arkadaşlar 6288 (6280,6270) ile ilgili sorunlarınlarınız warsa sorabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ugur__2525

Üye
slm maxı burak ben telefonuma java ındırmek ıstıyorum ama nasıl yapacagımı bılmıyorumbana ındır mek ıcın gereklı olan bı lınk werırmısın

supheci

Üye
enes442

enes442

Üye
müzik calar banada lasımdı saol

mrterkek

Üye
arkadaşlar bana 6288 için menüde herhangi bir yeri şifrelemek için proğram lazım (rehber ,mesajlar vs.) çok acil yardım ederseniz çok sevinirim

masblue

Üye
arkadaşlar 6280 için jar oyunları yüklüyorum ama küçük ekran gösteriyo,ekran çözünürlüğünde de oyun yüklediğim zaman da görüntü alamıyom sorun nerede acaba?

beyaz66

Üye
benim 6288 telefonum var media oynatıcı arıyorum telefonun kendi media oyanatıcı ileri geri almıyor yardımcı olurmusunuz bana şimdiden teşekkür ederim..

sercu

sercu

Üye
Masblue===> oyunların 240x320 olmasına dikkat et.
Beyaz66===> Nokianın bu modelinde olmayabilir ancak sağ sol tuşlarına basılı tutarak yapılabiliyo bildiğim kadarıyla.
mrterkek===> FileExplorer var. s40 teknolojisi o kadar ilerlemedi.(Galeride işe yarıyo)
Berke_han===> msn programı aramaya devam ediyosan
burdan al.(5300 da sorunsuz çalıştı)
Müzik çalar arayan arkadaşlara bi duyuru: program var açılıyo ancak çalışmıyo. müziklerden programda çalma listesi oluşturuyosunuz fakat çalmıyo. yine de denemek isterim diyen olursa bi rica etmesi yeterli. kolay gelsin.

mert_535

mert_535

Üye
benim tel. 6600 arkadaşımın teli 6288 ikimizdede çalışan bluetooth ile oynayacağımız bir oyun bulamıyoruz acaba böle bir oyun varmı ?

EGEMENSİVAS

EGEMENSİVAS

Üye
Kardeş 6280 Oyunu Arıyorum Ama Bir Türlü Tam Ekran Bulamıyorum Yardımcı Olabilirmisin şimdiden çok Teşekkür Ederim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bana 6280 e göre oyun lazım yani tam ekran açabilceğim yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

müteyakkiz

Üye
LÜTFEN BİRİ CEVAP YAZSIN

merhaba arkadaşlar 6288 için saatli tema çalıştıran biri vrmı varsa lütfen yazın
ben hiçbir saatli temayı çalıştıramadım

murat isl

Üye
kardeşim bende 6288 kullanıyorum.video ve mp playerlerin hiçbirini açamadım sürekli hata veriyor.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

müteyakkiz

Üye
YA ARKADAŞLAR BU 6288 DE HERHALDE FLASH DESTEĞİ YOK BUNUN İÇİN Bİ PROGRAM YÜKLEYEMEZMİYİZ FLASH TEMALARI UYGULAMIYOR

hakkı_kulak

Üye
ya bilader cepteki netten girersin her hatta uygun

omerkeskin

Üye
kardes ben birkac tane indirdim uymadi bu 6288 flash player destekliyormu elinde varsa paylas lutfen tesekkurler

statc

Üye
şey 6280 için sorunsuz çalışan bi msn varmı kaç tane msn dendim giremedim yardım ?????

müteyakkiz

Üye
ya bu 6288 e bir tane saatli tema veya flash tema yükleyen biri var mı örnek olsun bizde bilelim

kuvin2000

Üye
selamlar dostlar bende nalet olası bir 6280 var bu tel çöktü yazılım arıyorum ama her yerde trişkadan format yazıları var ulen bir yerde olmazmı bunun yazılımı ya bir de format bilmemne yok arkadaş bu işi bilmiyorsunuz burada boş boş konuşuyorsunuz şu forumlara program koyun yazılım koyunda bir işe yarayın..

alemburda

alemburda

Üye
selamlar dostlar bende nalet olası bir 6280 var bu tel çöktü yazılım arıyorum ama her yerde trişkadan format yazıları var ulen bir yerde olmazmı bunun yazılımı ya bir de format bilmemne yok arkadaş bu işi bilmiyorsunuz burada boş boş konuşuyorsunuz şu forumlara program koyun yazılım koyunda bir işe yarayın..
düzgün konuş ilk başta boş boş konuşmakta ne demek üstelik s40 larda hard format çok zordur bildiğim kadarıyla değişik bir kablo ile atılıyor ve tuşla format işe yaramıyor yapabilirsem YAKINDA YAYINLAYACAĞIM ZATEN :oke: tel modelini söylersen daha çok bilgi verebilirim

mrterkek

Üye
kardeş ben 6288 için şifre proğramı arıyorum rehbere galeriye falan şifre koymak için. biliosan proğramı siteye koyarsan çok sevinirim

Numan23

Üye
bu 6280nin ön kamerasını açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt