 6288 (6280,6270) ile ilgili sorunlarınlarınız warsa sorabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

evren3

Üye
ben 6280 içim vıdeo player arıyom bulabılırmısın

carandiru

carandiru

Üye
arkadaşlar benim sorunum değişik biraz telefonu bi gün açtım mesajlerda gönderilen öğelere girmiyor işlem başarısız tekrar deneyin diyo doğal olarak tekrar deniyorum olmuyo aynı ileti çıkıyo ayrıca gönderilen öğelerde 1 msj görünüyo fakat bütün msjlar siliniyo o msj silinmiyo lütfen yardım edin:(

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
arkadaşlar bu 6288 modelini kullananlardan telefon hakkında yorumlar alabilirmiyim kamerası, müzik çaları, ses kalitesi, ekranı vb telefon hakkında eksi ve artı yönlerini yazarsanız çok sevinirim... 6300 veya 6288 var önümde şu anda hangisini alıp kullansam diye düşünüyorum da bir yardımcı olurmusunuz...

samancı11

Üye
meraba kardeşim eğer yapabilirsen şu 6280 nin ön kamerasını bi kullanalım fotoğraf çekelim ben bu modeli 3 senedir kullanıyorum çokta memnunum hiç bir sorunla karşı karşıya gelmedim sadece bu sorunu çözemedim

neckles

neckles

Üye
bende 6288 var video yu ileri saramıyorum real player varmı siteden baktın çalışmıyor

sadistim

sadistim

Üye
teşekkürler

djkurdsh

Üye
slm kardeş benim 6233 üm war uzun süre video çekimlerinde donuyor açıp kapadığımda tekrar çekiyorum bu sefer donma olmuyor neden olabilir yardımcı olursan sewinirim

carandiru

carandiru

Üye
Arkadaşlar 6270 son versiyon lazım 3.85 üstü gerekiyo çunku 3.85 i attırdım donanım ayarları menuden kalktı kulaklık şarj cihazının oldugu ayarlar işte yardımcı olursanız sevinirim

keskem54

Üye
6280 e ait tüm programlar lazım bana yardımcı olabilir misiniz???

barissagun

Üye
6280 format nasıl atılır arkadaşlar yardımci olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

6280 nasıl güncelleştiilir

kadir_dky

Üye
arkadasım bana mesajlara sifre koymak icin program lazım ben yükledim ama ise yaramıyo yardımcı olursan sevinirim simdiden saoll

serkan02

Üye
abi benim 6288 telefonum var güvenlik kodunu bilmiyorum yardım edermisin

memorain

Üye
6288 e bluetooth tan oyun yüklerken telefon açılırçış gibi olup kapanıyor...yardımcı olurmusun ne yapmam lazım? acill lütfen

senden haber bekliyorum lütfen acele ett

aslanyurek_gs

Üye
o sadece görüntülü konuşma kamerası foto çekilmez

memorain

Üye
bende 6288 var bluetooth ile müzik atıyodum birden gitti telefon açmaya çalışıyorum ekran açılırmış gibi oluyo ama 2 defa falan açılıp kapanıyo sonra her açışımda aynısını yapıyo ama bi ütrlü açılmıyo napiim bilmiyorum lütfen bi yol göster bana tel açılmıyo

bende 6288 var bluetooth ile müzik atıyodum birden gitti telefon açmaya çalışıyorum ekran açılırmış gibi oluyo ama 2 defa falan açılıp kapanıyo sonra her açışımda aynısını yapıyo ama bi ütrlü açılmıyo napiim bilmiyorum lütfen bi yol göster bana tel açılmıyo

cellad0389

Üye
mrb bende nokia 6288 var güvenlik kodunu uzun zamandır kullanmadığım için unuttum biçok kez denedim bulamadım telefoncuya gösterdim yapamadı servise gidicek diyo ne yapabilirim yardımce olurmusunuz

eraybilecan

Üye
mrb. 6280 le internete bağlanıp video indirmeye çalıştığımda flash player indirin diye uyarı veriyor ama hiç bir flash playeri telefona yükleyemiyorum. 6280 için uyumlu bir flash player varmı? veya sorunun başka bir çözümü?

burakisb

burakisb

Üye
arkadasım öncelikle böyle bi başlık açtığın için saol.bende 6270 var attığım pro.ları bi kez açıp kapattıktan sonra tekrar açmak istediğimde uygulama geçersiz silinsin mi diyo sence bunun sebebi nolabilir ?

MeHMeT_CB

Üye
ben nokia 6280 tel kullanıyorum bluetooth'dan veri alışverişi yaparken telefon kapandı bidaha açılmadı telefoncuya götürdüm gösterdim virüs girmiş ve bu telefonlar virüse karşı hassas cihazlarmış tekrar yazılım yüklenmesei gerekir dedi neyse yüklettik telefoncuda düzeldi birazda kıl herifdi telefoncu.. bu virüslerden korunma yolu yokmu bida korka korka mı bluetooth'u kullancam anti virüs falan yokmu yardımlarınızı bekliyorum ..

sulo25

Üye
dostum 6288in yazılımını güncelledim ingilizce oldu nasıl türkçeye çevirebilirim?

Üst Alt